Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie plemniczka ja poroniłam 3 razy ale miedzy poronieniami urodziłam 2 dzieci....i teraz lekarz mi właściwie nie chciał dać progesteronu ale ja dla zdrowia psychicznego chciałam
Chce Ci sie sie spać? Ja do godziny po zażyciu zasypiam na stojąco -
plemniczka wrote:Ja biore profilaktycznie w zwiazku z poronieniem przebytym i krwawieniami w ciazy poprzedniej
Ja podobnie ze względu na krwawienia w pierwszej ciąży i ostatnio ciąże biochemiczną mam się zgłosić po luteinę albo dupka.
Badałam wczoraj proga i był 25,4. Na wizytę i tak z tydzień muszę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 17:05
-
Witację Maggda i Krycha!
Co do progesteronu to ja też biorę ze względu na wcześniejsze poronienie. Nie zauważyłam, żeby po nim konkretnie chciało się spać. Chodzę teraz wcześnie spać, bo to jest u mnie taki objaw ciążowy. Potrzebuję więcej snu
Solider Woman gratuluję serduszkamaggda, kryha lubią tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Toczuszek wrote:Część dziewczyny. Siedzę i obgryzam paznokcie ponieważ odbralam wynik bety:
20.03- 3831
Wcześniejsze:
10.03- 448
12.03- 822.
Wg kalkulatora poniżej normy. Kuzwa.
Toczuszek, beta od pewnego momentu przyrasta już wolniej. Czekaj cierpliwie do wizyty. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeToczuszek lubi tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
stresant wrote:maggda witaj jasne ze mozesz dołaczyć...ostatnia@ miałas 2.2 i dopiero teraz testowałas?
Ja ostatnia@ miałam 3.2. wiec jestesmy w podobnym wiekuprzynjmniej ciążowym
dopiero teraz postanowiłam dołączyć do was
-
Joanna_blondi wrote:Toczuszek, beta od pewnego momentu przyrasta już wolniej. Czekaj cierpliwie do wizyty. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
_
Zła jestem na siebie za ta panikę. O ile byłabym spokojniejsza bez tego.3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
kreseczki wrote:Hy, Ci wy tak szalejecie z tą betą?
Normalnie aż mam wyrzuty sumienia, że nie robię. I wizyta dopiero 18 kwietnia.
Mi lekarz po 2 becie nie kazał już robić bo twierdzi że to bez sensu u każdej z nas beta przyrasta inaczej w normie lub poniżej co nie świadczy że coś jest nie tak sama się o tym przekonałam w pierwszej ciąży betę miałam fatalną nie można było mówić o przyroście płacz rozpacz a dziś Mania ma 7 lat, w drugiej ciąży beta książkowa sama zrobiłam więcej z 6 i co strata ciąży, oczywiście to tylko mój przypadek nic więcej ale myślę żę czasami nmie warto się za wcześniej denerwować. A jak pojawia się pęcherzyk to i tak obras USG jest najważniejszy a nie Beta....