Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za odzew, ale mnie nie kłuje, mnie boli brzuch jak na @ jak siedzę. A jak wstanę i zrobię dwa kroki to odrazu odpuszcza. Siadam i z powrotem w dwie minuty ból powraca. Wiec robienie skłonu czy chodzenie do toalety nic nie daje bo jak tylko usiądę to zaraz wraca.. Uciążliwe to i stresujące ale cóż jeszcze tylko jutro i w weekend odpocznie brzuch
A info z internetu przesiewam przez palce i poczekam na opinie gina oczywiścieale zdziwiłam się ze to wg niektórych są inne bóle niż te które się ma niezależnie od tego co się robi na początku.
Spodnie tez dziś mam rozpięte! Wszystkie spodnie które były dobre są zbyt napięte od kilku dni, tylko takie które były luzniejsze dobrze leżą zapięteWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 14:54
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
SuperGirl_83 wrote:Trochę mnie to rozśmieszyło, ten tekst o siedzeniu z rozpiętymi spodniami
Może kup sobie spodnie z tą gumą u góry? Wprawdzie to już typowo ciążowe spodnie, ale może dadzą ci lepszy komfort
A jesteś pewna, że to wybulenie jak piszesz, nie bierze się z innej przyczyny? tak na pierwszą myśl to przyszły mi...hm...zaparciaW ciąży się zdarzają ponoć, bo progesteron rośnie...stąd takie hocki klocki
Co do siostry to przykro mi bardzo. Rozumiem, że może ci być ciężko. Mam nadzieję, że twoja siostra niedługo zaskoczy i będziecie mogły wspólnie cieszyć się urokami ciążyja w poprzedniej ciąży byłam razem z siostrą... Bardzo miło to wspominam
Haha, sama sie z siebie śmieję, że tak siedzę. Dobrze, ze nikt tego nie widziJak wracam do domu to od razu wskakuje w legginsy albo dresy
Zaparcia? Szczerze mówiąc nigdy ich nie miałam tak samo jak zgagi czy skurczu. Nic innego mi się nie dzieję, nie biegam do łazienki, nic mi nie bulgocze, tylko po prostu strasznie uciskają mnie te spodnie. Może to też kwestia wody ?
Ja też mam nadzieję, ze siostrze się uda, ale póki co przygotowuje się do tego jak jej to przekazać. SuperGirl, ekstra tak razem być w ciążySuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni
truskawka_oli, SuperGirl_83, Ana., Lolipop, plemniczka, .kropka. lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
kolejną wizyta za tydzień do 10 dni wtedy już powinno być serduszko ☺ciąża starsza ok 3 dni
Pozytywny test 23.02 -
Martusiaa wrote:Ja po wizycie pecherzyk rośnie równo 1mm na dobę czyli idealnie dziś miał 9 mm w środku był widoczny pecherzyk zółtkowy narazie wszystko ok
zazdroszczę wizyty
-
)
-
Ja sie najprawdopodobniej nie rozgoszcze tutaj, wiec nie rozsiadam. Przyrost bety jest niski. Na kolejna nie ide, czekam na rozwoj wypadkow. I licze na to ze jak juz to biochemiczna i wszystko samo sie doprowadzi do ladu.
Trzymam kciuki za Was! -
Ana. wrote:Ja sie najprawdopodobniej nie rozgoszcze tutaj, wiec nie rozsiadam. Przyrost bety jest niski. Na kolejna nie ide, czekam na rozwoj wypadkow. I licze na to ze jak juz to biochemiczna i wszystko samo sie doprowadzi do ladu.
Trzymam kciuki za Was!
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Dziewczyny, ja wiem, że to są straszne historie
ale nie ma co brać do głowy, myślec o tym, czy cały czas panikować i się stresować ;( to też nie jest dobre dla naszych Bąbli! Trzeba myślec pozytywnie i wierzyć, że będzie dobrze!
plemniczka, Lolipop, Ana. lubią tę wiadomość