SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Mira.huntrix Ekspertka

Wysłany: 7 września, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja krzywa cukrowa wyszła w normach dla ciężarnych,.ale tak ogólnie była kiepska bo zamiast spadac po 2h to wzrosła do górnej granicy, całe szczęście mam pakiet z Medicover i chodziłam już do diabetologa wcześniej- dała mi na wyżycie namiary na przedstawiciela sensorów libra2 (sensor do testów na dwa tygodnie za darmo) i od dziś nie muszę kłuć palców a sprawdzimy sensorem jak moje cukru się zachowują w ciągu tych dwóch tygodni.
    Dziewczyny macie jakieś gotowe listy wyprawkowe? Co trzeba itp? Jest to moja pierwsza ciąża i jestem zielona w tym co powinnam mieć

Ja: '90 Mąż: '87

IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok

4-6.2025. 2 IUI ❌

07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA

09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
    10 dpt beta 0,2

Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%

2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
    5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem

Marzec naturals czekając na transfer
    10dpo 21, 11dpo 45,
    preg.png
  • Genevieve Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kończę wyprawkę, jeszcze jakieś małe rzeczy w drodze.
    Prawdopodobnie kupiłam dużo za dużo, dużo za drogo i niekoniecznie rzeczy niezbędne ale to raczej będzie moje jedyne dziecko i dla własnego zdrowia psychicznego potrzebowałam zaszaleć.
    Pokoik gotowy, fotelik i wózek czekają, torba też spakowana, a może raczej przepakowana ale mamy zamiar wykupić pokój rodzinny to może się pomieścimy.
    Jakoś to będzie, byle maleństwo było zdrowe.

Niaha, Beezi, dark lubią tę wiadomość

preg.png
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak jesteście zainteresowane to w lidlu są kombinezony merino za 129 zł ( online ). Ja już kupiłam od Madzi petelki, ale może któraś nie ma a się zastanawia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:53

starania od 2024 r

08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
    5dpt II
    6dpt beta 21,1
    8dpt beta 71,3
    11 dpt beta 200,1
    18 dpt beta 2646,1
    27 dpt beta 25904
    7+5 💔

01.2026 kolejna procedura

03.2026 transfer ❄ 4.1.2
    5dpt II
    8dpt beta 116,7
    10 dpt beta 237,8
    16 dpt beta 2551.1
    27 dpt beta 56747 mamy ♥️ preg.png
‹‹ 190 191 192 193 194
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ