Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Soldier Woman, ja wczoraj chyba nie zarejestrowalam mdlosci, za to dzis ze zdwojona sila
Dziewczyny, dziekuje za slowa otuchydzis juz mysle, ze wszystko bedzie dobrze.
Tylko te 2 krwiaki... lekarz mi dal tylko Duphaston 2xdziennie i zadnych wiecej zalecen. Wiec poki co to normalnie funkcjonuje, tylko bede sie starala unikac dzwigania coreczki.
Dziewczyny, ktore juz byly w ciazy wczesniej - mialyscie krwiaki? Kiedy sie wchlonely?plemniczka lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza_86 wrote:Soldier Woman, ja wczoraj chyba nie zarejestrowalam mdlosci, za to dzis ze zdwojona sila
Tylko te 2 krwiaki... lekarz mi dal tylko Duphaston 2xdziennie i zadnych wiecej zalecen. Wiec poki co to normalnie funkcjonuje, tylko bede sie starala unikac dzwigania coreczki.
Dziewczyny, ktore juz byly w ciazy wczesniej - mialyscie krwiaki? Kiedy sie wchlonely? -
Ana. wrote:Ja to sie na razie ciesze z braku dolegliwosci jakichlolwiek. Starszak zabkuje, wychodza czworki, jest ma-sa-kra! Pozdrawiam znad kubka kawy!
Ciesz się póki możeszNigdy nie wiesz kiedy mdłości cię dopadną haha
Nie to, żebym ci życzyła
Iza
Nie miałam żadnego krwiaka, więc nie pomogę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 09:56
-
Ja tam w ani jednej ani drugiej ciąży mdłości nie miałam,raz jeden jedyny zupa pomidorowa mi zaszkodziła i chyba 2 dni wymiotowałam,od tamtej pory pomidorowej z ryżem nie tknę a to już przeszło 11 lat haha
Trochę Wam zazdroszczę,że możecie zajadać wszystko na co macie ochotę,ja się muszę bardzo pilnować i na większość produktów nie mogę sobie pozwolić,a naszła mnie ochota na gofra z bitą śmietana i owocami-Marzenia;-)
A tak poza tym dziewczynki Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET
A tak już typowo ciążowo haha to jakie witaminy dla kobiet w ciąże polecacie?
Ja od kilku miesięcy przy planowaniu wcinałam Witamin plus mama z Olimpu,ale zastanawiam się nad zmianą na jakieś inne hmmmniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Iza_86 wrote:Soldier Woman, ja wczoraj chyba nie zarejestrowalam mdlosci, za to dzis ze zdwojona sila
Dziewczyny, ktore juz byly w ciazy wczesniej - mialyscie krwiaki? Kiedy sie wchlonely?
A krwawisz? Wiesz gdzie krwiak jest umieszczony? Jeśli nie gdzieś pod pecherzykiem ani nie krwawisz to jest super i będzie dobrze
Nie jedna dziewczyna na belly miała krwiaka, lądowała na izbie przyjec z krwawieniem ciurkiem i wszystko było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 10:25
Iza_86 lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
SuperGirl_83 wrote:Ciesz się póki możesz
Nigdy nie wiesz kiedy mdłości cię dopadną haha
Nie to, żebym ci życzyła
Iza
Nie miałam żadnego krwiaka, więc nie pomogę... -
Czesc Kobitki !
Ja tak skacze pomiedzy pazdziernikiem a listopadem
Wg ostatniej daty miesiaczki termin powinien byc na koniec pazdziernika, ale zg ostatniego badania (w poniedzialek) okazalo sie, ze ciaza troszke mlodszanie mam jeszcze wyznaczonego terminu porodu, dowiem sie za jakies 3 tygodnie, ale poki co bede tutaj z Wami i na pazdzierniku tez
Sciskam :* Wszystkiego dobrego z okazji naszego swieta !!aria40, Iza_86, truskawka_oli, Marcelina85 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Czesc Kobitki !
Ja tak skacze pomiedzy pazdziernikiem a listopadem
Wg ostatniej daty miesiaczki termin powinien byc na koniec pazdziernika, ale zg ostatniego badania (w poniedzialek) okazalo sie, ze ciaza troszke mlodszanie mam jeszcze wyznaczonego terminu porodu, dowiem sie za jakies 3 tygodnie, ale poki co bede tutaj z Wami i na pazdzierniku tez
Sciskam :* Wszystkiego dobrego z okazji naszego swieta !!
ja też, bo jak wszytsko dobrze pójdzie to cc na pewno w październiku -
Izunia, trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze.
Co do mdłości, to mnie od początku tego tygodnia męczą. Rano pomaga mi wafel ryżowy albo pieczywo wasa żytnie i woda. W ciągu dnia też się pojawiają. Dlatego chyba pierwszy raz w życiu coś podjadam co godzinę-dwie.
Kobietki, tak się zastanawiam.. Ostatnią miesiączkę miałam 22.01, wizytę miałam umówioną na 22.03, ale wczoraj udało mi się przełożyć na 13.03. Teraz myślę, czy dobrze zrobiłam.. Zobaczę już coś we wtorek(13.03) ?
Pozytywny test 23.02 -
happywife wrote:Izunia, trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze.
Co do mdłości, to mnie od początku tego tygodnia męczą. Rano pomaga mi wafel ryżowy albo pieczywo wasa żytnie i woda. W ciągu dnia też się pojawiają. Dlatego chyba pierwszy raz w życiu coś podjadam co godzinę-dwie.
Kobietki, tak się zastanawiam.. Ostatnią miesiączkę miałam 22.01, wizytę miałam umówioną na 22.03, ale wczoraj udało mi się przełożyć na 13.03. Teraz myślę, czy dobrze zrobiłam.. Zobaczę już coś we wtorek(13.03) ?
Ja mam jutro wizyte , ciąża wg suwaczkow 3 dni młodsza od twojej dam znać czy już widać coś więcej;) bo jak narazie widziałam pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 11:03
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Dziewczyny, ktore juz byly w ciazy wczesniej - mialyscie krwiaki? Kiedy sie wchlonely?Iza_86, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
A ja zaczelam miec zachcianki oO oO
Soldier woman masz zadyszke ?? Bo ja ci powiem ze duzo szybciej sie mecze!!! I zaraz poce jak swinia!!! Eh odpyscilam cwiczenia.. Na razie .. ale wroce .. I tak caly dzien na nogach jestem