Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe listopadowe mamy
U mnie jak zwykle cos sie dzieje, wlasnie coreczka mi sie rozchorowala
Z objawow mam tylko sennosc, zmeczenie i chwilami bardzo delikatne mdlosci, nawet sie zastanawiam czy sobie ich nie wkrecamPiersi mnie nadal w ogole nie bola i nic sie nie powiekszyly, co dla mnie jest troche dziwne.
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
SuperGirl_83 wrote:Martusia
No tak... a wiadomo czemu plamilas w 1.ciąży? Czy jak leżałam i brałaś luteinę to już nie plamilas? Długo to trwało?
Ale wywiad
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Iza_86 wrote:Witam nowe listopadowe mamy
U mnie jak zwykle cos sie dzieje, wlasnie coreczka mi sie rozchorowala
Z objawow mam tylko sennosc, zmeczenie i chwilami bardzo delikatne mdlosci, nawet sie zastanawiam czy sobie ich nie wkrecamPiersi mnie nadal w ogole nie bola i nic sie nie powiekszyly, co dla mnie jest troche dziwne.
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Witam nowe członkinie forum i gratuluje❤️
Ja właśnie leżę i odpoczywam, bo mam troszkę bóle w dole pleców i na wysokości łopatek. Nie wiem co jest grane. Wczoraj miałam dużo białego gęstego śluzu, dzisiaj tez mam biały śluz, ale przy bólach w dole kręgosłupa trochę się denerwuje.
Iza, życzę dużo zdrowia dla córeczki.
Supergirl, powiedziałaś siostrom ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 19:58
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Martusia
Czyli dobrze byłoby żebyś trochę przystopowała, co rozumiem przy mały dziecku nie jest łatwew takim razie bierz tę luteinę i trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Wbrew pozorom sporo kobiet plami w ciąży i nic z bobasem złego się nie dzieje
Iza
Mam dokładnie tak samo! I mdłości i albo mnie opuściły, albo je sobie wcześniej wmówiłam. Chyba, że znowu dadzą o sobie znać.. zdrówka dla córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 19:54
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
happywife wrote:Witam nowe członkinie forum i gratuluje❤️
Ja właśnie leżę i odpoczywam, bo mam troszkę bóle w dole pleców i na wysokości łopatek. Nie wiem co jest grane.
Iza, życzę dużo zdrowia dla córeczki.
Te bóle na wysokości łopatek to nie mam pojęcia co to moze być... tak plecy cię bolą wysoko?
Nie powiedziałam... Jedna siostra nie pojechała jednak, a druga nic nie wyniuchałapoza tym wolałabym powiedzieć im obu, a nie tylko jednej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:06
-
SuperGirl_83 wrote:Te bóle na wysokości łopatek to nie mam pojęcia co to moze być... tak plecy cię bolą wysoko?
Pozytywny test 23.02 -
hejka
U mnie piersi bardzo bolesne, senność na zmianę z bezsennością, nerwowość, lekkie mdłości, dziwny posmak w ustach, brzuch tez czasem zakłuje lub zaboli. Miałam jutro robić betę ale zrobię w poniedziałek i środę. Narazie wszystko wygląda dobrze. -
SuperGirl_83 wrote:Dol pleców to ciąża
na bank... teraz od czasu do czasu tez je czuje, dołem właśnie. Miewałam tez takie bóle przed @
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Mnie w ciągu dnia boli okresowe, plus takie kłucia w dole brzucha.
Po południu mogłabym zasnąć na stojąco -
Dzisiaj mam chyba skok rozwojowy! bo piersi napierdzielaja oO i brzuszek pobolewa..kluje jakby gdzie macica i calkowicie przestaje.. Ale nie boli tak bym musiala cos brac. Plecy dzis tez czuje..i to juz czulam.. W ogole mam Brzuch jak balon dzis
Martusia pociesze Cie ze z.synkiem jakos w 8tyg zaczely mi sie plamienia...zaczelam sie oszczedzac... Potem doszly krwawienia z mpxnymi bolesciami..ustepowalo i wracalo...oczywoscie bralam wszystkie zalecone leki a na poczatku 4 miesiąca trafilam.ze strasznym bolem brzucha do szpitala do tego plamienia..ryczalam z bolu!. Dali leki.. Porobili badania ..potrzymali ..plamienia ustapily i dalej na L4 ...potem smigalam do konca bez tych incydentow jakbym w ogole przez cos takiego nie przechodzila Oo.pamietam jeszcze jak przed weselem dostalam.chyba kaprogest w dupsko:)
Nie wspomne o tym ze 2 razy w ciazy mialam wysoka goraczke i 2 razy spuchnieta twarz ( powiekszone wezly chlonne w wakacje Oo) hee
Nie wiadomo czemu krwawilam bo wszystko bylo lekarzy zdaniem ok a badal mnie nie jeden w szpitalu
Ciaza z coreczka byla na spokojnie
Wszystko cacy i oby tym razem bylo tak samo ❤
Mam nadzieje ze bedzie u Ciebie tak jak z coreczka i wszystko sie dobrze skonczy!!
Littlegirl tez cAsem mnie tak tylko kluje w dole brzucha
Wlasnie leze i nic nie czuje olrocz piersi . tak mi dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:56
-
Iza_86 wrote:Lolipop, a w ktorym jestes dokladnie tygodniu i dniu ciazy?
Wczesniej nie bolaly piersi, tylko tak nagle zaczely?
Dziewczyny, a macie wieksze parcie na pecherz?
Pozytywny test 23.02 -
Arashe wrote:Witam wszystkie listopadowe mamy
mój termin też przypada na 4 listopada jak Loretka
, ale do gina się jeszcze nie zapisałam, nie chce pójść zbyt wcześnie... A jak wygląda to u Was dziewczyny?
Ja miałam w zasadzie wizytę umówioną zanim cokolwiek zaczęło się "dziać", poszłam do gina na cytologię, a on mi mówi, że już po owulacji, której spodziewałam się za jakieś 3-4 dni. Także teraz idę po wyniki.
plemniczka wrote:Witaj kochana ☺ oby teraz do końca razem
Razem zaczynałyśmy ten szczęśliwy cykl po tej drigiej stronie i oby tak pozostalo ma tej wyczekanej fioletowejplemniczka lubi tę wiadomość
-
Iza_86 wrote:Lolipop, a w ktorym jestes dokladnie tygodniu i dniu ciazy?
Wczesniej nie bolaly piersi, tylko tak nagle zaczely?
Dziewczyny, a macie wieksze parcie na pecherz?
Tak..po pvu zaczelo sir od strasznych ukluc...potem bolaly bez dotykania..czulam je jak 2 kaminie.takie ciezkie..potem lzej..i od wczoraj czuje je bardziej
Dzis obudzilam sie o 3.30 i juz nie dalam rady zasnac..musialam isc do wc!!!! Nir wspomne o tym ze tak mnie ssalo ze poyem i tak zasnac nie moglam:/ a jestem podajze 4tydz i 3dni liczac od pierwszego dnia miesiaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 06:25
-
Ta ja siusiam czesciej, i od dwóch dni plecy na dole bolą, myślałam ze to przez prace bo od kiedy dowódca sie dowiedział to tylko do kwitów mnie dają, wiec siedzę i pisze, ale teraz już wiem ze to od ciąży11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶