Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alicee98 Debiutantka

Wysłany: 23 lutego, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ItsMomi❤️ wrote:
    Moja ginekolog sama z siebie zaproponowała tak wizytę , przyjmuje mnie na tą pierwszą za darmo , sama wolałabym iść dopiero na tą 12.03 ale chociaż 5+3 zobaczę pęcherzyk 🥹😍
    No ja właśnie nie chce sobie dokładać stresu i mam nadzieję, że 13 już będzie zarodek widoczny 🤭

18.10.2025 ⏸️
    26.11.2025 💔 puste jajo
    —————
    18.02.2026 ⏸️
    16 DPO 259 🥹
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee98 wrote:
    No ja właśnie nie chce sobie dokładać stresu i mam nadzieję, że 13 już będzie zarodek widoczny 🤭

Też nie chciałam, ale jak prosi mnie żebym przyszła to przyjdę 🤣🥹 wytrzymam później tydzień jeszcze do serduszka 😍😁

11.25☹️(lam + Ovi)
    12.25☹️(lam+ovi)
    01.26☹️(naturals)

17.02.26r.⏸️🥹♥️
    10 dpo -16.8
    12 dpo-66.8(287%)🥹♥️😍

preg.png
  • Paulina2612 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny 😊
    Od miesięcy namiętnie podczytuje forum ale nie odważyłam się na aktywność w postach.
    Ale ten wątek mnie przyciągnął, booo... w piątek zobaczyłam nieśmiałe, wyczekane ⏸️🤍

W sobotę poleciałam na betę - wynik 13,7. Powtórka w poniedziałek - 46,6. Planuję powtórzyć jeszcze w czwartek, a potem dla spokoju ducha przed pierwszym USG 🙂 na wizytę umówię się chyba 11.03.

Życzę Wam i sobie wszystkiego dobrego 🍀 niech to będzie spokojny, szczęśliwy czas.

👩31🧑35+🐈‍⬛🐈‍⬛

Marzec 2025, 8/9 tc 💔

20.02 ⏸️🥹
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ