Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny ja dzisiaj tez mam wizytę.
Miłego dniaaria40, plemniczka, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:Ja jadę zaraz na betę. MArtusia Ty też powtarzasz? Plemniczka kciuki za wizytę! !!
Ja juz się dziś dałam pokłuć, zrobiłam betę i progesteron. Wynik popołudniu.
Plemniczka pisz jak juz będzie po wizycie.aria40, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Plemniczka- ja tez mam 'biegunki', wypróżniam się nawet 3 razy dziennie właśnie w formie biegunkowym. Też obstawiam że to ciąża
Littlegirl- POWODZENIA! Ja idę jutroplemniczka lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
aria40 wrote:Ja jadę zaraz na betę. MArtusia Ty też powtarzasz? Plemniczka kciuki za wizytę! !!
Mnie kłuło wczoraj po lewej stronie.Juz się nawet nad IP zastanawiałam ale przeszło. Zaczynają mi się chyba zaparcia. Sikanie w normie. Piersi bolesne ale rozmiarem i wyglądem niezmienione.
Dziewczynki wizytówce trzymam kciuki i dajcie koniecznie znać co.i jak
aria40 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Nie, dla mnie to niepotrzebny stres. Robiłam betę 2 razy i przyrost był piękny, widziałam 2 razy pecherzyk, który ładnie rósł. Wizyta w piątek więc po czekam beta tu nic nie zmienia i nie wiele powie. Narazie nie plamie brzuch lekko cmi, ale to normalne są takie bóle delikatne i kucia na początku ciąży.
Dziewczynki wizytówce trzymam kciuki i dajcie koniecznie znać co.i jak
To fajnie, że nie plamisz...może się skończą w końcu. Oby tak było! -
Ej dziewczyny. Ma byc dobrze!
Trzymam kciuki littlegirl i za Bety!!
Martusia mnie tez raz mecza te wzdecia raz nie..za ro zaparcia eh
Problem z zaparciami miewalam ostatnio przed okrese...ale jak okres sie pojawial to wszystko wracalo do normy...tym razem widze ze bedzie tak samo jak w 2 poprzednich ciazach hee raz lepiej raz gorzej co do tego.. No coz
A klucia ..na necie praktycznie kazda pisze o tych kluciach. bolesciach na poczatku tak wiec ja tym bardziej nie bede panikowac.. Widzez reszta ze juz coraz mniej cos tam kluje..pobolewa..ale ja pisze o czyms znosnym..
Bo jak wiadomo trzeba kontrolować cos co nie pozwala nam normalnie funkcjonowac choc oprocz podania progesteronu na poczatkowym etapie malo jest w stanie lekarz pomoc
Ale widzicie ja . np. Nie mam zadnych mdlosci jeszcze za to zdarzylo mi sie czuc zgage lol ..ostatni raz mialam to uczucie w ostatniej ciazy ...zaawansowanej! I dzis mylam 2 razy zebyby pozbyc sie dziwnego posmaku... nie pomoglo wtedy choc teraz juz lepiej
I mam siatke zyl na piersiach haha dopiero teraz to zauwazylam:)
Daly mi rano popalic lol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:34
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
Lolipop
Też tak uważam, że jak kłuje czy pobolewa, ale można funkcjonować i nie ścina z nóg, znaczy, że jest dobrze.
Piersi mam takie jak przed @, może obrzmiałe i lekko bolesne przy dotyku, ale żadnych żyłek, zmienionych sutków, nic
Co do mdłości to w 1.ciąży miałam naprawdę straszne i cieszyłabym się jakbym ich uniknęła w tej ciąży jako tako ich nie mam, natomiast pojawiają się jak głodna jestem... wtedy mnie zaczyna mdlić i muszę coś zjeść. Tylko co na to moja waga????????????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:44
-
Hej Dziewczyny! Nie było mnie przez weekend i teraz będę nadrabiać, bo widzę że naskrobałyście dużo. Gratuluję tym, które do nas dołączyły i życzę spokojnej ciąży.
Plemniczka, Loretka trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę, ja już nie mogę się doczekać swojej. U mnie w dalszym ciągu wzdęty brzuch i rozpięty guzik przy spodniach Wczoraj w kościele zaliczyłam mdłości od wody kolońskiej gościa, który stał obok mnie, musiałam wyjść na zewnątrz.. Poza tym piersi mam wrażliwe, nie bolą, ale czuję je no i wieczorami mam takie bóle jak na @ w dolnej części pleców, z tym że trwają chwilę i nie są tak intensywne, także to bez zmian.
My wczoraj powiedzieliśmy teściom, dziadkom i siostrze ze szwagrem. Poprosiliśmy o dyskrecję, bo to dopiero 6 tydzień, ale radość była. Poza teściem, który nigdy nie pokazuje swoich emocji Życzę Wam pięknego poniedziałku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:59
Pozytywny test 23.02 -
Witah happywife!!! I Tobie rowniez zycze milego poniedzialku:)
Littlegirl nic mi nie mow.... Mnie to ssie non stop !! Ale staram sie nie dawac nabrac swojemu organizmowi :p ja z reszta lubie jesc czesto ale male porcje..moze nie bedzie tak zle hihihihappywife lubi tę wiadomość
-
Lolipop wrote:Witah happywife!!! I Tobie rowniez zycze milego poniedzialku:)
Littlegirl nic mi nie mow.... Mnie to ssie non stop !! Ale staram sie nie dawac nabrac swojemu organizmowi :p ja z reszta lubie jesc czesto ale male porcje..moze nie bedzie tak zle hihihi
I chyba w tym tkwi sukces! Jeść cześciej, ale mniej...ech, postaram się