Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Was nadal męczą mdłości ? 🤢 myślałam, że u mnie jest lepiej i odstawiłam dziś poranną dawkę bonjesty, żeby już zmniejszać. I to był wielki błąd 😣🫣 męczę się teraz okrutnie. I zastanawiam się kiedy jest ten odpowiedni moment na próbę zmniejszania dawki.

👩🏻‍💼AMH-0.7
    🤵🏻azoospermia

starania od 2024 r

08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
    5dpt II
    6dpt beta 21,1
    8dpt beta 71,3
    11 dpt beta 200,1
    18 dpt beta 2646,1
    27 dpt beta 25904
    7+5 💔

01.2026 kolejna procedura

03.2026 transfer ❄ 4.1.2
    5dpt II
    8dpt beta 116,7
    10 dpt beta 237,8
    16 dpt beta 2551.1
    27 dpt beta 56747 mamy ♥️ preg.png
  • Alicee98 Ekspertka

Wysłany: 6 maja, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    Dziewczyny czy Was nadal męczą mdłości ? 🤢 myślałam, że u mnie jest lepiej i odstawiłam dziś poranną dawkę bonjesty, żeby już zmniejszać. I to był wielki błąd 😣🫣 męczę się teraz okrutnie. I zastanawiam się kiedy jest ten odpowiedni moment na próbę zmniejszania dawki.

Ja koło 11 tygodnia odstawiłam poranną dawkę, ale teraz leci 15 tydzień i z wieczornej dalej nie rezygnuję.
    Jak już myślałam, żeby spróbować odstawić, to pojawiły się na nowo wymioty, także jakiś czas jeszcze pozostanę na bonjescie.

18.10.2025 ⏸️
    26.11.2025 💔 puste jajo
    —————
    18.02.2026 ⏸️
    16 DPO 259 🥹
    20DPO 1150
    13.03.2026 zarodek 5mm 🫛 30.03 2,44cm 24.04 6,71cm

preg.png
  • blueberry3567 Debiutantka

Wysłany: 6 maja, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    U mnie też jeszcze nie zniknęły :/ Wczoraj odstawiłam poranna dawkę i niestety wieczorem pojawiły się mdłości ze zdwojoną siła, aż nie mogłam zasnąć..., ale dzisiaj mimo zmniejszonej dawki na razie jest OK. Więc jestem dobrej myśli :D Gdzieś natknęłam się na opinie, że przy odstawianiu bonjesty mdłości atakują z większą mocą - ale nie wiem czy to jest regułą, czy zdecydowanie wyjątek. 🧐

• Niaha Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_ber wrote:
    Wreszcie mam chwilkę żeby zdać relację z dzisiejszych prenatalnych, bo po powrocie były zakupy, spacer, odkurzanie 😅 teraz siedzę i czekam aż zupa się ugotuje 🙂

Z maluchem wszystko superowo, mierzy niecałe 7 cm 🍋 jest kość nosowa, przezierność 1.72. Rączki i nóżki na pokładzie, organy tam gdzie mają być. Serduszko bije 150 bpm 💓

Lekarz mnie zaskoczył, bo zapytał czy chcę znać płeć, a ja w sumie czemu nie, choć mówię mu że na tym etapie to chyba 50/50, na co on że zawsze 50%, ale by się zdziwił gdyby tu miała wyjść dziewczynka. Także wstępnie spodziewamy się kawalera 💙 Do potwierdzenia na połówkowych 😉
    A ciekawe że tej nocy śniło mi się że miałam 2 córki 😄

Na wyniki Pappy Bede czekać do 10 dni, ale po tym jak lekarz pozytywnie wszystko komentował na USG (a i uspokoił z tym plamieniem) to nie spodziewam się jakichś dramatów 😅
    Termin porodu przesunął się na 10.11 📅

Dobrej nocki! 🌜⭐

Gratulacje 🥰💙
    Cudowne informacje ❤️

👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    31.10 - Synek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

3 cs
    21/24/26/28.02 [10/13/15/17 dpo] - beta 15,6/122/298/660
    09.03 [26 dpo] - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy bez zarodka
    10.03 [27 dpo] - 32171,6, YS 4,1mm, GS 13,7mm
    12.03 [29 dpo] - 43237.5 (przyrost 34%)
    13.03 [30 dpo] CRL 2,5mm, FHR 170/min, YS 6mm (5t+5d)
    23.03 [40 dpo] CRL 1,2mm, 161u/min
    1.04 [49 dpo] -
    27.04 - CRL 6,49mm
    30.04
    ...
    1.11 - termin wg OM

preg.png
  • Blomma Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, udało mi się nadrobić wątek, bo poza przywitaniem się tu specjalnie nie zaglądałam 😅

Przede wszystkim chciałam utulać dziewczyny, które nas opuściły 🫂, pogratulować dobrych wyników dziewczynom, które są już po prenatalnych i życzyć zdrówka każdej z Nas ❤️. I Milenie, żeby wszystko okazało się być ok.

Ja w zasadzie chciałam Was tylko poprosić o trzymanie kciuków w piątek rano, bo jadę na badania prenatalne. Chyba powoli zaczynam się stresować... Do wczoraj byłam spokojna jak przed każdą wizytą, ale jak na złość scrollując Insta wyświetliły mi się jakieś rolki o ZD. I już po spokoju 🫣

Ogólnie czuję się dobrze, jedyne co mnie na dłuższą metę irytuje to (niezbyt intensywny) ból guzów kulszowych przy dłuższym siedzeniu w jednej pozycji. Czy któraś z Was też to odczuwała i ma radę na coś takiego? Czy po prostu się przyzwyczaić i często zmieniać pozycje? 😅

Jeszcze raz zdrówka i miłej nocy :)

preg.png
‹‹ 123 124 125 126 127
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ