Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nova87 wrote:Jak piszesz z telefonu to nie mozesz wstawiać emotek juz gotowych bo wtedy ucina.
Tak wogole to dzień dobry
Za godzinke jade zrobić drugą bete. Zobaczymy czy dobrze przyrasta. W 1 ciąży człowiek zrobił sikańca i wystarczyło, grzecznie czekał na wizyte a teraz po dłuższych staraniach to człowiek obczytany i sie martwi o wszystko ;/Nova87 lubi tę wiadomość
-
Ana. wrote:A ja odwrotnie. W pierwszej swirowalam, teraz wiem ze nie na wszystko mam wplyw i mega spokoj, mimo ze u mnie sytuacja jest dosc patowa.
A moge spytac dlaczego u ciebie sytuacja patowa?
-
Soldier-Woman wrote:Iza 86 czym sie stresujesz??
będzie dobrze:)) który tydzień Ci wychodzi?
Oj no troche sie ekscytuje
Dzis 6t2d. W poprzedniej ciazy o tej porze bylo juz widac serduszkoSuperGirl_83, Lolipop, plemniczka lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
plemniczka wrote:Marta a to dzisiaj jednak masz wizyte, trzymam kciuki i Iza za Ciebue tez.
Loretka ty tez dzisiaj? Jestesmy na tym samym etapie, tez pewnie zobaczysz piekny pecherzyk a moze i cos wiecej w srodku
Tak ja dzisiaj, godz. 16
Stresuje się co mi powie
Dziewczyny dziękuję wam za wsparcie i nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:42
Iza_86, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Czyli dzisiaj najpierw ja o 14:15, później Loretka o 16:00 a później Iza o 19:00
Będzie dobrze dziewczynySuperGirl_83, plemniczka, Lolipop, aria40, Ana. lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Czyli czekamy na wasze relacje z wizyt dziewczyny:)
Aria
Właśnie ten zalinkowany jest dobry, bo powinno się liczyć nasz skończony wiek wg ich lat, a u nich każdy miesiąc ma 28dni, więc tak naprawdę wg ich kalendarza wszystkie jesteśmy trochę starsze:) więc inaczej tez powinniśmy czytać te grafiki - jeśli chodzi o wiek
Iza
To może będzie serduszko!
-
Nova87 wrote:Jak piszesz z telefonu to nie mozesz wstawiać emotek juz gotowych bo wtedy ucina.
Tak wogole to dzień dobry
Za godzinke jade zrobić drugą bete. Zobaczymy czy dobrze przyrasta. W 1 ciąży człowiek zrobił sikańca i wystarczyło, grzecznie czekał na wizyte a teraz po dłuższych staraniach to człowiek obczytany i sie martwi o wszystko ;/
A długo się starałaś?
Lolipop
Bajki są fajne:) ja chodzę do kina z synkiem na bajeMożna się rozluźnić
-
Jejku nie nadrobie Was
Dzień dobry !!
Plemniczko tak jak dziewczynki uważam, że powinnaś powiedzieć mamienapewno będzie to radosna nowina.
Mamusie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i bety. Oczywiście czekamy na wieści
Ja dziś wstałam o 5 , bo córka pobudkę zrobiła.
Oczywiście pojawiły się wraz z głodem poranne mdłości.
Musiałam zjeść 2 herbatniki i trochę przeszło.
Do tego piersi zaczęły boleć i tak modli mnie cały czas.
Witam nowe dziewczynki i powodzenia !!Lolipop lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Lada chwila u wszystkich sie zaczną mdłości, mnie dziś rano strasznie mulilo i kwasy podeszły delikatnie.. wiec kwestia dni....tez macie bóle podbrzusza? Mnie boli jak na miesiączkę ale trochę słabiej i od czasu do czasu przez chwile.11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Soldier-Woman wrote:Lada chwila u wszystkich sie zaczną mdłości, mnie dziś rano strasznie mulilo i kwasy podeszły delikatnie.. wiec kwestia dni....tez macie bóle podbrzusza? Mnie boli jak na miesiączkę ale trochę słabiej i od czasu do czasu przez chwile.
Mnie już nic nie boli na dole, ani jajniki, ani podbrzusze. Może czasami lekkie uczucie rozpierania, ale tak naprawdę to musiałabym się wsłuchać.. nie wiem czy to dobrze czy źle, lepiej nie będę tego analizowała ;(
A mdłości z głodu czy jak nie mam sytego brzuszka mam prawie od zrobienia testu
Martusia
Współczuję porannych mdłości -
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje. Dużo was tu przybywa
Dziewczynki, trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę, ja też chciałabym już.Dajcie koniecznie znać po wizycie.
Plemniczka, ja też tak jak dziewczyny pisały powiedziałabym mamie o ciąży.
Co do mdłości to tak jak już chyba pisałam w poniedziałek zaczęłam 6 tydzień i od tego czasu mnie męczą, raz mocniej raz słabiej, ale nie jest to miłe..
Wczoraj podczas kolacji z mężem mało nie zwymiotowałam. Dalej tak dużo sikam, dziś obudziłam się o 2 w nocy na siku, poszłam do toalety i tak mnie zemdliło, że coś strasznego.
A no i muszę Wam się pochwalić, mój mąż wczoraj się odważył i w końcu się kochaliśmy. Mnie już tak nosiło, ale on cały czas miał obawy. Więc odpaliłam świece i chciałam mu masaż zrobić, ale tak go kusiłam i kusiłam i nie wytrzymałChoć nie obyło się oczywiście bez pytań przed i w trakcie czy to na pewno bezpieczne
Taka anegdotka z rana, życze Wam miłego dnia i trzymam za Was kciuki Marta, Loretka i Iza!Iza_86, SuperGirl_83, plemniczka lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Lolipop trochę mnie stresuje ten ogrom czasu, który muszę odczekać przez wizytą, ale cóż zrobić
Plemnikczka powiedz mamie dla waszego bezpieczeństwa
Witam nowe panie
Życzę wszystkim pomyślności na wizytach i testach
Happywife mój mąż z kolei w ogóle nie ma żadnych oporów -
happywife wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje. Dużo was tu przybywa
Dziewczynki, trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę, ja też chciałabym już.Dajcie koniecznie znać po wizycie.
Plemniczka, ja też tak jak dziewczyny pisały powiedziałabym mamie o ciąży.
Co do mdłości to tak jak już chyba pisałam w poniedziałek zaczęłam 6 tydzień i od tego czasu mnie męczą, raz mocniej raz słabiej, ale nie jest to miłe..
Wczoraj podczas kolacji z mężem mało nie zwymiotowałam. Dalej tak dużo sikam, dziś obudziłam się o 2 w nocy na siku, poszłam do toalety i tak mnie zemdliło, że coś strasznego.
A no i muszę Wam się pochwalić, mój mąż wczoraj się odważył i w końcu się kochaliśmy. Mnie już tak nosiło, ale on cały czas miał obawy. Więc odpaliłam świece i chciałam mu masaż zrobić, ale tak go kusiłam i kusiłam i nie wytrzymałChoć nie obyło się oczywiście bez pytań przed i w trakcie czy to na pewno bezpieczne
Taka anegdotka z rana, życze Wam miłego dnia i trzymam za Was kciuki Marta, Loretka i Iza!
Hehe no to u Mnie na odwrot moj MĄŻ swiruje .. Jego jeszcze bardziej jakos ten stan podnieca..swirus! Ja padnieta wieczorem i jakos nie na silach teraz no ale ma sie te sposoby by jakos przetrzymać do czasu az mi sie zachce i wroci moje Ja:p
A o tym ze do konca nie można to nawet nie chciał sluchac bo wlasnie teraz nie yrzeba sie martwic wpadka haha wariat
Supergirl co do bolesci...no pomysl logicznie...czy boli czy nie to oznaka moze byc i dobrego i zlego...nikt Nam nie da gwarancji ..nawet lekarz.. Bo wszystko moze sie zmienic w sekunde ! Tutaj jest 50/50 ..przestalo bolec tzn ze tak ma byc ...mozna zeswirowac...najpierw to dobrze ze boli..a teraz czy to dobrze ze nie boli? Hihihi uwierz w siebie:)
Moja 3 ciaza ale widzac jaka jestem teraz doinformowana to ciesze sie jednak ze jak bylam z synem w ciazy krwawiac plamiac nie wiedzialam co to forum i co i jak dziala w naszym ukladzie hormonalnym....lekarka mowila..jest dobrze ... I tego sie trzymalam..nie analizowalam .nie porownywalam. Zalszczedzilam sobie wiele stresu nie wiedzac ile tak naprawde zdarza sie poronien
A dzis staram sie zaufac samej sobie.. I wierzyc ze bedzie dobrze bo wlasnie to taki etap ze tak naprawde malo od nas zalezy a spokoj teraz na wage zlota.
No coz. Life is brutal:(
Co do siusiu zawsze czesto robilam a teraz widze czesciej i jak sie w nocy obudze to juz nie zasne bo czuje ze boli i musze isc .
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość