Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loretka. Wygrzebałam pierwsze USG Jaśka na którym widziałam właśnie mijającą kropkę. Był to 5+5 ale był o 2 dni starszy
może i szansa jest ale w razie co 3 kwietnia też mam wizytę tylko w szpitalu w którym chce rodzic (Hahaha wiem, szybko) tylko dlatego że i tak trzeba być u nich pod opieką (podobno średnią) więc wolę już łazić tam od początku niż przyjść w połowie.
-
Iza, bardzo mi przykro..
od 2 godzin sprawdzam forum, dzięki, że napisałaś. Szkoda, że się z nami żegnasz, życzę Wam wszystkiego najlepszego, oby było tak jak byście chcieli...
Iza_86 lubi tę wiadomość
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
Iza... znam to okropne uczucie, bardzo mi przykro. Dobrze, że córeczka koi Twoje pewnie pękniete serducho. Trzymaj się ! Na pewno niedługo pochwalisz się kolejną ciążą
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Iza bardzo mi przykro
Wiesz czasem tule synka na dobranoc i mam te same myśli, tak bardzo jestem wdzięczna losowi, że go mam,
Liczę na to że jeszcze w 2018 urodzisz swojej córce rodzeństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 07:43
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Martusiaa wrote:Moja wizyta już jutro.. Tak bardzo się boję
Martusiaa trzymam kciuki za Twoją wizytę. Ja też mam jutro. Niestety plamienie w ogóle mi nie przechodzi i bardzo się tym martwięLaura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Joanna_blondi wrote:Martusiaa trzymam kciuki za Twoją wizytę. Ja też mam jutro. Niestety plamienie w ogóle mi nie przechodzi i bardzo się tym martwię
Raz więcej raz mniej
Przypomnij mi , Ty bierzesz jakiś progesteron
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26