👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam protip na laktator, nie wiem jak wam ale mi cycki mało mleka produkują jeśli chodzi o odciąganie. Więc odciagam w nocy w tedy więcej mleka jest. No ale nocne odciąganie jest jednak męczące. A w dzień jak odciagne to Robert szarpie mi cyce.
Dzisiaj założyłam laktatory na spacer xd
20 min i co prawda nie wiele ale odciagnelam tyle żeby odciągać tylko raz w nocy
W parku wyciągnęłam pojemnik na mleko przelałam z laktatorow zeby mi się cycki nie zagotowały od laktatora i po spacerze do lodówki 😅 a laktatory do torby i wyparzanie w domu
Asia091 lubi tę wiadomość
-
Domisiek mój mąż miga się od rana do wieczora i już usłyszał co myślę o opiece w dzień, owszem mąż w nocy wstaje na zmianę pieluchy i tyle czasem mógłby wykazać więcej zainteresowania np mógłby pamiętać żeby sprawdzać dziecku nos przed snem a nie ja po karmieniu odciągam nos... i inne rzeczy, może boi się że dziecko jest malutkie nie wiem jak to interpretować. A pytać mi się czasem nie chcę bo denerwować mi się nie wolno. 🙃
Dziś przed południem pokazywałam Ignasiowi karty sensoryczne pięknie wodził oczami i był bardzo zainteresowany. -
Domisiek wrote:Nnaciaa mam wrażenie, że wydźwięk Twoich wpisów jest w nieco bardziej pozytywnym tonie. Mam nadzieję, że to dobre wrażenie i trzymam kciuki za Ciebie 🤞🏻🫶🏻
Myślę, że to zasługa tabletek. Wygłuszyły emocje 😅👩🏻🦳 38 👨🏻🦰41
- starania od 06.2024
- z pomocą medyczną od 10.2024
⏸️ 23.02.2025
20.10.2025 🌹
2630 g 50 cm 16:30 -
Dziewczyny u nas wodniste i pieniste kupki, głośne przelewanie w brzuchu no i płacz i prężenie przy robieniu kupki to były jedne z objawów nietolerancji laktozy. Robiliśmy badanie kupki w laboratorium i ono potwierdziło. Teraz podajemy delicol w każdym karmieniu i jest dużo lepiej 👌🏻
-