👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulivvv wrote:Dziewczyny, a macie jakieś porównanie tego Nosiboo z Katarkiem do odkurzacza?
My mamy Katarek do odkurzaczy pionowych ale jakoś słabo to wyciąga, tak jakby te końcówki źle pasowały i ta moc się po drodze gubi.
Mamy też taki elektryczny aspirator, ale on to tylko się nadaje jak z samego brzegu noska jakieś glutki są.
Mam to i to uważam ze wyciągają podobnie ale troszkę lepiej nosiboo - ma precyzyjniejszą końcówkę, pozatym jak dla mnie przewagą też jest to że jest poręczny i stoi sobie przy przewijaku a nie trzeba wyciągać odkurzacza 😃
Paulivvv lubi tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:
Ja tez juz w desperacji zamowilam jakies niwe smoczki do testowania. Wzielam jakies z avent 0-2m i suavinex 0-6m, zobaczymy. 😅 jak sie nie sprawdza to kolejne beda MAM od was z polecenia.
Jutro podcinamy wedzidelko wiec pokladam tez w tym nadzieje. Ada sie w ogole tym smoczkiem krztusi i nie ogarnia go, wiec oby sie cos poprawilo. 😅
Nam neurologopeda poleciła smoczek avent air i jestem w szoku jak mała go złapała 😃 mieliśmy avent ultra soft i nim pluła strasznie.
Także teraz na 1 miejscu jest avent air a na 2 Suavinex zero zero -
Moja bobasia nosi juz 62. Obstawiam ze zmiescilaby sie jeszcze w 56 z hm.
Ja wczoraj wieczorem z desperacji uzylam ta rureczke windii, olaboga. Wsadzilam w tylek odczekalam chwilke i ta rurka zaczela gwizdac od gazow 😆😆 a za chwile kilo kupska, na szczescie nie strzelalo ale ledwo wyrabialam z podmiana pampersow 😅. Po tym bylo troche lepiej. Dalismy esputikon zamiast espumisanu, moze on tez troche pomogl. -
Asia091 wrote:Paulivv ja w nocy zarzuciłam młodemu pieluchę wsadziłam smok i mówię głośno do niego śpij bo jest noc i zasnął po szybkim płaczu i jęczeniu. Maz sie śmiał bo podobno on też tak spał. Dobrze że wcześniej dał znać
)
Ignacy spał dziś ładnie od 22 do 2, karmienie ok 40 minut i spał aż do 6:30! No i tu drzemka z jedzeniem od 7 do 9:20. Ja nie wiem że ja pamiętam te godziny 😅
Za każdym razem po jedzonku masowałam mu brzuszek. Chyba pomagało.
Ja mam katarek i daje super radę, mówcie że nosiboo jest dużo lepsze?
Edit: dostałam dziś za listopad i grudzień 800+, przelewie też macie napisane tytułem przelewu świadczenie wychowawcze?
Ja nie mam porównania do katarka, kupowałam nosiboo, bo nie mam odkurzacza do którego pasowałby katarek. Mamy roombe i ręczny odkurzacz. Mam porównanie do happinoska i to jest niebo, a ziemia👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
https://www.facebook.com/share/v/1ZYAGZv8GQ/
To ja w nocy. Przy czym u mnie jeszcze naprawdę się nie skończyło. Ewentualnie myślę o tym jak źle szkołę wybrałam starszakowi. I tak sesję nad laktatorem mijają 🤣 a potem nie mogę zasnąć dalej. Jak ktoś ostatnio do mnie pisze w stylu “hej co tam u Was?” To nawet nie wiem co napisać. Że Stasio nie je? Że ekipa remontowa się ociąga i nic nie pasuje? Że mąż dostaje szału i zachowuje się jeszcze gorzej niż zwykle a może że płaczę z nerwów bo szkoła syna okazała się paranoją? Jak się ktoś mnie spyta kiedy i ile spałam albo co robię na Święta to chyba walnę 🙈
Kasiek7 lubi tę wiadomość
-
Kasiek i co powiedział pediatra na ten katar?
Ciekawe co u TBK słychać, dawno się nie odzywała👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-