Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Littlegirl wrote:Ja już po wizycie
Pęcherzyk głęboko w macicy, jest echo zarodka
Na następnej wizycie 26 marca powinno być serduszko
Ślicznie Masz foteczkę? Mierzył pęcherzyk, zarodek? 26 marca serce będzie biło jak dzwonLittlegirl, Ffilpiek lubią tę wiadomość
-
Better_togother wrote:Nie spodziewałam się, ponieważ o synka staraliśmy się długo ze względu na hiper prolaktynę. Cieszę się i boję jednocześnie:) w którym tygodniu idziecie na wizytę?11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Lolipop wrote:Echo to chyba widac serduszko ale go nie slychac?? Dobrze mysle
Littlegirl to bylo pewne ze bedzie dobrze!!!! Hihi
Teraz czekamy na wieści od plemniczki
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
SuperGirl_83 wrote:Happywife
Właśnie mnie też jakoś do jedzenia nie ciągnie...to znaczy nie mam ochoty, żeby się zajadać, tylko mdłości się pojawiają jak nie jem dłużej niż 3godzinyWięc muszę coś podjadać... Choćby jabłko czy wafel ryżowy, no inaczej muli mnie
Właśnie teraz tam mam i muszę coś zjeść, tyle ze teraz akurat jest czas mojego drugiego śniadania
Co do aplikacji to ściągnęłam dwie, ale na razie bez szału. Zobaczę jak się będą spisywały w trakcie : Moja ciąża i BabyApp. Przyznaję, że ściągnęłam dwie pierwsze jakie zobaczyłam. Jakbyś znalazła lepszą to daj znać...Zresztą może te moje nie będą takie złe
To co ile Ty jesz normalnie?ja po 3h to gine z glodu, a Ty mowisz o podjadaniu wafla?
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:Ślicznie Masz foteczkę? Mierzył pęcherzyk, zarodek? 26 marca serce będzie biło jak dzwon
będe pamiętać next time
l4 nie brała.
powiedział, żeby uważać z sexem - i wytrysk absolutnie nie do bo ma to wpływ na szyjke macicy. -
Ja co 2 h to max by nie jesc. W auxie nawet mam zawsze cos do podgryzania ale ostatnio cora zauwazyla i mi wyjada!!!!! Np. Nerkowce kocham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 16:37
-
Dziewczyny załamana jestem. Byłam dzisiaj na tym USG wg terminu miesiaczki 5t2d, ale owulacja byla pozniej w 17dc. Lekarz ledwo glowice do USG wlozyc i mowi: "Na 100% nic z teg nie bedzie Pani roni tą ciaze bo pecherzyk jest juz w szyjce macicy... w sekundzie wszystko mi sie zawalilo. Za chwile patrzy, mierzy i mowi albo w sumie nie ma Pani objawów poronienia to moze to ciaza pozamaciczna szyjkowa... jeszcze slabiej mi sie zrobilo ☹. Zmierzyl ten pecherzyk w szyjce i o ile dobrze pamietam powiedzial ze ma 12mm.... przeciez nie mozliwe by na moim etapie pevherxyk taki duzy byl.... zaczął szukać dalej po czym mowi ze w macicy jest cos co moze byc pecherzykiem ciazowym ale jest to jesscze tak male ze ciezko zmierzyc, a wtedy ten pecherzyk w szyjce to moglaby byc torbiel. W ciagu kilku minut postawil 3 diagnozy. Na koniec powiedzial ze mam jutro przyjsc do niego do szpitala by na lepszym sprzecie on z ordynatorem mogli to zobaczyc bo jesli to ciąza w szyjce to niebezpieczne. Po czym stwierdzil ze taka ciaza to 1 na 1000 wiec nie sadzi jednak ze to to i ze na 85% mysli ze ta kropka w macicy to pecherzyk jednak ale ze przez dluzszy cykl poprostu ciaza mlodsza. No siedze i rycze
-
Littlegirl wrote:włąsnie nie wiem czemu mi nie dał
będe pamiętać next time
l4 nie brała.
powiedział, żeby uważać z sexem - i wytrysk absolutnie nie do bo ma to wpływ na szyjke macicy.
potwierdzam. U nas 1 trymestr zakaz. Od 2 można ale żeby kobieta nie miała orgazmu - to po co w ogolei oczywiście z guuumą
Aleksander - 19/08/2015
Miłosz - 09/11/2018 -
Martusiaa wrote:Ja np dziś jadłam 2 razy
Lolipop lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
plemniczka wrote:Dziewczyny załamana jestem. Byłam dzisiaj na tym USG wg terminu miesiaczki 5t2d, ale owulacja byla pozniej w 17dc. Lekarz ledwo glowice do USG wlozyc i mowi: "Na 100% nic z teg nie bedzie Pani roni tą ciaze bo pecherzyk jest juz w szyjce macicy... w sekundzie wszystko mi sie zawalilo. Za chwile patrzy, mierzy i mowi albo w sumie nie ma Pani objawów poronienia to moze to ciaza pozamaciczna szyjkowa... jeszcze slabiej mi sie zrobilo ☹. Zmierzyl ten pecherzyk w szyjce i o ile dobrze pamietam powiedzial ze ma 12mm.... przeciez nie mozliwe by na moim etapie pevherxyk taki duzy byl.... zaczął szukać dalej po czym mowi ze w macicy jest cos co moze byc pecherzykiem ciazowym ale jest to jesscze tak male ze ciezko zmierzyc, a wtedy ten pecherzyk w szyjce to moglaby byc torbiel. W ciagu kilku minut postawil 3 diagnozy. Na koniec powiedzial ze mam jutro przyjsc do niego do szpitala by na lepszym sprzecie on z ordynatorem mogli to zobaczyc bo jesli to ciąza w szyjce to niebezpieczne. Po czym stwierdzil ze taka ciaza to 1 na 1000 wiec nie sadzi jednak ze to to i ze na 85% mysli ze ta kropka w macicy to pecherzyk jednak ale ze przez dluzszy cykl poprostu ciaza mlodsza. No siedze i rycze11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Iza_86 wrote:Littlegirl, a czemu uwazac z sexem?
Iza odradza się głównie ze względu na możliwy orgazm i związane z tym skurcze macicy. Co do seksu z zabezpieczeniem - sperma ma specyficzny skład, który powoduje dojrzewanie szyjki macicy co może skutkować wcześniejszym porodem.
Aleksander - 19/08/2015
Miłosz - 09/11/2018