Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiaa wrote:Mam nadzieję póki leżę i biorę luteine jest w miarę
Trzymm kciuki! Napewno te plamienia to przez to ze to poczatek .musi byc dobrze
Ja dzis powtorzylam test i krecha jest juz bordowa! -
Truskawka bylas i za nas ??? hihi
Mam dzis dzien lenia..powinnidmy isc na 12. Wczesniej zawsze robie rosolek ale dzis wciaz lezymy w lozku na gorze ..eh to lenistwo -
Arashe wrote:Mi mąż mówi że powinnam już starszą odstawić, a jest miesiąc starsza od Twojego. Poza mężem jeszcze nikt nie wie o ciąży
-
Martusiaa wrote:Nadal mam te brudzenia .. luteine która wypływa jest koloru wlasnie kawa z mlekiem.jasny brąz.
Staram się odpoczywać i biorę luteine.
Ja w czwartek widziałam już pecherzyk 9 mm i w środku pecherzyk zoltkowy -
Loretka wrote:Ja gdzieś czytałam, że serduszko zaczyna bić 22 dpo, ale wtedy jeszcze bardzo nie równo, a po kilku dniach jego rytm się normuje i można je słyszeć i zobaczyć na usg.
-
Plemniczka
Kciuki za wizytę!
Niedługo wszystkie bedziemy po wizytach serfuszjowych, moze sie uspokoimy
Ja wczoraj poszalałam z odkurzaczem i mopem,pózniej toaleta j łazienka i nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale pózniej parę godzin bolał mnie lewy jajnik. Mocno kłuł. Wieczorem przeszło i dzisiaj cisza. Oby tak zostałoplemniczka lubi tę wiadomość
-
SuperGirl_83 wrote:Plemniczka
Kciuki za wizytę!
Niedługo wszystkie bedziemy po wizytach serfuszjowych, moze sie uspokoimy
Ja wczoraj poszalałam z odkurzaczem i mopem,pózniej toaleta j łazienka i nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale pózniej parę godzin bolał mnie lewy jajnik. Mocno kłuł. Wieczorem przeszło i dzisiaj cisza. Oby tak zostało
Moze zbieg okolicznosci ..he
Mnie np. Bardziej bolalo w dzien kiedy lezalam caly dzien niz w ten kiedy pracowalam lol smialam sie do meza nie pracowanie mi nie sluzy
Ale oby tak zostalo... Sie unormowalo
Na spokojnie:) te powracajace bolesci nazywam skokiem rozwojowym...SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
My już tez po kościele
Udanej niedzieli!truskawka_oli, plemniczka, Lolipop lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Jak tam sie czujesz? ☺
Lolipop byłam i za was hehe
SuperGirl_83 u mnie też możesz posprzątaćbo akurat ostatnio tego mi się nie chce robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 12:00
plemniczka, Iza_86, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:A 17dpo byl juz pecherzyk?
Gin powiedział że ciąża starsza niż wynika z om bo to się liczy tak że np 30 dni i dodaje się wielkość pęcherzyka i powinien wyjść dzień cyklu A u mnie w 30 dniu pecherzyk miał 3 mm więc wychodzi 33 dcplemniczka, truskawka_oli lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26