X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Rudka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivvv wrote:
    Dziewczyny, a macie jakieś porównanie tego Nosiboo z Katarkiem do odkurzacza?

My mamy Katarek do odkurzaczy pionowych ale jakoś słabo to wyciąga, tak jakby te końcówki źle pasowały i ta moc się po drodze gubi.
    Mamy też taki elektryczny aspirator, ale on to tylko się nadaje jak z samego brzegu noska jakieś glutki są.

Mam to i to uważam ze wyciągają podobnie ale troszkę lepiej nosiboo - ma precyzyjniejszą końcówkę, pozatym jak dla mnie przewagą też jest to że jest poręczny i stoi sobie przy przewijaku a nie trzeba wyciągać odkurzacza 😃

Paulivvv lubi tę wiadomość

🧞‍♀️33l 🧞‍♂️36l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • Rudka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:

Ja tez juz w desperacji zamowilam jakies niwe smoczki do testowania. Wzielam jakies z avent 0-2m i suavinex 0-6m, zobaczymy. 😅 jak sie nie sprawdza to kolejne beda MAM od was z polecenia.
    Jutro podcinamy wedzidelko wiec pokladam tez w tym nadzieje. Ada sie w ogole tym smoczkiem krztusi i nie ogarnia go, wiec oby sie cos poprawilo. 😅

Nam neurologopeda poleciła smoczek avent air i jestem w szoku jak mała go złapała 😃 mieliśmy avent ultra soft i nim pluła strasznie.
    Także teraz na 1 miejscu jest avent air a na 2 Suavinex zero zero

🧞‍♀️33l 🧞‍♂️36l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudka - dzięki!

Co do rozmiarów to mój bobas wyrósł już ze wszystkich 50, teraz najlepiej pasują mu 56 ale też pare 62 już jest dobre - zależy z jakiego sklepu i jak bardzo wymęczę to w suszarce 😅

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Klekotka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bobasia nosi juz 62. Obstawiam ze zmiescilaby sie jeszcze w 56 z hm.
    Ja wczoraj wieczorem z desperacji uzylam ta rureczke windii, olaboga. Wsadzilam w tylek odczekalam chwilke i ta rurka zaczela gwizdac od gazow 😆😆 a za chwile kilo kupska, na szczescie nie strzelalo ale ledwo wyrabialam z podmiana pampersow 😅. Po tym bylo troche lepiej. Dalismy esputikon zamiast espumisanu, moze on tez troche pomogl.

⏸️26.02.2025
    ❤️21.03.2025
    🩷25.05 it’s a girl!
    🎂01.11.2025 g.19:40 3640g 55cm

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia091 wrote:
    Paulivv ja w nocy zarzuciłam młodemu pieluchę wsadziłam smok i mówię głośno do niego śpij bo jest noc i zasnął po szybkim płaczu i jęczeniu. Maz sie śmiał bo podobno on też tak spał. Dobrze że wcześniej dał znać :))
    Ignacy spał dziś ładnie od 22 do 2, karmienie ok 40 minut i spał aż do 6:30! No i tu drzemka z jedzeniem od 7 do 9:20. Ja nie wiem że ja pamiętam te godziny 😅
    Za każdym razem po jedzonku masowałam mu brzuszek. Chyba pomagało.
    Ja mam katarek i daje super radę, mówcie że nosiboo jest dużo lepsze?

Edit: dostałam dziś za listopad i grudzień 800+, przelewie też macie napisane tytułem przelewu świadczenie wychowawcze?

Ja nie mam porównania do katarka, kupowałam nosiboo, bo nie mam odkurzacza do którego pasowałby katarek. Mamy roombe i ręczny odkurzacz. Mam porównanie do happinoska i to jest niebo, a ziemia

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/share/v/1ZYAGZv8GQ/

To ja w nocy. Przy czym u mnie jeszcze naprawdę się nie skończyło. Ewentualnie myślę o tym jak źle szkołę wybrałam starszakowi. I tak sesję nad laktatorem mijają 🤣 a potem nie mogę zasnąć dalej. Jak ktoś ostatnio do mnie pisze w stylu “hej co tam u Was?” To nawet nie wiem co napisać. Że Stasio nie je? Że ekipa remontowa się ociąga i nic nie pasuje? Że mąż dostaje szału i zachowuje się jeszcze gorzej niż zwykle a może że płaczę z nerwów bo szkoła syna okazała się paranoją? Jak się ktoś mnie spyta kiedy i ile spałam albo co robię na Święta to chyba walnę 🙈

Kasiek7 lubi tę wiadomość

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    21.11 planowana indukcja

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek i co powiedział pediatra na ten katar?

Ciekawe co u TBK słychać, dawno się nie odzywała

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
‹‹ 911 912 913 914 915
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ