Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
dawno mnie nie było, więc zajrzałam
u mnie mdłości, wymiotów, spadku wagi brak od początku ciąży ; jedynie z dolegliwości ciążowych to senność i czasami większe zmęczenie.
SuperGirl_83 trzymam kciuki za wizytę
Mała_Mii śliczna dzidzianiech dalej zdrowo rośnie, i jakie wyraźne zdjęcie usg. Płeć znacie czy nieco za wcześnie, bo na zdjęciu ładnie dzidzia ułożona
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
Angel1982 wrote:witajcie
dawno mnie nie było, więc zajrzałam
u mnie mdłości, wymiotów, spadku wagi brak od początku ciąży ; jedynie z dolegliwości ciążowych to senność i czasami większe zmęczenie.
SuperGirl_83 trzymam kciuki za wizytę
Mała_Mii śliczna dzidzianiech dalej zdrowo rośnie, i jakie wyraźne zdjęcie usg. Płeć znacie czy nieco za wcześnie, bo na zdjęciu ładnie dzidzia ułożona
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała mi sliczny maluch
teraz jak zaczną nam rosnac to sie nie obejrzymy a tu ladne brzuszki sie pojawią
powoli podpatruje ciążową mode bo mnie moje spodnie juz zaczynaja irytowac a to dopiero poczatek
Jastin76 lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Jastin76 wrote:Powiedzcie mi czy któraś z Was bierze równocześnie acard + clexan ? Chyba zglupialam fakt że przepisał B mała dawkę 0.2 ale zawsze acard brałam wieczorem A teraz jak to zrobić?
Ja biore rano eutyrox 50 potem 2x progesteron, w południe jod potem folik i wieczorem 2x progesteron....Czasami juz nie wiem co brałam a co nie.....tyle tego....juz musze jak stara babcia do szufladek przygotowywać zeby sie w tym nie pogubicJastin76, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Powiedzcie mi czy któraś z Was bierze równocześnie acard + clexan ? Chyba zglupialam fakt że przepisał B mała dawkę 0.2 ale zawsze acard brałam wieczorem A teraz jak to zrobić?
Ja biorę acard rano, clexane wieczorem jak córka zaśnie.
W poprzedniej ciąży clexane brałam rano a acard wieczorem.Jastin76 lubi tę wiadomość
-
nadia1 wrote:Hej dziewczyny, można dołączyć? Termin na 24 listopada. To moja 6 ciąża(4 poronieni), w maju urodziłam córeczkę a teraz zwyczajnie wpadliśmy z mężem:)
Cudowna wpadkawitamy :)ja za soba mam 3 poronienie i 2 dzieci
nadia1 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:u mnie obawa ciągle wisi nad głową
nie ma minuty zebym o tym nie myślała a wizyta dopiero 19.4..... trzeba czekać nic innego nie pozostaje
Coś złego się dzieje? Ja dzięki córce nie mam czasu myśleć o ciąży i to jest genialne bo zawsze się stresowalam co będzie na wizycie, dni się ciągnęły, a teraz dni lecą za szybko. W piątek widziałam maleństwo z serduszkiem i wierzę że będzie dobrze.
-
nadia1 wrote:Ja biorę acard rano, clexane wieczorem jak córka zaśnie.
W poprzedniej ciąży clexane brałam rano a acard wieczorem.
Dziękuję ! Czyli nie ma znaczenia
Powiedz czy miałaś problemy ze stolcem ze względu na acard ? Jakoś dziś przyszło.mi do głowy że on dziala dojelitowo A mam problemy z zatwierdzeniem... sorry za dosłownosc:)