Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny chętnie dołączę. Długo się z tym trzymałam śledząc wpisy. 28.02 Beta 207, 02.03 457,9 progesteron 95,96
od początku biorę 2x2 duphaston ponieważ od 3 lat się staramy i 3 razy poronilam na wczesnym etapie- stąd też moje wahania czy dołączyć
dziś mam pierwszą wizytę na 18 a termin podawany przez bbf na 5 listopada. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki!
oyeykova, Arashe, Lolipop, Iza_86, plemniczka, Marcelina85, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
Kinaa wrote:Hej dziewczyny chętnie dołączę. Długo się z tym trzymałam śledząc wpisy. 28.02 Beta 207, 02.03 457,9 progesteron 95,96
od początku biorę 2x2 duphaston ponieważ od 3 lat się staramy i 3 razy poronilam na wczesnym etapie- stąd też moje wahania czy dołączyć
dziś mam pierwszą wizytę na 18 a termin podawany przez bbf na 5 listopada. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki!
Witaj Kochana:* Mamy termin an ten sam dzień
Aleksander - 19/08/2015
Miłosz - 09/11/2018 -
wiecie co. Straciłam kilka ciąż... Ale w tej jestem niesamowicie spokojna. Poza tym ze musze poinformować pracodawcę ze nie wracam z macierzyńskiego
Może wypracowałam z lekarzem zestaw leków który pomaga mi utrzymać ciążę i dlatego myślę że już wszystko będzie dobrze. Oby tak było, zapisałam się dziś na 1 wizytę na 27 marca dopiero. Jak wytrwać no jak
plemniczka, Ana., truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
Kinaa wrote:Hej dziewczyny chętnie dołączę. Długo się z tym trzymałam śledząc wpisy. 28.02 Beta 207, 02.03 457,9 progesteron 95,96
i oczywiście czekamy na wieści z wizyty
Aria na wiadomości co u Ciebie też czekamy.. daj znać jak się czujesz i co na ip powiedzieli
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Pewnie wszystkie tutaj trzymamy kciuki,daj znać co tam fajnego dzisiaj zobaczyłaśniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
oyeykova wrote:wiecie co. Straciłam kilka ciąż... Ale w tej jestem niesamowicie spokojna. Poza tym ze musze poinformować pracodawcę ze nie wracam z macierzyńskiego
Może wypracowałam z lekarzem zestaw leków który pomaga mi utrzymać ciążę i dlatego myślę że już wszystko będzie dobrze. Oby tak było, zapisałam się dziś na 1 wizytę na 27 marca dopiero. Jak wytrwać no jak
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
oyeykova wrote:wiecie co. Straciłam kilka ciąż... Ale w tej jestem niesamowicie spokojna. Poza tym ze musze poinformować pracodawcę ze nie wracam z macierzyńskiego
też mam tego dnia wizytę. Może organizm Ci podpowiada, że wszystko jest dobrze i stąd ten spokój
Witaj Kina!oyeykova lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy 4mm. Torbiel tez jest bez zmian 3cm. Stwierdziła że prog za mały i mam brac dupka 3x1. Do tego mam brac procz witamin dodatkowo jod, folik i wit D3. Zrobiła cytologie i widzimy się za 2 tyg.
Arashe, Lolipop, oyeykova, plemniczka, Marcelina85, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
Przykro mi z powodu wcześniejszych strat;-( Tak naprawdę tylko spokój nas uratuje,ja się dzisiaj zapisałam na 16 żeby chociaż pęcherzyk zobaczyć i wiedzieć że jest tam gdzie powinien być,nic więcej i tak pewno nie zobaczę bo to będzie 5 tydz 4 dzień ale chociaż tyle,i się zastanawiam jak dotrzymam ha a jeszcze bety w poniedziałek i środę mnie czekająniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Nova87 wrote:Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy 4mm. Torbiel tez jest bez zmian 3cm. Stwierdziła że prog za mały i mam brac dupka 3x1. Do tego mam brac procz witamin dodatkowo jod, folik i wit D3. Zrobiła cytologie i widzimy się za 2 tyg.
Jak jest pęcherzyk to już połowa stresu mniej,super;-)
Na następny raz już pewno będzie serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 17:29
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Wiecie co przed chwilą oglądałam zdjęcia testów ovulacyjnych zrobionych w poprzednim cyklu było ich dokładnie 40szt!!! wszystkie negatywne,wcinałam migdały i orzechy na lepsze endometrium,seks co 2 dni,temperatura nie wzrosła ovulacji nie było więc wywołałam @ duphastonem,w tym cyklu odpuściłam totalnie bo wiedziałam że od następnego będę stymulowana Clo,miałam dwa razy monitoring pojawiła się ovulacja pęcherzyk rósł 14-18mm potem już niestety nie byłam bo mały zachorował a mąż miał popołudniową zmianę,przytulałam się z mężem tylko 4 razy,i proszę rośnie okruszek,ale to życie jest przewrotne;-)
Arashe, oyeykova, plemniczka, Marcelina85 lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Martusiaa wrote:Mam już tego dość. ;(
głowa do góry!
-
Iza_86 wrote:Chyba nie jest pod pecherzykiem. Mam 2 krwiaki, na usg byly daleko od pecherzyka, tak po bokach. Nie krwawie i nie plamie.
To będzie dobrze, grunt ze daleko od pecherzykaoczywiście może być tak ze się wchłoną a może być tak z zacznie któryś krwawic ale to też nie jest zagrożeniem, poprostu się będzie oczyszczać. Większe zagrożenie to krwawienia bez krwiakow jak wiadomo ze macica czysta a tu krew. A u Ciebie myślę będzie wszystko dobrze
Martusia, jejku musisz być silna psychicznie, i wierzyć że się wszystko uda. Trzymam kciuki żeby plamienia ustaly! I pamiętaj ze w zdrowej niepowiklanej ciąży tez się zdarzają i nie oznaczają nic złego, nie panikuj będzie dobrze
Iza_86 lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluję dwóch kreseczek!26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
Witam nowe dziewczyny
Aa i gratuluje udanych wizytmi zostały jeszcze 2tyg ehhjak ja to wytrzymam ?
jak mnie już tak nosi ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️