Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis jade na obiad do mamy, hihi
Wiecie co, jest dobrze, wreszcie zaczelam czuc zmiany w cyckach, pieką i mrowianie ma to jak cieszyc sie z kazdej najmniejszej glupoty
Lolipop, SuperGirl_83, ams, plemniczka lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza_86 wrote:A ja dzis jade na obiad do mamy, hihi
Wiecie co, jest dobrze, wreszcie zaczelam czuc zmiany w cyckach, pieką i mrowianie ma to jak cieszyc sie z kazdej najmniejszej glupoty
Tak to jest, nie ma objawów to się martwimy, ze coś nie tak, później są objawy to się cieszymy, ale zaraz znowu się martwimy, czy te objawy normalne są?
I bądź tu kobietą.. I to jeszcze w ciąży
Mnie właśnie zaczęła boleć głowa. I to tak dosyć mocno. rzadko mnie boli, prawie w ogóle i akurat musi boleć teraz, jak nie wiem czy mogę brać tabletki..
Może apap pocisnę czy lepiej nie?karolamu89 lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:ja też, bo jak wszytsko dobrze pójdzie to cc na pewno w październiku
u mnie również cc na pewno będzie na koniec pazdziernika początek listopada;-)
jestem już po 2 cesarkach,druga planowana własnie w 38 tygodniu,teraz myślę będzie tak samoniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Ale wam smaka narobiłam tą pomidorową hahahah
Jedzcie dziewczyny na zdrowie;-)
U mnie dzisiaj,surówka i rybka z folii z piekarnika,pyszne było
Nie odpowiedziałyście na moje pytanie w sprawie witamin,chwalić się co tam która łyka bo zamówienie na Inofem będę robiła i jakieś witaminki chcę do tego domówićniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Iza_86 wrote:A ja dzis jade na obiad do mamy, hihi
mnie od kilku dni tylko sutki trochę pieką i to wszystko,od czasu do czasu sprawdzam czy na pewno jeszcze to czuje he głupol jestem
Iza_86 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:Ale wam smaka narobiłam tą pomidorową hahahah
Jedzcie dziewczyny na zdrowie;-)
U mnie dzisiaj,surówka i rybka z folii z piekarnika,pyszne było
Nie odpowiedziałyście na moje pytanie w sprawie witamin,chwalić się co tam która łyka bo zamówienie na Inofem będę robiła i jakieś witaminki chcę do tego domówić
Ja biorę femibion 1:) do 13tygodnia, a później Femibion 2 z kwasem DHA -
ale macie fajnie, ze tak mozecie jesc...
Ja przed ciaza moglam jesc wszystko, doslownie wszystko, a teraz na nic nie mam ochoty i wszystko przyprawia mnie o mdlosci i bol glowy...
Jem troche na sile..Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
karolamu89 wrote:a bierzesz jakiś duphaston albo luteinę?
Od dwóch dni biorę 2 razy dziennie luteinę dopochwową i 3xdziennie duphaston. Dzis duphaston zwiększylam na 3x2 tabletki -
aria40 wrote:tak teraz sporo zwiększyłam. Czy to może być reakcja?
Od dwóch dni biorę 2 razy dziennie luteinę dopochwową i 3xdziennie duphaston. Dzis duphaston zwiększylam na 3x2 tabletki
kurcze nie wiem ale raczej wątpię żeby to byłą reakcja ta któryś z leków,i tak bierzesz bardzo duże dawki ja mam tylko 2/1 duphaston,jeśli się bardzo martwisz to może wybierz się na IP albo chociaż zadzwoń do swojego lekarza hmmmmmmniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
aria40 wrote:tak teraz sporo zwiększyłam. Czy to może być reakcja?
Od dwóch dni biorę 2 razy dziennie luteinę dopochwową i 3xdziennie duphaston. Dzis duphaston zwiększylam na 3x2 tabletki
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26