Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jutro nadrobię a dzisiaj tylko napiszę: serduszko bije jak dzwon
wg OM jak na suwaczku, wg usg 7+1
także wszystko super
powiedział, że można piękną nowinę na święta przekazać rodzinie
do zrobienia mocz, morfologia i glukoza z krwi. Wizyta za 3tyg., chyba to 10.04 jest
Fotkę wkleję jutro
Sorki, że tak tylko o sobie. Podekscytowana jestem jeszczeoyeykova, Lofewicz, Littlegirl, Justaaa, Millvaa, Arashe, happywife, plemniczka, Soldier-Woman, Kinaa, maggda, Mania28 lubią tę wiadomość
-
Toczuszek wrote:Ale to już jest ten moment kiedy zwalnia?
_
Zła jestem na siebie za ta panikę. O ile byłabym spokojniejsza bez tego.
Z tego co czytałam to Beta już od 1500 zaczyna zwalniać.
Z resztą z opisów innych dziewczyn wynika, że z tą betą to rożnie bywa.
Nie stresuj się i poczekaj do wizyty
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Bardzo mnie to cieszy
Udzielając informacji na forum zawsze weryfikuje to dodatkowo w oparciu o podręczniki akademickie, bo niestety pamięć bywa zawodna. Więc macie stuprocentową pewność, że to info zgodnie z aktualną wiedzą medyczną
oyeykova, Justaaa, Arashe, plemniczka lubią tę wiadomość
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
Truskawka,wpisz mi proszę: wizyte mialam dzisiaj, przez plamienie sie wystraszylam i pojechalam do lekarza, akurat przyjmuje w we wtorki i czwartki. Termin mam na polowe listopada wiec dopisz prosze 15.11.2018 no i najwazniejsze https://zapodaj.net/489acd8d40f44.jpg.html 4 milimetry szczescia. Widzialam tez serduszko(160/min) ciaza w macicy wyglada książkowo jest mlodsza niz myslalam okolo 5tydz, 5 dz. Poplakalam sie w domu
Joanna_blondi, Ffilpiek, molisia, Millvaa, Arashe, happywife, plemniczka, aria40, Kinaa, maggda, Mania28 lubią tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Truskawka,wpisz mi proszę: wizyte mialam dzisiaj, przez plamienie sie wystraszylam i pojechalam do lekarza, akurat przyjmuje w we wtorki i czwartki. Termin mam na polowe listopada wiec dopisz prosze 15.11.2018 no i najwazniejsze https://zapodaj.net/489acd8d40f44.jpg.html 4 milimetry szczescia. Widzialam tez serduszko(160/min) ciaza w macicy wyglada książkowo jest mlodsza niz myslalam okolo 5tydz, 5 dz. Poplakalam sie w domu
Aleksandra, dobrze że pojechałaś do lekarza skoro miałaś plamienie. Ja też bym tak zrobiła. Lepiej dmuchać na zimne. Gratuluję serduszka!AleksandraW lubi tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
SuperGirl_83 wrote:Dziewczyny, jutro nadrobię a dzisiaj tylko napiszę: serduszko bije jak dzwon
wg OM jak na suwaczku, wg usg 7+1
także wszystko super
powiedział, że można piękną nowinę na święta przekazać rodzinie
do zrobienia mocz, morfologia i glukoza z krwi. Wizyta za 3tyg., chyba to 10.04 jest
Fotkę wkleję jutro
Sorki, że tak tylko o sobie. Podekscytowana jestem jeszcze
! Pięknie
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
1 cs ---> i jest!
-
Plemniczka, Ana, Soldier Women, SuperGirl, Almond, AleksandraW - Wielkie gratulacje dla dzisiaj wizytujacych, cudownie, że u Was wszystko dobrze.
Witajcie nowe Listopadowe mamuśki
P.S. piszecie jak szaloneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:24
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
A tak właśnie! Mąż wczoraj zauważył, że zrobiła mi się taka bardzo dyskretna, ledwo widoczna kresa czarna na brzuchu! Ta linia od spojenia do pępka. Ledwo widoczna, ale jestem w szoku, że już!
U Was też tak?
Widzę, że należę do wyjątkowych szczęśliwców, bo brak nudności i wymiotów. Któraś też?Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
1 cs ---> i jest!
-
Lofewicz wrote:A tak właśnie! Mąż wczoraj zauważył, że zrobiła mi się taka bardzo dyskretna, ledwo widoczna kresa czarna na brzuchu! Ta linia od spojenia do pępka. Ledwo widoczna, ale jestem w szoku, że już!
U Was też tak?
Widzę, że należę do wyjątkowych szczęśliwców, bo brak nudności i wymiotów. Któraś też?
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
zimowa stokrotka wrote:Jej. Ile już popisałyście
ja byłam dzisiaj na badaniach krwi, ale wyniki dopiero w poniedziałek... A no i odebrałam wczoraj cytologie... Jakiś stan zapalny, Cholera wie co, ale niby nic z tym nie będzie się robiło.
Ja miałam robiona cytologię tuż po owu i wynik jak to powiedział gin bardzo niski. Ale jak się okazało, że jestem w ciąży to od razu odłożył kartkę. Powiedział, że wynik i tak jest mało miarodajny, bo cytologia powinna być wykonywana tuż po okresie. -
Supergirl, na taka wiadomość od Ciebie czekałam. Super, bardzo się cieszę! Jesteś wg usg 7+1 to praktycznie jesteśmy tak samo w ciąży, bo ja byłam równy tydzień temu na wizycie i było 6+1
Mysz17, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Lofewicz wrote:A tak właśnie! Mąż wczoraj zauważył, że zrobiła mi się taka bardzo dyskretna, ledwo widoczna kresa czarna na brzuchu! Ta linia od spojenia do pępka. Ledwo widoczna, ale jestem w szoku, że już!
U Was też tak?
Widzę, że należę do wyjątkowych szczęśliwców, bo brak nudności i wymiotów. Któraś też?
Ja też nie mam jakiś strasznych mdłości, chwilowo jak jestem głodna coś mi się tam w żołądku przewróci, ale generalnie to tyle. -
U Was też tak?
Ja też nie mam takich objawów, a co do ciemnej Lini to nie mam ^^ w poprzedniej ciąży też nie miałam wcale -
U Was też tak?
U mnie tez brak mdlosci, i wiekszych objawów. Oprocz nabrzmialych piersi i sennosci nie czuje soe za bardzo ciazowoLofewicz lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało