Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond - u mnie to samo. Ale w piątek słyszałam serduszko, więc po prostu fart
Chociaż może głupio to zabrzmi.. ale wolałabym mieć nudności. Brzuchol mi taki wywaliło (spożywczy) jak nigdy. Generalnie tyję.. Miesiąc temu 55 kg, a dzisiaj 57,5.
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
AleksandraW wrote:A ja tak mysle ze popełniłam gafe. Wczoraj jadlam loda z korala kukulke z sosem ajerkoniakowym i po chwili pomyslalam co zrobilam. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam.
Ja dzisiaj jadlam tiramisuluuz, to malenkie ilosci %
AleksandraW lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Witaj maggda
Ja choćbym chciała iść spać wcześniej to nie da rady, bo córa siedzi do północy, a nawet 1 czasem...
Moj F zasypia ok 21 i uwazam ze to jest makabrycznie pozno... :p -
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt!
Ja melduje że moje mdłości wczoraj wróciły, dzisiaj już wymiotowałam wiec wszystko po staremu..
Widocznie będzie falami
Jeju jakie to jest nieprzyjemne i męcząceno ale cóż, jak nie ma na to rady
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Lofewicz wrote:A tak właśnie! Mąż wczoraj zauważył, że zrobiła mi się taka bardzo dyskretna, ledwo widoczna kresa czarna na brzuchu! Ta linia od spojenia do pępka. Ledwo widoczna, ale jestem w szoku, że już!
U Was też tak?
Widzę, że należę do wyjątkowych szczęśliwców, bo brak nudności i wymiotów. Któraś też? -
Dawno mnie nie było a tu tyle się dzieje!
Gratuluję wszystkim, które dołączyły do grupy oraz szczęśliwie wizytującym, aż nie mogę się doczekać swojej czwartkowej
Niestety złapałam dziś jakieś paskudztwo gorączki nie mam ale głowa mi pęka a gardło drapie także leczę się cały dzień mlekiem z czosnkiem i miodem próbując napisać pracę zaliczeniową -
Powiedzcie mi jeszcze co jecie? Zmieniłyście swoje diety na super zdrowe bez tłuszczowe? Małżon mi suszy głowę o frytki.. Pierwsza ciąża, więc wariat.Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
1 cs ---> i jest!
-
Lofewicz, u mnie to samo. Mąż po prostu oszalał. Jak coś chce zjeść to sprawdza czy mogę. No masakra plus jest taki, ze jak miałam mega ochotę na pomarańcze a nie było ich w domu to ubrał się i specjalnie pojechał, Haha. A z przewrażliwien młodego tatusia to mogę wam zdradzić, ze wczoraj włączał dzieciątku muzykę stymulującą rozwój, bo gdzieś wyczytał ze warto. A mówią ze to my kobiety szalejemy w ciąży..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 22:31
Lofewicz, Loretka lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
happywife wrote:Lofewicz, u mnie to samo. Mąż po prostu oszalał. Jak coś chce zjeść to sprawdza czy mogę. No masakra plus jest taki, ze jak miałam mega ochotę na pomarańcze a nie było ich w domu to ubrał się i specjalnie pojechał, Haha. A z przewrażliwien młodego tatusia to mogę wam zdradzić, ze wczoraj włączał dzieciątku muzykę stymulującą rozwój, bo gdzieś wyczytał ze warto. A mówią ze to my kobiety szalejemy w ciąży..
Łojezu! Dramat jak u mnie. Ale muzyka stymulująca rozwój, to aż muszę sobie posłuchać z ciekawościTrochę za wcześnie, takie małe jeszcze nie słyszą.
Mój codziennie mnie zaskakuje. Jeździ na zakupy sam, na szczęście i chyba ku radości współzakupowiczów. Godzinę stał - wybierał herbatę, w jednej ręce telefon, w drugiej herbata - korzeń lukrecji, hibiskus, liście malin, w końcu nie kupił żadnej. Ale hit: nie mogę jeść ziół prowansalskich, bo tam jest tymianek czy coś tam. Magi nie, bo lubczyk. Jak jem frytki to patrzy jakbym była mordercą.
Najlepsze jest to, że to jest na co dzień rozsądny człowiek, lekarz z dużą wiedzą. Zwariował.
Ale tak serio. Zrezygnowałyście z frytek i innych takich fast foodów? Wiadomo, że nie chodzi mi o McDonald, ale zmieniłyście diety na ultra zdrowe, czy po prostu bardziej zróżnicowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 22:45
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
1 cs ---> i jest!
-
Ja tez mówiłam, ze chyba za szybko, ale nie przegadasz .. dziś mówił, ze musimy pomyśleć o szkole rodzenia, a jak jestem w pracy to dostaje wiadomości z pytaniem jak się czuje i czy nie głoduje. Haha.
Co do jedzenia to jem normalnie, z tym ze pije więcej wody o wiele i jem więcej owoców. Myśle ze jak najdzie ochota na fastfooda to w granicach rozsądku raz na jakiś czas można sobie pozwolić.Lofewicz, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Lofewicz. Mi też non stop wywala brzuch. Mam takie wzdęcia że nie wiem skąd i jak. Natomiast u mnie waga non stop spada. Tylko że. Ja mam nadwagę po Jaśku, a jak zaczęłam zdrowiej jest od stycznia tak waga non stop leciała w dół na łeb na szyję spadło 10kg. Teraz cały czas spada ale już o wiele wolniej. Pewnie jeszcze z tydzień-dwa i zapasy zaczną się znowu kumulowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 07:18