Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loretka wrote:Pewnie u Ciebie będzie podobnie, eh to czekanie, ale wtorek nie tak długo. Weekend minie, a potem to się będziesz stresować że już wizyta.
-
oyeykova wrote:szukaj koniecznie innej apteki. Ja place 15 zl za opakowanie
Mi od razu na pierwszej wizycie kazał zrobić badania : antygen Hbs ( wirus zapalenia wątroby typ
, przeciwciała anty HCV ( wirus zapalenia wątroby typu C), Kiła, toxoplazmoza przeciwciała w kl. IgG, wirus HIV, TSH nie musiałam bo wstyczniu zaraz po poronieniu miałam robione a grupę krwi już dwa razy w szpitalu
-
Ale są różnice w aptekach. U mnie w super pharmie duphaston kosztuje 39,90a obok w aptece słonecznej ( sieciówka) 19,90
duphaston nie jest refundowany, luteina owszem bez refundacji kosztuje ponad 100 zł a z refundacja 6 z groszami :-€
-
U mnie zaden z dwoch ginów u ktorych bylam a serduszko juz bilo nie mierzyli jak szybko bije hmm. Ten pierwszy powiedzial ze dopiero zaczelo bic wiec nawet nie mierzy, a druga lekarka u ktorej bylam przedwczoraj tez nie mierzyla w sumie nie wiem czemu
-
plemniczka wrote:U mnie zaden z dwoch ginów u ktorych bylam a serduszko juz bilo nie mierzyli jak szybko bije hmm. Ten pierwszy powiedzial ze dopiero zaczelo bic wiec nawet nie mierzy, a druga lekarka u ktorej bylam przedwczoraj tez nie mierzyla w sumie nie wiem czemu
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Ja dalej bez mdlosci, jedynie jak zglodnieje i nie zjem odrazu to zaczyna mi byc niedobrze, a tez jestem co chwile glodna, zoladek tez czesto mnie boli i miewam taķa jakby gule w gardle... piersi dalej jskie byly takie sa, nie bolą non stop tylko falami je czuje
-
plemniczka wrote:Ja dalej bez mdlosci, jedynie jak zglodnieje i nie zjem odrazu to zaczyna mi byc niedobrze, a tez jestem co chwile glodna, zoladek tez czesto mnie boli i miewam taķa jakby gule w gardle... piersi dalej jskie byly takie sa, nie bolą non stop tylko falami je czuje
I chyba tak to właśnie jest z tymi objawami, bo ja od 6 tygodnia do soboty miałam ogromne mdłości, w niedzielę w ogóle, później w poniedziałek trochę mnie męczyły, a od poniedziałku spokój. Staram się nie nakręcać, że to zły znak
Pozytywny test 23.02