Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Dziewczyny zmartwilam soe znowu. 3 dni temu beta moja wynosila 122.10 a dzisiaj po 3 dniach wzrosla do 448.80. Niby w normie ale niestety w dole normy. W 72 godziny powinna wzrosnac o 117% do 386, a wzrosla o 138% do tych 448.
Dodam ze pierwsza beta miala 36 i w 2 dni wzrosla az do 122...bardzo duzy przyrost a teraz o tyle mniejszy buu
Plemniczka, nie martw sie, w innym watku forum jest dziewczyna, ktorej beta w ogole slabo przyrastala i wszystko jest w porzadku z ciaza.Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Plemniczka
Wg mnie to piękny przyrost i nie masz w ogole się czym przejmować
Littlegirl
Ja tez brałam ovarin i zaskoczyłam w pierwszym cyklu braniadzisiaj maz kupił mi Femibion 1, to biorę już go. Ma oprócz kwasu foliowego foliany i wit.oraz jod
A beta bardzo ładna!
Lolipop
W fajnym już masz wieku dzieciaczki. Odchowanea tu taki bobas do całowania przybędzie hehe
Kropka
Widzisz, tak jaj mowię. Nigdy nie jest odpowiednia pora... pogorszyła wam się sytuacja przed urodzinami pierwszego dziecka ale daliście radę i wszystko się ułożyło. Czasami nie da się przewidzieć pewnych rzeczy. Trzeba wierzyć, ale i walczyć o szczęście
Iza
Jak się czujesz? Lepiej?Littlegirl, Iza_86, .kropka. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, można sie dołączyć?
w 30 dc bladziutki kreska, jak i kolejne 3 testy. W sobotę robiona beta 444,46, w poniedziałek powtórzona i wynik 1064;) wg pielęgniarki i norm to trzeci tydzień, widzę ze macie lada chwila wizyty u ginow, ja mam dopiero na 20.03, chyba trochę późno....
Iza_86, truskawka_oli lubią tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
SuperGirl, milo, ze pytasz
Na razie sie dalej nie rozwija, grypa to na pewno nie jest, pewnie tylko przeziebienie. Wiec nie jest zle, niepotrzebnie panikowalam
Soldier-Woman, nie dosc, ze kobieta zolnierz, to jeszcze mamawitaj, rozgosc sie
SuperGirl_83, Soldier-Woman lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Dzieki dxiewczyny za podniesienie mnie na duchu troche ale kurde jakos tak czuje ze cos jest nie tak. Do tego moje TSH podskoczylo do 4.14 a emdokrynolog na urlopie. Musialam wiec przelozyc wizyte u gina juz na poniedzialek. Modle sie bym chociaz pecherzyk ujrzala. Obudzialm sie z bolami krzyza jak na okres. Czy was czasami tez jeszcze pobolewa miesiaczkowo?
-
Soldier woman
Gratuluję i witam w naszym zacnym gronie
Mówisz, że drugi, trzeci tydzień, ale od owulacji rozumiem? Od terminu @ pewnie czwarty, piąty?
Iza
To dobrze, że nie grypaale dbaj o siebie
Ja tez mowię dzień dobryIza_86, Soldier-Woman lubią tę wiadomość
-
Plemniczka
Dobrze że idziesz w poniedziałek do lekarza, moze cię uspokoi. Ty przejmujesz się, że cię cos boli, ja zaczynam się martwić, że nic mi nie dolegaale odganiać złe myśli! Musi być dovrze!
Myślę, że pęcherzyk już będzieplemniczka lubi tę wiadomość
-
Ależ produkujecie posty
Mnie czasem boli brzuch, a raczej pobolewa, ale tylko jak siedzę.. Jak wstanę i zrobię kilka kroków to przechodzi, i jak się położę to przechodzi.
Każda z nas ma inaczej, bóle krzyża, bóle podbrzusza, są normalne na początku dopóki nie ma krwawienia czy plamienia. Także spokojnie!
A TSH faktycznie wysokie, nie masz tel do endokrynologa? Trzeba zwiększyć dawkę hormonu i będzie dobrze!
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
SuperGirl - tak od owulacji, ale jestem w stanie określić dzień dzięki któremu sie udało:) od terminu ostatniej miesiaczki to będzie 5 tydzień.
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
nick nieaktualny
-
Plemniczka, SuperGirl, dzieki, jest chyba lepiej.
Za to nastroj dzisiaj kiepski, w dodatku mam apodyktyczna dwulatke w domu. Dzisiaj na przyklad nie pozwalala mi jesc sniadania, plakala i zloscila sie, ze jem! Przeciez mama nie ma prawa jesc, musi sie caly dzien bawic
Czy Wy tez macie humory od tych hormonow? Mi sie chwilami chce krzyczec ze zlosci, ale sie powstrzymuje
plemniczka lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza_86 wrote:Plemniczka, SuperGirl, dzieki, jest chyba lepiej.
Za to nastroj dzisiaj kiepski, w dodatku mam apodyktyczna dwulatke w domu. Dzisiaj na przyklad nie pozwalala mi jesc sniadania, plakala i zloscila sie, ze jem! Przeciez mama nie ma prawa jesc, musi sie caly dzien bawic
Czy Wy tez macie humory od tych hormonow? Mi sie chwilami chce krzyczec ze zlosci, ale sie powstrzymuje
Jeju, no tez tak mam...albo mi się chce płakać z wściekłości, albo jestem cała w skowronkach. Nie wiem ile w tym hormonów ciążowych, a ile zmęczenia pracą. Czekam na urlop za trzy tygodnieJedziemy na parę dni nad morze...pooddychać jodem i naładować baterie
-
Soldier-Woman wrote:SuperGirl - tak od owulacji, ale jestem w stanie określić dzień dzięki któremu sie udało:) od terminu ostatniej miesiaczki to będzie 5 tydzień.
Witaj! Gratuluje, jeśli 5 tydzień od daty miesiączki to jesteśmy w tym samym tygodniu.
Plemniczka, nie przejmuj się kochana i nie nakręcaj. Ja co prawda nie mam bóli jak na okres, a zawsze przed okresem bardzo boli mnie właśnie w dole pleców, miewałam takie chwilowe poczucie tam jakby "prąd" mi przeleciał, ale póki co ustało. Któraś z Was mi napisała, że przecież tam teraz wszystko się zmienia, także to normalne.
Dziewczyny, mąż wczoraj już nie wytrzymywał i namówił mnie, żeby powiedzieć moim rodzicom, więc wczoraj oficjalnie się dowiedzieli i szczerze mówiąc byli wryci w ziemięNic wcześniej nie mówiłam, że zaczęliśmy starania, także ich mina bezcenna, ale oczywiście bardzo szczęśliwi.
SuperGirl_83, Soldier-Woman, Iza_86 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02