Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie macie objawów bo jest jeszcze wcześnie bardzo! 4 czy 5 tydzień może jeszcze nie być nic mi piersi zaczęły boleć wczoraj czyli 6t0d, także poczekajcie spokojnie każda ciąża jest inna, ja w poprzedniej tez miałam dużo wcześniej ból piersi ale tak naprawdę to dopiero właśnie 6,7 tydzień jest taki gdzie się zaczynają prawdziwe i jasne sygnały organizmu p ciąży
W poprzedniej nie mogłam pić kawy od 4t3d bo mnie odrzucało a teraz pije bez problemu wszystko przyjdzie z czasem albo i nie przyjdzie i tez będzie wczesniejszytsko dobrze!
plemniczka, Iza_86, Lolipop, Ana. lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
MartaBS wrote:Dziewczyny nie macie objawów bo jest jeszcze wcześnie bardzo! 4 czy 5 tydzień może jeszcze nie być nic mi piersi zaczęły boleć wczoraj czyli 6t0d, także poczekajcie spokojnie każda ciąża jest inna, ja w poprzedniej tez miałam dużo wcześniej ból piersi ale tak naprawdę to dopiero właśnie 6,7 tydzień jest taki gdzie się zaczynają prawdziwe i jasne sygnały organizmu p ciąży
W poprzedniej nie mogłam pić kawy od 4t3d bo mnie odrzucało a teraz pije bez problemu wszystko przyjdzie z czasem albo i nie przyjdzie i tez będzie wczesniejszytsko dobrze!
Marta, dziekuje Ci za te slowaplemniczka lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Ja tam wierzę, że moze nie będę właśnie mieć strasznych objawów i szczerze za nimi nie tęsknię z poprzedniej ciąży to najbardziej pamietam mdłości prawie od zrobienia testu do końca pierwszego trymestru. Okropne były. A piersi i brzuch bolały mnie tylko i wyłącznie w terminie @ wiec mam nadzieje, ze teraz tez nie będzie mnie nic bolec...więc ja na objawy żadne nie czekam, tylko na wizytę serduszkową
-
SuperGirl_83 wrote:Ja tam wierzę, że moze nie będę właśnie mieć strasznych objawów i szczerze za nimi nie tęsknię z poprzedniej ciąży to najbardziej pamietam mdłości prawie od zrobienia testu do końca pierwszego trymestru. Okropne były. A piersi i brzuch bolały mnie tylko i wyłącznie w terminie @ wiec mam nadzieje, ze teraz tez nie będzie mnie nic bolec...więc ja na objawy żadne nie czekam, tylko na wizytę serduszkową
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
dziewczyny ale piersi tak was non stop bolą że dotyk sprawia ból? czy czasami/ falami? to jest taki typowy ból? bo ja mam tak że jako tako nie bolą, nawet jak ich dotykam, no może troche sutki jak dotkne, natomiast tak falami w ciagu dnia zaczynają mnie szczypać, kłuć, albo piec i za chwile to przechodzi az do nastepnego momentu za jakis czas... moze to co ja czuje to tez moge upatrwać w kategorii "bólu zaciążonych piersi"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 12:47
Lolipop lubi tę wiadomość
-
... Piersi czuje ze sa nabrzmiale i gorace ..bez dotykania
Jeszcze przed wczoraj byly mniej odczuwalne a wczoraj wieczorem i dzis Jak dotykam ewidetnie bola!! Cale. Wczesniej bol przychodzil falami..jak i falami to klucie..i moga bolec ciagiem ale i falami jak napisalas:)
I wszystko jest norma czyli czy boli czy nie to jest ok
Kazda ciaza moze przebiegac inaczej . to napewno. Myslalam ze tak piersi mnie nie beda bolec bo karmilam dwukrotnie
I zgodze sie ze wiele kobietnie ma zadnych ale to zadnych objawow ciazy do 6 8 badz dalej tyg ciazy. Ja mdlosci moze i mialam ale nie takie straszne i nie dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 13:17
-
Arashe wrote:Miałam 11 lutego
To dokładnie jak ja
Ja mam wizytę 20.03, bo 13.03 byłoby na pozna już godzinę. Powinno być już serduszko
Mnie tez piersi bolą falami, takie kłucie,szczypanie, a tak to są nabrzmiałe i bardziej je czuję jak ściągnę stanik. Ogólnie jednak nie sprawiają mi wielkiego dyskomfortu. Za to maz dzisiaj zauważył, że chyba są większe -
U mnie piersi są nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk, zwłaszcza po bokach. Dzisiaj ból jakby się nasilił, bo w nocy bolały praktycznie przy każdym ruchu.
Są też trochę większe, zauważyłam to ostatnio jak chciałam założyć koszule. Zawsze była idealna, a tu patrze i rozłazi się między zatrzaskami. -
SuperGirl_83 wrote:Ja tam wierzę, że moze nie będę właśnie mieć strasznych objawów i szczerze za nimi nie tęsknię z poprzedniej ciąży to najbardziej pamietam mdłości prawie od zrobienia testu do końca pierwszego trymestru. Okropne były. A piersi i brzuch bolały mnie tylko i wyłącznie w terminie @ wiec mam nadzieje, ze teraz tez nie będzie mnie nic bolec...więc ja na objawy żadne nie czekam, tylko na wizytę serduszkową
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość