Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Redrose ja kocham moje perfumy ale aktualnie bez wzajemnosci. Bo mnie cofa na jakikolwiek mocniejszy zapach. A juz myslalam ze mi ustaly wszelkie objawy, do tego plamienie, a tu na szczescie czy nieszczescie mdłości
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Kreseczki gratuluję
AleksandraW brązowe plamienia mogą wystąpić, ale pewnie zapobiegawczo dostaniesz progesteronja nie miałam plamień, ale bóle i też dostałam
niestety nospy ginekolog mi zabronił brać. Rano żeby przeszły mi mdłości muszę zjeść kanapkę z pomidorem i trochę serka wiejskiego
-
Better_togother wrote:To jest nas 2. Nic sie nie martw. Ja zrobilam test dzien po spodziewanej miesiaczce - negatywny. 3 dni pozniej blada krecha - za tydzien mocniejsza. Robilam bete 13 i 16 przyrost z 1090 na 3138. Tydzien temu bylam na usg bylo wodac pecherzyk i minimalnie pole zarodkowe. Dzisiaj bylo juz cialko zolte. Trzeba wierzyc
To wspaniała wiadomośćA kiedy miałaś OM?
Ja USG mam dopiero 28 i to będzie ostatnie starcie... -
Molisia
Pęcherzyk elegancki:) Niepotrzebnie cię stresował takim tekstem... Na pewno będzie wszystko w porządku:)
AleksandraW
Takie małe brudzenia w ciąży się zdarzają. Nie bój żabyTeraz już czysto?
Aria
Cały czas trzymam mocno kciuki za twojego BąblaSerduszko bije, bobas rośnie, a krwiak musi się wchłonąć, nie ma innej opcji
Kropka
Gratuluję udanej wizytyJa tez dzisiaj wizytuję, ale po południu.. po pracy. Stres mi też zaczyna się pomału udzielać.
Iza
A ty kiedy miałaś mieć tę wizytę w tym tygodniu? Trzymam kciuki za ciebie i twoją Fasolkę...
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Gratuluje! Jakie wymiary ma zarodek?
YS 0.58cm
GS 3.45cm
(zarodek to chyba to pierwsze)
jednak przeglądając jeszcze raz te pomiary widzę, że jest trochę większy (czyli owu kilka dni wcześniej) - i termin z usg wychodzi na 30.10ale raczej będę się trzymać terminu om, bo w poprzedniej ciąży te terminy z usg co chwilę się przesuwały o kilka dni
plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Molisia ja tez w twoim pecherzyku nie widze tych postrzepień hmm,
a jesli nawet sa to przeciez kazdy pecherzyk jest inny troche, watpie zeby wszystkie byly idealnie okraglutkie. Bedzie dobrze.
MonisiaK bylas u tego gina po pracy?
Hej, tak byłam...
Niestety u mnie w Lux Med lekarze nie mają USG w gabinetach, więc dostałam skierowanie na US i udało się zapisać na 28...
Patrząc na mój suwaczek nie nastawiam się pozoytywnie, mimo, że wiem, że owulacja była później... -
Zimowa stokrotka Ja na szczęście jak robie badania to wyniki sa tego samego dnia.
tylko na progesteron raz czekalam 1 dzień. Nie wytrzymalabym tak dlugo w niepewności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 10:06
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW. Ja wykorzystałam moje cudowne skierowanie na NFZ i okazuje się że cześć badań robią u siebie (glukoza, morfologia i mocz) a część (toxo, HIV, hbs (?) itd. ) muszą odesłać gdzie indziej a wyniki dostają raz w tygodniu... Jeszcze poprosiłam żebym mogła dostać odpis zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 10:10
-
Tyle tu nowych osób, że nie sposób wszystkich spamiętać. Gratuluję dwóch kreseczek
Ja też jutro wybieram się na badania i już się dowiedziałam, że na wyniki badania na grupę krwi czeka się do 10 dni roboczych.. Reszta powinna być szybko.
Pozytywny test 23.02 -
MonisiaK wrote:Hej, tak byłam...
Niestety u mnie w Lux Med lekarze nie mają USG w gabinetach, więc dostałam skierowanie na US i udało się zapisać na 28...
Patrząc na mój suwaczek nie nastawiam się pozoytywnie, mimo, że wiem, że owulacja była później...