Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczka, ja mysle, ze nie ma reguly, zreszta nie wszystko pewnie musi byc powiazane z ciaza, moze duzo pijesz i jesz duzo warzyw?
Mnie przed chwila tak zemdlilo przy wynoszeniu smieci, ze mialam odruch wymiotny. Wreszcie jakis objawplemniczka lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
plemniczka wrote:Dziewczyny wiem ze w ciazy zaparcia moga byc a ja mam w druga strone, biegunki to nie sa ale zdecydowanie czesciej mnie "goni" na wypróżnienie się, nawet i kilka razy dziennie. Wiecie czy tak tez moze byc?
Czytalam ze tak dziewczyny tez mialy na poczatku:) na odwrótplemniczka lubi tę wiadomość
-
Plemniczka
Nie mam żadnych zaparć, chodzę na toalety jak zwykle ze dwa razy dziennie, na 2. , bo siusiam częściej
Truskawka
Nie lubię sprzątać,wiec się nie polecam
Iza
Życie! Skąd ja to znam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 18:26
plemniczka, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa narazie nieśmiało , dziś wykonałam test 26 DC 12 dpo 3 dni przed @ II kreski druga bladziuska jak w drugiej ciąży (w drugiej ciąży wcterminie @ wykonywalam i była taka jak mialam dzis)
To by była moja 3 ciąża Test bede powtarzać w terminie @ jak Się potwierdzi to spokojnie się zadomowie trzymajcie kciuki
Termin by wypadal ma 14 listopada❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 19:25
aria40, Ana., plemniczka, Lolipop, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
O masakra dziewczyny. Wybudzal mnie dzisiaj bol piersi a szczegolnie mocne klucie w prawej. No dramat. Wlsanie wstalam i cholernie bola .
Migotka tak trzymamy kciuki. To napewno tooMigotka24 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
U mnie piersi nadal bez zadnych zmian. Hmm, spokojniejsza bym byla, gdyby cos mnie pobolalo
Za to wczoraj mialam caly wieczor mdlosci. W poprzedniej ciazy tez mialam mdlosci raczej wieczorem, niz rano.
Milego dnia wszystkim!Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Ja jadę zaraz na betę. MArtusia Ty też powtarzasz? Plemniczka kciuki za wizytę! !!
Mnie kłuło wczoraj po lewej stronie.Juz się nawet nad IP zastanawiałam ale przeszło. Zaczynają mi się chyba zaparcia. Sikanie w normie. Piersi bolesne ale rozmiarem i wyglądem niezmienione.plemniczka lubi tę wiadomość