Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loretka wrote:Miałam już nie iść na betę, bo przecież jak ma być wszystko dobrze to i tak bedzie, ale jednak zrobiłam
Moja wizyta jutro, teoretycznie idę tylko po wynik cytologi, a tu tyle się "podziało" w miedzy czasieJuż się boje czy gin coś zobaczy?
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki za tą moją jutrzejsza bętę,z drugim synkiem 4 lata starań,teraz już też 2 lata w tym rok porządnych przygotowań-unormowanie tarczycy,walka z cukrami co się wiąże z codziennymi parokrotnymi wstrzykiwaniami insuliny,i największa walka sama z sobą-wyplewienie złych nawyków żywieniowych na dzień dzisiejszy -16,5kg,do tego bardzo długie cykle często bezowulacyjne-najprawdopodobniej PCOS,to taki mój kolejny CUD,niech tylko wszystko będzie dobrze
Lolipop, oyeykova, plemniczka, Emma1985 lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Trzymam kciuki za wszystkie bety
Będzie dobrze,trzeba w to wierzyć26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
Witam nowe dziewczyny i gratuluję
Karolamu
Na pewno.bedzie dobrze
Nie mierze temperatury, nie robię bety. Jak ma być to dobrze to będzie, a jak nie to chyba ta wiedza tez mi nie pomoże..
Loretka
W skończonym piątym tygodniu powinien być pęcherzyk
Napisaliście tyle, że nie pamietam co miałam napisać -
Jak milo..juz mi nie idzie spamietac kto jak gdzie tyle Nas tu i jeszcze co rusz to nowe przyszle mamusie:)
Witajcie i Gratkiii;)
Plemniczka wiedzialam!!!! I po co te nerwy i placz??? Wszystko dobrze i tak trzymac:):
bardzo sie ciesze#!!
Littlegirl zgadzam sie z Toba..ma byc dobrze to bedzie..a jesli nie to po cierpiec 2 razy dluzej
Co to temp. Kiedys mierzylam..i szyjke badalam..do takiego stopnia ja poznalam ze juz wiedziałam co i jak.. I sluz... Rzucilam to wszystko w pieruny bo to tylko sam stres dla Mnie byl ale plus taki ze wiem teraz o co kaman lol.choc Owu i tak wiedzialam kiedy wystepuje mniej wiecej po samym sluzie.w ciazy tym bardziej mierzyc nie bede bo nie chce o tym myslec..mniej wiecej .po co?
Cierpliwie poczekam na swoja wizyte kiedys tam . mam nadzieje ze doczekam a do tego czasu same Pozytywne Myslenie!
Arashe 7 tydz to dla mnie tak najwczesniej by isc podejrzec i cos wiecej zobaczyc;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 21:53
plemniczka, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Wow ale nas przybylo. Gratuluje dziewczyny, wszystkim zycze powodzenia. Fajnie ze tak duzo juz nas ☺.
Ja nie mialam juz spokojnego reszty wczorajszego dnia. O 15 mama zadzwonila ze chyba noge zlamala w pracy i karetka ja do zzpitala zabiera. Na ip siedxialam z nia do 22! Zlamanie niestety potwierdzilo sie w kolanie z przemieszczeniem.zostawili ja w szpitalu jutro na obchodxie zdecyduja czy trzeba operacje. Masakra. Ona nic nie wie o mojej ciazy, bede musiala przrmyslec czy nue powiedzuec bo ja przecuez nie moge za bardzo jej teraz pomoc, dzwignac ja czy cos...Lolipop lubi tę wiadomość
-
karolamu89 wrote:a poza tym łykam dupka 2 razy dziennie i nie wiem czy ma on wpływ na wzrost temperatury,bo że luteina ma to wiem,1 tabletka dupka temperatury mi nie podwyższała ale jak przy 2 to nie wiem
-
Iza_86 wrote:<a href=https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html>20180306_151015.jpg</a>
https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html
Tylko mnie nie wysmiejcie, ze schizuje, dobra?
Kurde nie umiem wstawic zdjecia.
Iza, przecież to kreska jak się patrzy!Dzisiaj u lekarza podejrzysz swojego Bąbla i przekonasz się, ze wszystko jest oki
Loretka
Kciuki za wizytę
Plemniczka
To może powiedz mamie o ciąży? Byłaś u lekarza, masz zdjęcie usg już
Lolipop
Dokładnie, trzeba wierzyć, że będzie dobrze
Niedługo wszystkie będziemy mieć za sobą wizyty serduszkowe i może trochę odetchniemy...Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam problem, zacytowałam jeden wpis dopisałam cos i nie chce mi dodać tego co napisałam... w. Ogole jak dodaje cos to polowe ucina i muszę ciagle edytować ....
(((
Nova87 lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Soldier woman z fona piszesz???
Musisz reset zrobic
Plemniczka wiem jak sie martwisz o mame .. Moze lepiej jej powiedziec ?... Napewno poprawi jej to humor i zrozumie ze pomozesz na ile Cie bedzie stac.
Moj tato obcial sobie reke temu bylam w Pl. Ale juz psychicznie lepiej bp fizycznie to wiadomo ..choc na wszystko potrzeba czasu
Trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny i tylko sie nie stresujcie tak !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:02
-
Plemniczka, tak dzisiaj bo mój gin wczoraj pól godziny przed moją wizyta pojechał do porodua dzisiaj idę do kogoś innego tylko żeby sprawdziła skąd u mnie plamienia i czym mam się leczyć bo jestem mocno przeziębiona.. Za tydzień idę do swojego
Loretka trzymam kciuki26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
Dzien dobry dziewczyny!
Dzieki za wsparcie, jestescie kochane!
Wizyta dopiero o 19.20, nie moge sie doczekac, jestem cala zestresowana.
Odstresowuje sie teraz ogladajac z coreczka Swinke Peppe
I tak sie ciesze, ze juz mrozu nie ma. U nas dzis ma byc 6 stopni
Plemniczka, ojej, wspolczuje Twojej mamie i Tobie.
A jak to sie stalo, ze zlamala noge w pracy?
Moze rzeczywiscie jej powiedz o ciazy, ucieszy sieSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza bo Cie pacne . pozytywne myslenie to jest polowa sukcesu takze skup sie hehe Bedzie Dobrze!!!! Przeciez kazda z Nas tu trzyma kciuki!
Haha i kiedy ja ta bajke ogladalam...i pomyslec ze bedzie mi dane sie cofnac do tego okresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:14
Iza_86 lubi tę wiadomość
-
Soldier-Woman wrote:Dziewczyny mam problem, zacytowałam jeden wpis dopisałam cos i nie chce mi dodać tego co napisałam... w. Ogole jak dodaje cos to polowe ucina i muszę ciagle edytować ....
(((
Tak wogole to dzień dobry
Za godzinke jade zrobić drugą bete. Zobaczymy czy dobrze przyrasta. W 1 ciąży człowiek zrobił sikańca i wystarczyło, grzecznie czekał na wizyte a teraz po dłuższych staraniach to człowiek obczytany i sie martwi o wszystko ;/ -
Iza_86 wrote:<a href=https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html>20180306_151015.jpg</a>
https://zapodaj.net/9acb1c9d40374.jpg.html
Tylko mnie nie wysmiejcie, ze schizuje, dobra?
Kurde nie umiem wstawic zdjecia.
Hehehe, ciaza jak byk)) na 1000000% 0 wątpliwości
i pewnie pokazała sie w ciągu pierwszych 5 sekund od zakropienia
Iza_86 lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
witajcie , niedługo zmykam na betę, wyniki pewnie jutro, ogólnie psychicznie nieźle, ale złapało mnie przeziębienie. Biorę prenalen jakieś kropelki do nosa rutinoscorbin i modlę się żeby poszło precz.
Dziewczyny musi być dobrze, jakby jeszcze któraś miała wątpliwości!!!!
Lekarz kazał mi czule przemawiać do dziecka, podobno faktycznie na produkcję progesteronu ma wpływ stres matki.
AAAA w zalinkowanym kalendarzu chińskim wychodzi mi chłopiec, ale wydaje mi się niestety, że źle go zredagowali, bo wszystkie inne pokazują dziewczynkę. Ja oczywiście i tak czuję, że to chłopak
Plemniczka kochana współczuję złamania mamy. A nie myślałaś żeby jej powiedzieć o ciąży? Kurcze moja też jeszcze nie wie, wiedzą natomiast teściowie, bo mój mąż jest szybki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:24