Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, zapisalam sie jednak na jutro na wizyte, bo troche schizuje.
Zrobilam sobie dzis rano test i ta druga kreska nadal nie jest tak samo ciemna jak ta testowa. Jest wyrazna, dosc mocna, ale ewidentnie nie jest tak samo ciemna, bordowa, tak jak pisala ktoras z dziewczyn. No i ten zupelny brak jakichkolwiek zmian w piersiach mnie martwi... no nic, zobaczymy jutro o 19.20 na wizycie.Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
plemniczka wrote:dziewczyny wracam do żywych, do was! Jest, jest pecherzyk dobrze zagniezdzony wysoko w macicy, ma 8 mm z uwidaczniającą sie kolejną strukturą, odpowada 5 tygodniom ciaży. A to w szyjce macicy to zwyla torbiel, która sie tworzy ze sluzu, ona nie zagraza i ma sie wchlonąć sama. Ile ja sie stresu njadlam, przez tego konowała mogłam poronić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:48
plemniczka lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
plemniczka wrote:dziewczyny wracam do żywych, do was! Jest, jest pecherzyk dobrze zagniezdzony wysoko w macicy, ma 8 mm z uwidaczniającą sie kolejną strukturą, odpowada 5 tygodniom ciaży. A to w szyjce macicy to zwyla torbiel, która sie tworzy ze sluzu, ona nie zagraza i ma sie wchlonąć sama. Ile ja sie stresu njadlam, przez tego konowała mogłam poronić!
Super!! Skarga na tamtego lekarza, ale juz!!! Dobrze ze wszystko jest ok. Przypomnij, kiedy ty mialas owulacje?plemniczka lubi tę wiadomość
-
Iza_86 wrote:Kurcze, zapisalam sie jednak na jutro na wizyte, bo troche schizuje.
Zrobilam sobie dzis rano test i ta druga kreska nadal nie jest tak samo ciemna jak ta testowa. Jest wyrazna, dosc mocna, ale ewidentnie nie jest tak samo ciemna, bordowa, tak jak pisala ktoras z dziewczyn. No i ten zupelny brak jakichkolwiek zmian w piersiach mnie martwi... no nic, zobaczymy jutro o 19.20 na wizycie.Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Emma, sama beta to dziadowski wskaznik, na tym samym etapie moze sie kolosalnie roznic. Jesli jestes pewna daty owulacji - zagniezdzanie trwa max 14 dni (zwykle do 11), wtedy pojawia sie pecherzyk, w pecherzyku 15 dniowym powinno byc przynajmniej echo serca, po 23 dbiach zaczyna bic serce. Przelicz sobie. Ale jak wiemy, ciaza to nie matematyka...
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Iza_86 wrote:Kurcze, zapisalam sie jednak na jutro na wizyte, bo troche schizuje.
Zrobilam sobie dzis rano test i ta druga kreska nadal nie jest tak samo ciemna jak ta testowa. Jest wyrazna, dosc mocna, ale ewidentnie nie jest tak samo ciemna, bordowa, tak jak pisala ktoras z dziewczyn. No i ten zupelny brak jakichkolwiek zmian w piersiach mnie martwi... no nic, zobaczymy jutro o 19.20 na wizycie.
Ty kolorami kresek w ogóle się nie przejmuj! To nie ma żadnego znaczenia! Ale jak masz się stresować to pewnie, idź do lekarza. Ja też sie zastanawiam czy wytrzymam do tego 20.03 i może w przyszłym tygodniu się wbiję...Zobaczę..
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Loretka a jak Twoje wyniki z wczoraj?
Chyba dobrze, według kalkulatora jest przyrost ponad 100% w ciągu 44h
26.02 - 140
28.02 - 297 (po 2 dniach)
05.03 - 1943 (po 7 dniach od pierwszej bety)
Ale jak patrze na wartości u innych dziewczyn to u mnie jakoś mało.plemniczka lubi tę wiadomość
-
Zrobilam sobie dzis rano test i ta druga kreska nadal nie jest tak samo ciemna jak ta testowa. Jest wyrazna, dosc mocna, ale ewidentnie nie jest tak samo ciemna, bordowa, tak jak pisala ktoras z dziewczyn. No i ten zupelny brak jakichkolwiek zmian w piersiach mnie martwi... no nic, zobaczymy jutro o 19.20 na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:45
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
nick nieaktualnyIza_86 wrote:Kurcze, zapisalam sie jednak na jutro na wizyte, bo troche schizuje.
Zrobilam sobie dzis rano test i ta druga kreska nadal nie jest tak samo ciemna jak ta testowa. Jest wyrazna, dosc mocna, ale ewidentnie nie jest tak samo ciemna, bordowa, tak jak pisala ktoras z dziewczyn. No i ten zupelny brak jakichkolwiek zmian w piersiach mnie martwi... no nic, zobaczymy jutro o 19.20 na wizycie.
Trzymam kciuki. W pierwszej ciąży robiłam test 2 tyg po @ równe 14 dni i dwie tłuste krechy nawet testowa grubsza niz kontrolna w drugiej w terminie @ bladzioch a teraz testowałam 3 dni przed i tak samo blada jutro jeszcze raz testuje mam nadzieję że będzie mocniejsza trzymajcie kciuki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:46
Iza_86, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Loretka wrote:Chyba dobrze, według kalkulatora jest przyrost ponad 100% w ciągu 44h
26.02 - 140
28.02 - 297 (po 2 dniach)
05.03 - 1943 (po 7 dniach od pierwszej bety)
Ale jak patrze na wartości u innych dziewczyn to u mnie jakoś mało. -
Iza pewnie jesli masz sie martwic to lepiej pojsc i sie uspokoic. Ja tez nie mam objawow, w cyckach tylko czasami vos zakluje i tyle. W nocy bez problemu moge spac na brzuchu bo mnie nie bola. Dzisiaj czytalam ze jeslu nie ma sie objawow zadnych do 6- 7 tyg to normalne, moze tsk byc
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dobry masz przyrost, ale wiem o co chodzi z tym martwieniem sie ze niby w normie ale jednak u innych przyrost jest duzo ponad norme, u mnie ostatnia beta podobnie procentowo przyrosla
No właśnie niby w normie, ale ja w 15 dpo miałam wartości jak dziewczyny w 10dpo.
Niby wiem zagniezdzanie i tak dalej, ale głowa myśli i porównuje. -
nick nieaktualnyGratuluję tym, które już po udanych wizytach
my sobie cierpliwie czekamy, strasznie senna jestem i z córką polegujemy razem na drzemce
W ogóle nie czuję się jak w ciąży i zdarza mi się o tym zapomnieć hehe oby tak było aż do rozwiązania bo do biegania za ruchliwym niemowlakiem potrzeba duuużo energiino cóż, na pewno tym razem będzie to zupełnie inna ciąża niż ta pierwsza.
Są tu jakieś mamusie z podobną różnicą między dziećmi (17mc)? -
Soldier-Woman wrote:Pokaz zdjęcie tej kreski, moja tez nie była tak samo bordowa i nie musi taka być, wystarczy ze będzie rozowa gruba kreska, nawet delikatnie. A co do piersi to moje zrobiły sie wrażliwe Ok. 36-37 dnia cyklu.
<a href=https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html>20180306_151015.jpg</a>
https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html
Tylko mnie nie wysmiejcie, ze schizuje, dobra?
Kurde nie umiem wstawic zdjecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 15:16
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018