Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Wieści - Supergirl
Miło czyta się takie posty. Maluszek już duży
Gratuluję nowym użytkowniczkom.
Nadia Tobie również gratuluję. Piszesz, że wpadliście a ja odkąd zaczęliśmy myśleć o dziecku to mówiłam do męża, że chciałabym wpaść. Szczerze mówiąc to nie wiem jak to się robiMoże dlatego, że w podświadomości chciałam zajść w ciąże, ale nie chciałam otwarcie mówić, że "zaczęliśmy starania" lub "staramy się". Chciałam tak na spontana i stwierdziłam, że wpadka jest najlepsza
U nas nie było liczenia dni, tylko po prostu kochaliśmy się bardzo często
Angel1982, bacha8709, SuperGirl_83, Andzia80 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
nick nieaktualnyNie miałam czasu pisać, ciągle biegam za corką, która coraz bardziej rozrabia
w poniedziałek miałam wizytę, fasolka pięknie rośnie i wszystko jest dobrze
ma już 3,4cm
Witam wszystkie nowe przyszłe mamy i gratuluję, wpadek teżbacha8709, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
.kropka. wrote:Nie miałam czasu pisać, ciągle biegam za corką, która coraz bardziej rozrabia
w poniedziałek miałam wizytę, fasolka pięknie rośnie i wszystko jest dobrze
ma już 3,4cm
Witam wszystkie nowe przyszłe mamy i gratuluję, wpadek też
.kropka. gratuluję fasolki, niech dalej zdrowo rośnie -
an.na34 wrote:Mam 2 synów, już nie takich małych, mają 11 i 10 lat:)
superteraz przydałaby się w domu mała księżniczka, której bracia by bronili
u mnie syn ma prawie 12 lat a córeczka 4 lata, chciałabym kolejną córkę ale zobaczymy co nam los przygotował -
Kropka
Super:) Mały człowiek rośnie
An.na
Witaj
W nicku masz wiek? 34lata masz? Będziesz robić badania prenatalne?
Angel982
Ty tez w nicku ukryłaś wiek? - jak ja swoją drogą
Też się zapytam o te badania prenatalne...
Sorki, że tak męczę gułę... ale poczytałam o tych testach Pappa i mam mieszane uczucia. Choć z drugiej strony zawsze po nich, w razie Wu mogę zrobić Nifty...
Happywife
Moje całe "starania" tak wyglądałyJa mam zdanie, że z dzieckiem to jak z lotto...Jak ma wyjść to uda się od jednego strzału, a jak nie to i codziennie nie wystarczy. Więc my po prostu kochaliśmy się bez zabezpieczeń, wiem, że dwa albo trzy cykle to nawet nie było blisko owulacji, ale nie chciałam takiej presji. Ostatecznie i tak wyszło, że był złoty strzał prosto w ovu
Więc chyba będzie drugi chłopak
-
Hej dziewczyny:) moze niektore z was mnie pamiętają ale dawno sie nie odzywalam.. Dzis mialam wizyte u innego lekarza. Okazalo sie ze bede miala blizniaki! Tamten lekarz co mnie badal w 7 tyg nie zauwazyl plus mial gorszy sprzęt. Jestem w szoku. Dzis jedno dzircko ma 9 t i 2 dni a drugie 8t i 5 dni. Ginekolog powiedziała ze moglo dojsc do zaplodnienia dwa razy w odstepie kilku dni.
kreseczki, aria40, Littlegirl, SuperGirl_83, ann1109 lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
RedRose- ja Cię pamiętam i ogromnie gratuluję! I zazdroszczę
sama chciałam bliźniaki
Gratuluję tez wszystkim nowym dziewczynom i życzę spokojnych ciąż
Ja obiecałam sobie ze kupie ten segregator po wczorajszej wizycie jak będzie ok, wiec dzisiaj kupiłamwybrałam Rudą
wierzę że na genetycznych wszystko będzie ok i będę mogła w końcu odetchnąć i się zacząć cieszyć ta ciąża
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
SuperGirl_83 wrote:
Angel982
Ty tez w nicku ukryłaś wiek? - jak ja swoją drogą
Też się zapytam o te badania prenatalne...
Sorki, że tak męczę gułę... ale poczytałam o tych testach Pappa i mam mieszane uczucia. Choć z drugiej strony zawsze po nich, w razie Wu mogę zrobić Nifty...
)
hihi tak, w nicku ukryłam wiek
badania prenatalne bedę miała 9.05. to będzie 13 tydz., u mnie ciąża młodsza niż wychodzi z OM. Ja jeszcze dokładnie nie zagłębiałam się w temat, ale na pewno niedługo poczytam. Tak myślę, że nie ma co się denerwować i stresować przed tymi badaniami i zastanawiać się jak wyjdą, stres naszym maluszkom nie służy.
Ja mam nadzieję, że będzie wszystko ok czego i Wam wszystkich robiącym badania prenatalne życzęSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
RedRose wrote:Hej dziewczyny:) moze niektore z was mnie pamiętają ale dawno sie nie odzywalam.. Dzis mialam wizyte u innego lekarza. Okazalo sie ze bede miala blizniaki! Tamten lekarz co mnie badal w 7 tyg nie zauwazyl plus mial gorszy sprzęt. Jestem w szoku. Dzis jedno dzircko ma 9 t i 2 dni a drugie 8t i 5 dni. Ginekolog powiedziała ze moglo dojsc do zaplodnienia dwa razy w odstepie kilku dni.
gratuluję bliźniakówdobrze, że zmieniłaś lekarza. Spokojnej ciąży