👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj nocka extra córcia oczywiście sie budziła na karmienie, ale tylko z zamkniętymi oczami jadla i od razu spała nawet pampersa nie chciała zmieniać. Dzusiaj to sie prawie wyspałam, bo te pobudki były w miarę szybkie. Ale za to wczorajszy dzień kiepski nie mogla spać w dzień co chwile sie budziła i bardzo duzo płakała już ze zmęczenia też. Nawet na rękach nie bardzo spała. Teraz jak ja widzę jak śpi to wydaje mi się, że czeka nas taki sam kiepski spaniowo dzień. Ale dziś to przynajmniej mąż jest w domu to w razie czego sie przyda:)
-
Ania - na samym początku jak po 1tyg w szpitalu i po 1,5tyg w domu z dzieckiem pojechałam do Rossmanna to się czułam jak ja jakiejś ekskluzywnej wycieczce 😅 ale teraz to wychodzę dość regularnie. W tym tygodniu w gamie moich wyjść był już ginekolog i paznokcie w poniedziałek, a wczoraj zakupy. Zawsze mąż zostaje, moja mama też bardzo lubi z nim siedzieć i sama mi gada co chwilę „nie chcesz jechać na zakupy? Daj mi Antosia, będziemy z nim siedzieć” 🤣 więc czasem skorzystamy z tej oferty, ale zazwyczaj na nie dłużej niż 3/4h bo ona się trochę boi go karmić.
Jedyne czego mi brakuje i jeszcze nie mogę tego do końca zorganizować i wrócić, to treningów high-heels które miałam co tydzień wtorki i czwartki. Bo nie każdy tydzień jest taki sam z dostępnością mojego męża itd, więc raz bym mogła być a raz nie. -
Asia091 wrote:Co podawałyście na katar u swoich bobasów ? Nasivin baby to w ostateczności?
Odpaliłam przed 6 odkurzacz i gluty Ignasiowi wysysałam.. pół nocy nie przespane, On się budził bo nie mógł normalnie pełnego wdechu złapać. Ja to już 10 razy w głowie wszystkie zdrowaśki pomiędzy tym opierd...męża że nie potrafi się zająć dzieckiem że wszystko na mojej głowie itp. Zrehabilitował się i siedzi z młodym na rękach bo lepiej się Ignasiowi oddycha. Dziś zasuwam do pediatry.
Tak, nasivin baby w ostateczności jak nie pomaga sól/woda morska i odciąganie. Ja polecam jeszcze ten isonasin septo, o którym pisalam Kasi. To jest sól fizjologiczna, tymianek i miedź. Można używać od 1 dnia życia, tymianek fajnie odtyka tez. Tylko to też można tylko kilka dni. Po wkropieniu odczekujemy kilka minut i odsysamy. Nasivin baby maks 5-7 dni jak już trzeba, niby można do 3 razy dziennie, ale my kropiliśmy przez 4 dni raz i dwa dni dwa razy
Kasiek7 lubi tę wiadomość
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Widzę że katary się rozwijają. My noc przeżyliśmy . Byle nasze słońca się odkatarzyly
Ja nie wyszłam jeszcze nigdzie sama 🤡
Dziewczyny a jak zostawiacie komuś butelkę to w podgrzewaczu czy mama czy tam ktoś sobie podgrzewa dopiero jak potrzebna ? Tez mam w planach wyjść na dniach a nie wiem jak najlepiej to rozegraćWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:57
-