Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loretka witaj
Martusia plamienie nic nie musi złego oznaczać! Trzymam kciuki żeby jednak było wszystko dobrze!
Ja nasikałam na test, kreska ciążowa pojawiła się dużo wcześniej niż testowa i jest tak samo mocno ciemna. Mam więc nadzieję że wszystko się dobrze rozwija
plemniczka, Lolipop lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
To musisz się oszczędzać, mąż nie może się zająć Małą aż Ci przejdą plamienia? Trzymam kciuki żeby szybko przeszło26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Tak sobie czytam dziewczyny dolegliwości jakie Was spotykają... a ja nic. Nie jestem senna, pod tym względem w ogole nie czuje różnicy. Jedyne co to pobolewa mnie delikatnie brzuszek czasem, i czuje delikatne mdłości, ale zaraz przechodzi. Nic więcej....11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Loretka wrote:Hej, chciałam się przywitać i dołączyć. Mój termin przypada na 04.11.2018r. Pierwsza wizyta 07.03.2018r.
Pozdrawiam przyszłe mamy!
Witam wszystkie listopadowe mamymój termin też przypada na 4 listopada jak Loretka
, ale do gina się jeszcze nie zapisałam, nie chce pójść zbyt wcześnie... A jak wygląda to u Was dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 19:29
SuperGirl_83, Iza_86, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
Soldier-Woman wrote:Tak sobie czytam dziewczyny dolegliwości jakie Was spotykają... a ja nic. Nie jestem senna, pod tym względem w ogole nie czuje różnicy. Jedyne co to pobolewa mnie delikatnie brzuszek czasem, i czuje delikatne mdłości, ale zaraz przechodzi. Nic więcej....
Czyli coś tam masz z objawówCiebie brzuszek pobolewa i mdłości masz , a mnie nic nie boli, tylko spać mi się chce i pewnie też późno chodzę spać, a rano trzeba wstać
Martusia
Jak miałaś tak w pierwszej ciąży to pewnie to samo jest... Luteina też pomoże. Choc na pewno się stresujesz... Będzie dobrze -
Soldier-Woman wrote:Tak sobie czytam dziewczyny dolegliwości jakie Was spotykają... a ja nic. Nie jestem senna, pod tym względem w ogole nie czuje różnicy. Jedyne co to pobolewa mnie delikatnie brzuszek czasem, i czuje delikatne mdłości, ale zaraz przechodzi. Nic więcej....
[/QUOTE
A to ty masz chociaz mdlosci czasami a ja w sumie nic... no klują mnie piersi ale ttlko czasami i ani nie urosly ani nie bolą nawet -
Arashe wrote:Witam wszystkie listopadowe mamy
mój termin też przypada na 4 listopada jak Lorenzo
, ale do gina się jeszcze nie zapisałam, nie chce pójść zbyt wcześnie... A jak wygląda to u Was dziewczyny?
-
SuperGirl_83 wrote:Czyli coś tam masz z objawów
Ciebie brzuszek pobolewa i mdłości masz , a mnie nic nie boli, tylko spać mi się chce i pewnie też późno chodzę spać, a rano trzeba wstać
Martusia
Jak miałaś tak w pierwszej ciąży to pewnie to samo jest... Luteina też pomoże. Choc na pewno się stresujesz... Będzie dobrzedo 15 tc A teraz nie ma opcji
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Arashe wrote:Witam wszystkie listopadowe mamy
mój termin też przypada na 4 listopada jak Lorenzo
Jak chcesz zobaczyć serduszko to najlepiej umówić się dwa, albo i trzy tygodnie po terminie @jak tylko sprawdzić czy jest zarodek w macicicy to już nawet tydzień po terminie @
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Ja musze kontrolować płytki krwi, bo mam niski poziom, a w sumie od przedniej ciąży nie zrobiłam badania krwi, a teraz jeszcze będą spadać...zapisze się może na przyszły tydzień w takim razie, a wcześniej zrobię te badania
plemniczka lubi tę wiadomość
-
SuperGirl_83 wrote:Jak chcesz zobaczyć serduszko to najlepiej umówić się dwa, albo i trzy tygodnie po terminie @
jak tylko sprawdzić czy jest zarodek w macicicy to już nawet tydzień po terminie @