Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AleksandraW. Nie spokojnie
jak dobrze pamiętam to pije się dopiero w połowie? Po połowie ciąży? Jakoś coś tak. Ale powiem ci że nie jest źle
mnie złapała tylko senność a po 2 godzinach niewielkie nudności. Ale teraz to tylko z krwi.
AleksandraW lubi tę wiadomość
-
Figa8787 wrote:Hej . Nie zapisuje się jeszcze do Was , czekam na bicie serducha, wizytę mam za tydzień . Ale ja tu z pytaniem do Was ... co robicie na mdlosci ? Co.Wam pomaga ? Ja mam 24h
od 7 dni i nie daje już z tym rady ...
Podobno pomaga imbir ale ja nie daje rady bo od razu wymiotuje..
Przeczytaj sobie może coś z tego Ci pomoże ->
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/nudnosci-w-ciazy-sposoby-na-poranne-mdlosci-skuteczne-i-nieskuteczne_36378.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 12:21
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Witajcie
Byłam chwilę na październikowym wątku, ale okazało się, że ciąża biochemiczna
Teraz od razu w kolejnym cyklu udało się znowu zajść
Betę badałam 14.03 z wynikiem 81,6 i powtórzyłam dopiero wczoraj (czyli po 5 dniach), bo przez weekend rozkładała mnie choroba.
Wczorajszy wynik to 1203, więc niezmiernie się cieszę
Termin mam na 24 listopada. Pierwszą wizytę będę umawiać w przyszły poniedziałek, ponieważ moja gin jest obecnie na urlopie.
To chyba tyleMam nadzieję zostać tym razem na całe 9 miesięcy
Iza_86, Justaaa, Arashe, plemniczka, Loretka lubią tę wiadomość
-
A jak jest właśnie odnośnie tej krzywej cukrowej wszyscy muszą robić czy tylko te osoby którym wyjdzie cukier naczczo źle?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
oyeykova wrote:wszyscy pomiędzy 24 a 28tc
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:To ja mam nadzieję że mój lekarz zdecyduje żebym nie robiła. Mam duże spadki cukru po wypiciu glukozy, więc nie wiem czy w moim przypadku to dobry pomysł
ed. doczytałam że masz zdiagnozowaną, jeszcze nie slyszalam aby ktokolwiek tego powodu nie robił krzywej w sumie... ale pytaj diabetologa chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 13:24
-
W czwartek mam wizytę to pogadam o tym z lekarzem. Ostatnim razem jak miałam robioną krzywą to po godzinie już cukier był niżej niż na czczo, po dwóch jeszcze niżej A po powrocie do domu padłam dosłownie i spałam parę godzin, więc teraz trochę się boję
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
Iza_86 wrote:Oyeykova, a ja jestem nieustannie pod wrazeniem jaka masz ogromna wiedze
Moge zapytac, czym sie zajmujesz zawodowo?w sensie zawodowo zajmuję się budownictwem.
Ale to moja piąta ciąża (dziecko mam jedno) i sama mam milion problemów ciążowych za sobą niestetywolałabym tego wszystkiego nie wiedziec