Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma1985 beta jest wysoka,zależy jeszcze który to tydzień ciąży i kiedy była owulacja ale przy takiej becie juz powinno być coś więcej niż sam pęcherzyk. Nie chce Cię straszyć ale poczytaj o zaśniadzie groniastym, on się charakteryzuje pustym pecherzykiem i wysoką beta.
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
dziewczyny wracam do żywych, do was! Jest, jest pecherzyk dobrze zagniezdzony wysoko w macicy, ma 8 mm z uwidaczniającą sie kolejną strukturą, odpowada 5 tygodniom ciaży. A to w szyjce macicy to zwyla torbiel, która sie tworzy ze sluzu, ona nie zagraza i ma sie wchlonąć sama. Ile ja sie stresu njadlam, przez tego konowała mogłam poronić!
Nova87, SuperGirl_83, Arashe, truskawka_oli, happywife, tomania2806, Iza_86, Soldier-Woman, Lunitari, Marcelina85, aria40, Littlegirl lubią tę wiadomość
-
Emma
Trzymam kciuki. Oby wszystko się dobrze skończyło..
Plemniczka
Uuuuff! Super! Gratuluję pięknego pęcherzyka! Bobas się zagnieździł!Do tamtego debila nigdy nie chodź więcej!!!
Cieszę się razem z tobą i jeszcze raz gratuluję!plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dziewczyny wracam do żywych, do was! Jest, jest pecherzyk dobrze zagniezdzony wysoko w macicy, ma 8 mm z uwidaczniającą sie kolejną strukturą, odpowada 5 tygodniom ciaży. A to w szyjce macicy to zwyla torbiel, która sie tworzy ze sluzu, ona nie zagraza i ma sie wchlonąć sama. Ile ja sie stresu njadlam, przez tego konowała mogłam poronić!
-
dziekuje bardzo dziewczyny za wasze wsparcie, oby teraz juz bylo spokojnie i dobrze. zycze tego sobie i wam.
Witam nowe kolezanki
Emma kurcze trzymam kciuki by lada dzien wszystko sie pojawilo! moze troszke mlodsza ciaza, jestes pewna tej oulacji 8.02?
Marta, Aria wy macie dzisiaj wizyty? kciuki zacisniete -
plemniczka wrote:dziewczyny wracam do żywych, do was! Jest, jest pecherzyk dobrze zagniezdzony wysoko w macicy, ma 8 mm z uwidaczniającą sie kolejną strukturą, odpowada 5 tygodniom ciaży. A to w szyjce macicy to zwyla torbiel, która sie tworzy ze sluzu, ona nie zagraza i ma sie wchlonąć sama. Ile ja sie stresu njadlam, przez tego konowała mogłam poronić!
Cudna wiadomość, teraz już musi być wszystko dobrze. Stresu juz Ci napewno wystarczyŚciskam
-
Witam,się z Wami dziewczyny,jestem nowa na forum beta z wczoraj 190 także jeszcze bardzo wczesna ciąża,zaliczyłam już wczoraj usg u mojej Pani doktor bo bardzo mnie bolał jajnik na szczęście nic tam nie ma żadnych torbieli czy cyst,ciąży oczywiście jeszcze nie było widać,jutro idę powtórzyć betę a dzisiaj przypada 30dc mam nadzieję że wszystko będzie ok
Marcelina85, truskawka_oli lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Plemniczka CUDOWNA WIADOMOŚĆ! Gratuluje i ciesze se niezmiernie że konował nie miał racji
Tak ja wizytuje o 15:30
Emma1985 ja miałam owu 7.02 wiec zobaczymy jak u mnie to będzie wyglądało, może faktycznie ciąża młodsza i jeszcze wszystko pójdzie w niepamięć i będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 13:29
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
karolamu89 wrote:Witam,się z Wami dziewczyny,jestem nowa na forum beta z wczoraj 190 także jeszcze bardzo wczesna ciąża,zaliczyłam już wczoraj usg u mojej Pani doktor bo bardzo mnie bolał jajnik na szczęście nic tam nie ma żadnych torbieli czy cyst,ciąży oczywiście jeszcze nie było widać,jutro idę powtórzyć betę a dzisiaj przypada 30dc mam nadzieję że wszystko będzie ok
-
plemniczka wrote:Ja mam torbiel Nabotha na szyjce macicy. Nie wiem czy to ta sama torbiel