Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm, w sumie i tak i nie... W sensie, rano mam w miarę płaski, ale w ciągu dnia aż do wieczora zwiększa się. Także dla wygody zakładam już legginsy lub rajstopy ciążowe. A to dopiero końcówka 6tyg. 🙈 A jestem z tych wysokich i szczupłych. W pierwszej ciąży w 9m miałam brzuch jak niektóre panie w 7m...Anett9300 wrote:Dziewczyny które są w drugiej ciąży. Wam też tak wysadziło bebzol? Zaczynam 7 tydzień a mam taki bebzol że taki w poprzedniej ciąży miałam w jakimś 4 miesiącu 🙈
Zobaczymy jak będzie tym razem. Mam chyba lepszy apetyt i w sumie chcę przytyć, bo w pierwszej ciąży przytyłam chyba tylko tyle co córka ważyła o ile w ogóle, musiałabym odgrzebać książeczkę ciąży. Podejrzewam że lekarz prowadzący niestety przeoczył tworzącą się anemię, w efekcie po porodzie byłam chuda i nie miałam pokarmu 😕
Jutro rano pierwsza wizyta z USG, staram się być dobrej myśli 😌
Co do mówienia w pracy, wie tylko jedna bliska koleżanka z innego niż mój zespołu (kiedyś pracowała ze mną). Szefowi zamierzam powiedzieć podobnie jak w poprzedniej czyli po 12 tyg.
Kapturek lubi tę wiadomość
38 lat
08/2021 - 3cs, pierwsza ciąża🤰🏼
04/2022 - 39tc, sn, córka, 3060g, 52 cm 👶
Starania od 01/2024
10/2024 - cp, laparoskopia zwiadowcza
OM 7.02.2026
5.03.2026 ⏸️
7.03 - beta 680 (18dpo?)
9.03 - beta 1334 (20dpo?)
26.03 - pierwsza wizyta -
Hej wszystkim!
Po 8 latach bezskutecznych staran, in vitro, rozpoczęcie adopcji, aż w końcu rozwodzie, przeprowadzce i znalezieniu odpowiedniego partnera wkoncu zobaczyłam swoje upragnione 2kreski.
Jestem w 5tyg i 2dni wg aplikacji. Czy myślicie że za tydzień będzie zalążek serduszka?
Mam wielką nadzieję, że beta w piątek będzie dobra 💗
Pozdrawiam cieplutko!
16/02 ostatni okres
21/03 dwie kreski
23/03 beta 461
25/03 beta 979
27/03 beta?
02/04 pierwsze usg
Beezi, stayaway, Kapturek lubią tę wiadomość
-
Ann_ber miałam to samo w pierwszej ciąży, przytyłam ledwo 8kg, dzień po porodzie -10.. byłam słaba i pokarmu zero.
Trzymam kciuki za wizytę ❤️ ja też jutro, tyle że popołudniu .
Doriibzh witaj i gratulacje 🥹
Jeśli owulacja znacząco się nie przesunęła, to jest możliwość serduszka 🥰 -