Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
P@ula wrote:Witam dziewczyny! Jestem rowniez wrzesniówką 2017. Dolaczam do Was,termin mam na 3.11. Juz jestem po usg prenatalnym wszystko z dzidzia ok.
witaj P@ula
u mnie z Om tez termin na 3.11, ale z usg na 14.11
super, że z dzidzią wszystko okja prenatalne mam 9 maja i już nie mogę się doczekać.
P@ula lubi tę wiadomość
-
Wilislawa wrote:Dzięki kasiulka1082.
Narazie trochę się uspokoiło z tym krwawieniem.
Ja na 4 maja mam prenatalne i już odliczam dni do wizyty. A wy robicie papp-a? Czy tylko samo usg?
ja mam skierowanie na usg i tylko to będę robić. Zakładam, że wszystko jest i będzie ok -
Angel1982 wrote:witaj P@ula
u mnie z Om tez termin na 3.11, ale z usg na 14.11
super, że z dzidzią wszystko okja prenatalne mam 9 maja i już nie mogę się doczekać.
U mnie tez dzisiaj lekarz powiedzial ze wg usg przed 10 listopada nie powinnam rodzic
-
molisia wrote:Ja termin na 17:)kiedy wybierasz się na prenatalne??
Prenatalne mam umówione na 10 maja, czyli według OM będzie to 12+5tc. Denerwuje mnie to czekanie, chciałabym już wiedzieć czy z Maluchem wszystko ok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 08:35
-
Jesli chodzi o witaminy to ja tylko pregna plus na noc chociaz lekarz kazal fiolik tylko bo powiedzial ze duze witaminy i z bogatym skladem wzmagaja mdłości a u mnie z tym ciezko aczkolwiek wlasnie teraz juz jest lepiej
Jesli chodzi o pappa to ja postanowiłam ze za tydzien pojde na usg to prenatalne i zapytam lekarza czy mam isc od razu na pappa czy jest na tyle ok ze nie muszę.Jezu ufam Tobie -
Wrrr urwalo mi post. Wkurza mnie to.
My pappy nie zrobilismy. Stwierdzilismy ze jesli na USG prenatalnym bedzie wszystko dobrze to pappe darujemy sobie. To tylko kalkulacja ktora moze niezle zestresowac a najczesciej okazuje sie ze wszystko jest dobrze.Angel1982, Angel1982 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Czesc. Witam sie w II trymestrze
plemniczka, Angel1982 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Przy pierwszej ciąży nawet z blizniakami tak szybko mi nie wyszedł. Ale że rozszedl mi się mięsień brzucha to obecnie już wyskoczył kebab.
Wróciłam z prenatalnych i morfologicznie jest ok. Maluchy młodsze tylko o tydzień względem usg. Ale ja w przyszłym tyg będę robić test Harmony. Poprzednio miałam tylko pappa ale podobno przy blizniakach nie ma to większego sensu. Ja zrobiłam i trochę byłam spokojniejsza. Obecnie niestety mi nie wystarczy żeby uspokoić głowę.