Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
SuperGirl, ja też spię jak zabita. Dzisiaj kłuje mnie lekko lewy jajnik co jakiś czas, a spodnie dalej mnie uwierają i chodzę porozpinana. Chwała temu kto wymyślił długie koszule
Życzę Wam pięknego dnia! Dzisiaj jestem taka naładowana energią, że normalnie skakać mi się chcę ze szczęściaSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
happywife wrote:SuperGirl, ja też spię jak zabita. Dzisiaj kłuje mnie lekko lewy jajnik co jakiś czas, a spodnie dalej mnie uwierają i chodzę porozpinana. Chwała temu kto wymyślił długie koszule
Życzę Wam pięknego dnia! Dzisiaj jestem taka naładowana energią, że normalnie skakać mi się chcę ze szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 11:34
happywife lubi tę wiadomość
-
SuperGirl_83 wrote:Plemniczka
To ja za to śpię jak zabita...Nawet nie wiem czy coś mi się śniło. Ale mam nadzieję, że fajny erotyczny sen zapamiętamSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
-
SuperGirl_83 wrote:A mnie nic nie boli i nie nie kłuje. Choć czasem ten lewy jajnik się odezwie, ale bez szału. I dalej spać mi się chce, wiec proszę Happywife podziel się ze mną swoją energią
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest tak słonecznie, że hej! Mrozy mają odpuścić, także nic tylko się cieszyć
Każdy powód jest dobry.
Plemniczka, nic się nie boję i śpię normalnie. Nie zwracam uwagi, ale jak mam ochotę położyć się na brzuchu to się kładę, niedługo już pewnie tak łatwo nie będzieNie dajmy się zwariować
SuperGirl_83, plemniczka lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
plemniczka wrote:A dziewczyny dalej śpicie a brzuchu czy teraz boicie się? Dla mnie to ulubiona pozycja do spania. Piersi też mnie nie bolą jak na brzuchu spie
Uwielbiam spać na brzuchuW pierwszej bardzo długo spałam... tak pół na brzuchu, pół na tym rogalu.. Niby na boku, ale niby tez na brzuchu
Więc sobie dalej jak gdyby nigdy nic śpię na brzuszku
jeszcze nie odstaje hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 12:05
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Widzę, że będę miała sporo do nadrobienia
Ostatnie dni były ciężkie...Dużo pracuję-praca stojąca i we wtorek po całym dniu wylądowałam na IP z krwawieniem. Nie było zbyt wiele widać, ale raczej nic złego się nie stało. Muszę zwolnić i powoli odpuszczać dłuższe dyżury. 2 dni temu beta>2000 czekam na dzisiejszy wynik...Oby rosła. Z objawów chyba tylko zmęczenie mi dokucza, ziewam co chwilę częściej jestem głodna i wszyscy dookoła to słyszą
-
Mysza, to uwazaj na siebie kochana. Ale slyszalam, ze w pierwszych miesiacach moga zdarzac sie krwawienia wtedy, kiedy akurat wypadalaby miesiaczka. Ale zawsze oczywiscie trzeba to skontrolowac u lekarza, wiec dobrze, ze pojechalas na IP.
Plemniczka,
Ja w pierwszej ciazy mialam takie zaburzenia snu w pierwszym trymestrze, ze potrafilam nie spac do 5 rano. I tak noc w noc. Chodzilam jak zombie.plemniczka, Mysza0709 lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Mysza uwazaj na siebie i oczywiscie zwolnij:) wszedzie jeszcze zdążysz:)
Pisze to ta ktora od 4.20 do wieczora jest na nogach lol
Chce pracowac tak jak teraz badzmniej ale juz nie bede z siebie wyciskac wiecej niz to potrzeba
Ja lubie spac na boku..czasem Na brzuszku.. Ale jak cos lekko pobolewa to wtedy mi nie wygodnie .. Ale tak to jak chceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 12:47
-
Jutro zaczynam 6 ty tydzień...Ostatnio próbowałam zrobić suwaczek ale coś mi nie wyszło
Na USG nie było zbyt wiele widać ponoć mają średni sprzęt a do mojego gina idę w czwartek. Przy takiej becie już powinien coś zobaczyć... Przez charakter mojej pracy gin szybko wygania mnie na zwolnienie ale daję sobie jeszcze ten miesiąc...