Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj po tygodniowej nieobecnosci wrocilam do pracy i taka jestem zmeczona ze masakra. Tak czytalam o wasxych mdlosciach i sobie myslalam ze ja tez chce. W ciazy z corka nie mialam, nie wymiotowalam wogole moze tak mam, no ale byl to ciagly stres cxy wszystko jest ok. Wolalabym wiec miec mdlosci i cxuc sie jak w ciazy heh
-
plemniczka wrote:Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj po tygodniowej nieobecnosci wrocilam do pracy i taka jestem zmeczona ze masakra. Tak czytalam o wasxych mdlosciach i sobie myslalam ze ja tez chce. W ciazy z corka nie mialam, nie wymiotowalam wogole moze tak mam, no ale byl to ciagly stres cxy wszystko jest ok. Wolalabym wiec miec mdlosci i cxuc sie jak w ciazy heh
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ana. wrote:A jak bylo u Ciebie? Pewnie pisalas, ale zgubilam w natloku postow.. Tez wizyta 12? Ktory dpo bedziesz miec? Albo ktory dc?
No wiem, trudno tu się odnaleźć przy tylu postach"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Nova gratuje pecherzyka. Czyli to co widzial lekarz zgadza sie co do tygodnia i dnia ciazy prawda?
Kinaa ciekawa jestem co tam u Cuebue juz widac ☺
Martysia wiem ze plamienie to stres ale wiem tez ze to czesto nie znaczy nic zlego. Ja w ciazy z corka tez duzo plamilam a w 8 tyg w nocy krwotoku wrecz dostalam bylam pewna ze juz po wszystkim, a okazalo sie ze maluch caly i zdrowy -
karolamu89 wrote:Nie odpowiedziałyście na moje pytanie w sprawie witamin,chwalić się co tam która łyka bo zamówienie na Inofem będę robiła i jakieś witaminki chcę do tego domówić
Hej dziewczynki,
Bierzesz dalej Inofem? Mi wczoraj na wizycie gin powiedział, że już można sobie odpuścić i polecił Femibion 1 i kwas foliowy.
Zamówiłam dzisiaj, wiec póki nie przyjdzie pije jeszcze Inofem. -
Loretka wrote:Hej dziewczynki,
Bierzesz dalej Inofem? Mi wczoraj na wizycie gin powiedział, że już można sobie odpuścić i polecił Femibion 1 i kwas foliowy.
Zamówiłam dzisiaj, wiec póki nie przyjdzie pije jeszcze Inofem.
Pije pije tak jak wcześniej 2 saszetki dziennie,moja Pani doktor powiedziała że mam pić bo inozytol dobrze działa na rozwój fasolka,a do tego ma kwas foliowyniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:Pije pije tak jak wcześniej 2 saszetki dziennie,moja Pani doktor powiedziała że mam pić bo inozytol dobrze działa na rozwój fasolka,a do tego ma kwas foliowy
Mam jeszcze pół opakowania, wiec skoro może pomóc to może warto.
A kwasu foliowego nam się teraz przyda wiec można trochę się nafaszerowac:) -
Loretka wrote:Mam jeszcze pół opakowania, wiec skoro może pomóc to może warto.
A kwasu foliowego nam się teraz przyda wiec można trochę się nafaszerowac:)
Pewno,przecież nie wyrzucisz;-) skoro lekarka mi kazała pić to chyba wie co mówi przynajmniej mam taką nadzieję hahaniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Emma1985 wrote:Ja dzisiaj powtorzylam bete i rzeczywiscie przyrost zwolnil ...
3 marca 16600
8 marca 25000
czas podwajania sie jest mega
niski... czekamy na wtorek
Przy takich wartościach bety to już chyba raczej normalne że tak zwalnia,ja z ciekawości sprawdziłam bete z przeszło 4 lat,i pierwszą betę miałam 2760 a za 4 dni 7200niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2