Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana. wrote:Pierwszy ciazowy objaw... Polala mi sie krew z nosa. W pierwszej ciazy mialam to 2 miesiace dzien w dzien!
Ana, ja mialam dzis to samo! Ale nie miałam pojęcia, ze to ciazowy objawLolipop lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
MartaBS lekarz powiedział ze widać echo zarodka cokolowiek to znaczy
Plemniczka mega się cieszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 18:28
aria40, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ana. wrote:Pierwszy ciazowy objaw... Polala mi sie krew z nosa. W pierwszej ciazy mialam to 2 miesiace dzien w dzien!
-
Loretka wrote:No właśnie niby w normie, ale ja w 15 dpo miałam wartości jak dziewczyny w 10dpo.
Niby wiem zagniezdzanie i tak dalej, ale głowa myśli i porównuje. -
Justaaa wrote:Hej dziewczyny, i ja się narazie nieśmiało witam. Wczoraj test pozytywny, jutro beta
BBF wyznaczył termin na 14 listopada
Wysokiej bety życzęJa jutro również wybieram się na powtórkę bety,podobnie mamy wyliczony termin u mnie na 12 listopada,chociaż pewnie ja i tak będę miała 2 tyg wcześniej cc.
Justaaa lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Arashe wrote:Dlatego właśnie ja wcale nie robię bety tylko czekam na wizytę
To ja Cię podziwiam z tą betą,bo ja bym nie wytrzymała,już od wczoraj siedzę jak na szpilkach i tylko czekam jutra do 15 na wynik;-)niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:To ja Cię podziwiam z tą betą,bo ja bym nie wytrzymała,już od wczoraj siedzę jak na szpilkach i tylko czekam jutra do 15 na wynik;-)
a tak to dowie się dopiero jak będę miała skierowanie od ginekologa
-
Arashe wrote:Mam dodatkową motywację. Nie chcę by ktoś jeszcze wiedział o ciąży, a teściową jest diagnostą laboratoryjnym i od razu by się dowiedziała podpisując wyniki
a tak to dowie się dopiero jak będę miała skierowanie od ginekologa
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Dziewczyny a mierzycie dalej temperaturę,czy dałyście sobie spokój z pomiarem?
Ja mierzę bo u mnie dzisiaj 30dc,ale nie wiem czy to ma sens i trochę się boję że zacznie skakać czy coś i dopiero się będę schizowałaniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
a poza tym łykam dupka 2 razy dziennie i nie wiem czy ma on wpływ na wzrost temperatury,bo że luteina ma to wiem,1 tabletka dupka temperatury mi nie podwyższała ale jak przy 2 to nie wiemniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Lekarz nie zrobił mi usg. Powiedział ze niewiele byłoby widać a niepotrzebnie bym się nakrecala Dostałam luteinę dopochwowo i mam się wyluzować bo dziecko potrzebuje spokoju.Ma rację więc ja się relaksuję niestety katar mnie zalewa...
-
karolamu89 wrote:Dziewczyny a mierzycie dalej temperaturę,czy dałyście sobie spokój z pomiarem?
Ja mierzę bo u mnie dzisiaj 30dc,ale nie wiem czy to ma sens i trochę się boję że zacznie skakać czy coś i dopiero się będę schizowałakarolamu89 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Dlatego właśnie ja wcale nie robię bety tylko czekam na wizytę
Miałam już nie iść na betę, bo przecież jak ma być wszystko dobrze to i tak bedzie, ale jednak zrobiłam
Moja wizyta jutro, teoretycznie idę tylko po wynik cytologi, a tu tyle się "podziało" w miedzy czasieJuż się boje czy gin coś zobaczy?
Arashe lubi tę wiadomość