Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
happywife wrote:
Marta, Ciebie kłuje jak siedzisz, a ja przez 8h za biurkiem siedzę z rozpiętymi spodniami, bo tak mi jakoś brzuch wybuliło, że nie mogę się zapiąć normalnie w sponiach, także od trzech dni noszę troszkę dłuższą górę i rozpinam guzik w spodniach
Haha, mi sie wlasnie przypomnialo, ze z tego samego powodu zaczelam nosic ciazowe spodnie juz od poczatku poprzedniej ciazy i bylo mi bardzo wygodnie. Teraz to mi sie wydaje troche smieszne, bo wtedy uwazalam, ze mam wielki brzuch ciazowy juz w 6 tygodniuHenio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
SuperGirl_83 wrote:Dziewczyny, ja wiem, że to są straszne historie
ale nie ma co brać do głowy, myślec o tym, czy cały czas panikować i się stresować ;( to też nie jest dobre dla naszych Bąbli! Trzeba myślec pozytywnie i wierzyć, że będzie dobrze!
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ana. wrote:Ja sie najprawdopodobniej nie rozgoszcze tutaj, wiec nie rozsiadam. Przyrost bety jest niski. Na kolejna nie ide, czekam na rozwoj wypadkow. I licze na to ze jak juz to biochemiczna i wszystko samo sie doprowadzi do ladu.
Trzymam kciuki za Was!
Ana, a ja trzymam kciuki za Ciebie, zeby jednak wszystko bylo dobrze.SuperGirl_83, Ana. lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
nick nieaktualnyale tu się smutno zrobiło
dziewczyny, na każdym etapie ciąży coś może pójść nie tak, ale trzeba myśleć pozytywnie. Tak to jest, całą ciążę się boimy o dziecko, przychodzi do porodu to też się boimy o dziecko a później nadal się o nie boimy, bo zawsze coś.
ja w poprzedniej ciąży miałam duuuużo czasu i siedziałam w necie i czytałam różne historie - tak się zdołowałam, że bałam się jeszcze bardziej a hormony robią swoje, więc wyłam jak głupia mojemu facetowi chociaż nic się nie działo a on biedny musiał mnie słuchać i pocieszać... Tym razem nie mam czasu, nie zastanawiam się tyle nad sobą i mam nadzieję, że mi ta ciąża szybko zleciTrzymam za Was wszystkie kciuki!
-
U mnie tez w poprzedniej ciazy dlugo nie bylo brzucha, nawet rozstepow nie mialam, a potem w ciagu ostatnich 2 tygodni brzuch mi sie tak powiekszyl, ze az skora byla taka blyszczaca od napiecia
i rozstepy wyskoczyly w ostatnich dniach i niestety teraz mam nadal brzuch pomarszczony jak babcia
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Ja w poprzedniej ciąży też miałam mały brzuch ale rozstępy wyszły jak szłam do porodu położne się śmiały że w 6 m-cu rodzic przyszłam A ja po terminie byłam do tego wszyscy mówili jak to dziecko kopie widać stopkę itp ja tego nie miałam nie czułam jedynie jak wysłuchała głowę lub pupę
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
.kropka. wrote:. Tym razem nie mam czasu, nie zastanawiam się tyle nad sobą i mam nadzieję, że mi ta ciąża szybko zleci
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Otoz to:)
Ja mialam duzo wod plodowych takze w 25 tyg wyglądalam jak w 9 miesiacu:/ jestem wysoka i szczupla -
Dokladnie dziewczyny, nie ma co sie zaglebiac i nadmiernie stresowac, bo to w niczym nie moze pomoc, a stres zaszkodzic jak najbardziej.
Ja czuje strate, ale zdrcydowanie wole opcje biochemicznej, niz straty na pozniejszyn etapie, zabiegu itp. Zreszta... Moim zdaniem natura wie co robi nie pozwalajac na utrzymanie niektorych ciaz, bolesne, ale prawdziwe. Wiedxa o tym mamy ktore robily badania kariotypow itp.
Takze troche zaufania do wlasnych organizmow!!Lolipop, .kropka. lubią tę wiadomość
-
A ha chyba nie chcę żeby mi ta ciąża szybko zleciała... to być moze będzie moja ostatnia ciąża i chcę się nią nacieszyć, podelektować ruchami i tym, że rośnie we mnie nowe życie. To przecież cud natury
Jak pojechałam z mężem do szpitala rodzic to oczywiście czekałam w kolejce, aż mnie przyjmą. I zeszła taka babka z patologii ciąży z wielkim brzuchem i gadka szmatka do mnie - a ja już skurcze co 4-5 minut, a ona pyta się z jakim problemem przyjechałam. To ja, że już rodzę. A ona taka przerażona na mnie i mój brzuch- Boże, tak szybko? Niech panią przyjmują natychmiast i wstrzymają poród, moze się uda! A ja do niej zdezorientowana, spocona i już zmęczona -Ale ja chce urodzić! Już czas!
Babka nie mogła uwierzyć, ze zaczęłam 9m-c -
plemniczka wrote:Mi w poprzedniej ciazy brzuszek zaczal sie pokazywac w 12 tygodniu. Kurde ja jestem ciagle glodna a jak nie jem kilka godzim to zoladek mnie boli
Niestety mam podobnie.. to znaczy jestem głodna bardziej niż zwykle, a jak nie jem to mam mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 21:28
-
plemniczka wrote:Witajcie dziewczyny. Jak tam u was? Ja mam jakies zaburzenia snu. Budze sie w srodku nocy i nie umiem zasnac z godzine
Patrz kochana co znalazłam :
"Niektóre kobiety, zamiast typowej dla wczesnej ciąży senności, doświadczają pewnych zaburzeń snu – może być to bezsenność, a z drugiej strony obecność nienaturalnie żywych snów, często o erotycznym zabarwieniu, z których jest się trudno otrząsnąć po przebudzeniu."
Co do snów erotycznych, to chętnie je przygarnęplemniczka, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
plemniczka wrote:Witajcie dziewczyny. Jak tam u was? Ja mam jakies zaburzenia snu. Budze sie w srodku nocy i nie umiem zasnac z godzine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 10:41