Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Naadziejaa Autorytet

Wysłany: 13 maja, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stayaway wrote:
    Naadzieja, bardzo mi przykro, że drugie USG potwierdziło niepewności 😥 Ale dobrze, że trafiłaś na lekarza, któremu ufasz i który chce Was dalej pokierować, a nie zostawia Was z tym samych. Mam nadzieję, że masz teraz duże wsparcie w najbliższych ❤️‍🩹

Niestety ale jeszcze nie potrafię podzielić się tą informacją z bliskimi. Poza mężem i przyjaciółką , no i wy tutaj wiecie

preg.png
  • Doriibzh Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naadziejaa wrote:
    Niestety ale jeszcze nie potrafię podzielić się tą informacją z bliskimi. Poza mężem i przyjaciółką , no i wy tutaj wiecie

Dziś ledwo żyje ze zmęczenie ale czekałam na wiadomość od Ciebie, bardzo bardzo mi smutno że się potwierdziło co mówił wcześniejszy lekarz. To musi być straszne przeżycie ale pamiętaj że musisz jeść i próbować żyć dla drugiego zdrowego malucha, bo on też czuje Twoje samopoczucie. Poradzisz sobie, jest jeszcze wcześnie, może się dużo zmienic. Mieszkam za granica i w związku z tym że znam język fr pomagałam tłumaczyć w wielu miejscach, raz tłumaczyłam podczas ciąży bliźniaczej, było wszystko dobrze, a na kolejnej wizycie musiałam przetłumaczyć, że drugi chłopczyk nie ma wystarczająco pokarmu, jest bardzo chudy i lekarz powiedział, że jak go nie usuną to ten w pełni sił też się nie utrzyma. Wyobraź sobie, że urodziły się wcześniaki, walczyły mocno, ale przeżyły. Teraz chodzą do szkoły i jak widzę ich zdjęcia to nie dowierzam, że to te same dzieci, ale tak. I zdrowi są. Podziwiam tą dziewczynę, że zdecydowała się utrzymać ciążę, podziwiam ich za jeżdżenie do maluchów wcześniaków do szpitala, byłam kilka razy tam - straszny widok, pełno rurek, chudziutkie takie. Więc serio, może u Ciebie też będzie takie piękne zakończenie 💗 ja sama jestem tydzień przed prenatalnym i się mocno stresuje. Jak Twój partner na to wszystko? Masz w nim pełne wsparcie? Jeśli to za prywatne to nie musisz pisać, mam tylko nadzieję, że tak jest 💗

16/02 🩸
    21/03 ⏸️
    23/03 beta 461 😍
    25/03 beta 979
    27/03 beta 1783
    02/04 pierwsze usg 3,22mm i ♥️
    30/04 3,2cm
    21/05 USG 1trym
    04/12 🙊👶🙏

preg.png
‹‹ 132 133 134 135 136
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ