Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Supergirl- a bardzo proszę! Fru $&#¥÷£÷;->
Ja ich nie chcę bo niestety nie są przyjemne ale jeśli Ty możesz to bardzo proszę i zazdroszczę bo ja będę miała celibat
Witaj Ewa
Kurcze ja miałam owu w 20dc i pewnie też nie będzie serducha jeszcze we wtorek..26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Iza_86 wrote:Ooo, ja troche tesknie za karmieniem. Karmilam prawie 1,5 roku i przez ten czas corka mi sie budzila po kilkanascie razy w nocy. Jak skonczylam karmic to z automatu zaczela przesypiac noce.
Jesli chodzi o rodzicow, to tylko tesciowa sie interesowala kiedy zamierzamy miec dziecko. Teraz jakos nie pyta czy chcemy drugie, moze wystarczy jej jedna wnuczkaZa to moi rodzice nigdy nie ingerowali w nasze decyzje inigdy nie suszyli nam glowy o takie sprawy i za to jestem im wdzieczna.
No właśnie też słyszałam teamie opinie już kilka razy, dlatego też między innymi mąż tak namawia by skończyć, bo córka budzi się parę razy na noc.
Nas o dziwo nikt o drugie nie pyta, a tu pach -
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:Co do tego serduszka, to kobita kiedyś z npr mówiła, że zaczyna bić po 20 dniach wyższych temperatur
Ja gdzieś czytałam, że serduszko zaczyna bić 22 dpo, ale wtedy jeszcze bardzo nie równo, a po kilku dniach jego rytm się normuje i można je słyszeć i zobaczyć na usg. -
Loretka wrote:Ja gdzieś czytałam, że serduszko zaczyna bić 22 dpo, ale wtedy jeszcze bardzo nie równo, a po kilku dniach jego rytm się normuje i można je słyszeć i zobaczyć na usg.
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Witam w niedziele!
Poleguje w lozku i oglądamy.'i kto to mowi' Stary dobry film
Arshae ja tyle czytałam jak to prolaktyna przeszkadza w zaplodnieniu a tu prosze..ty jeszcze karmisz i dzidzia jest.
Wiem jakie to uczucie.. Dla mnie to bylo wspaniale przezycie omijajac poczatki popekanych sutkow ale szybko sie zagoily.
Ja karmilam rok a drugie 9 miesiecy bo dluzej juz nie chcialam . u mnie dzieciaki. Od 8tyg zycia przesypialy moce takze ja nie karmilam w nocya pucki byly takie ze szkoda godac tylko ja wygladalam jak 7 nieszczesc hehe
Plemniczka naprawde nie martw sie.. Zobaczysz ze dlugo nie będziezz 'nic nie odczuwac"
A Martusia ty to luteine bierzesz dopochwowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 09:48
-
plemniczka wrote:Jejku ja mam schizy zawsze po nocy jak sie budze ze nic nie czuje, nic mnie nie boli, cycki miekkie, tez tak macie rano po obudzeniu? Stresuje mnie to
Pleniczka, to ja powinnam miec caly czas schizy, bo mnie w ogole nic nie boli i cycki mam miekkie i niebolesne od poczatku
A jesli chodzi o nagle ustawanie objawow, to ja pamietam, ze w poprzedniej ciazy piersi raz mnie bolaly, a raz nie. Miewalam kilkudnioe przerwy w mdlosciach i bólu piersi, a potem znow wszystko wracalo. Takze jesli zauwazycie ustanie jakichs objawow to sie nie stresujcie, tylko poczekajcieLolipop lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Mnie wczoraj kulo mysle w macicy ciagleeeeeee w jednym miejscu.. I brzuch jak balon!
A piersi dzis zelzaly..
Plemniczka te mdlosci.. Wymioty to wina wzrastajacych hormonow a sila rzeczy im dalej w las tym ich wiecej..i to kto jak to znosi zalezy od organizmu jak zniesie ta zmiane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 10:11
-
Lolipop wrote:Witam w niedziele!
Poleguje w lozku i oglądamy.'i kto to mowi' Stary dobry film
Arshae ja tyle czytałam jak to prolaktyna przeszkadza w zaplodnieniu a tu prosze..ty jeszcze karmisz i dzidzia jest.
Wiem jakie to uczucie.. Dla mnie to bylo wspaniale przezycie omijajac poczatki popekanych sutkow ale szybko sie zagoily.
Ja karmilam rok a drugie 9 miesiecy bo dluzej juz nie chcialam . u mnie dzieciaki. Od 8tyg zycia przesypialy moce takze ja nie karmilam w nocya pucki byly takie ze szkoda godac tylko ja wygladalam jak 7 nieszczesc hehe
Plemniczka naprawde nie martw sie.. Zobaczysz ze dlugo nie będziezz 'nic nie odczuwac"
A Martusia ty to luteine bierzesz dopochwowo?
I się zaczęło.. zgaga mam ☹
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26