Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz ja tu już rano pisałam właśnie o tym ze rano oblewają mnie poty z gorąca a wieczorem mi zimno ;p zawroty głowy tez mam od kilku dni przed testem już ! ... ale to jak siedzę abp leżę o wstaje to tak mam albo jak się naciągam na stojące z rękami do góry to tez .. ale taki urok ciąży wiec spokojnie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Melduję się po wizycie!
Pęcherzyk ciążowy 14mm i pęcherzyk żółtkowy.
Za 2 tyg kolejna wizyta "serduszkowa".
Dziś fatalnie się czuję od rana boli mnie okropnie głowa, jest mi niedobrze, kręci mi się w głowie i jestem bez życia...
P.S. u mnie też dziś pomidorowa z ryżemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 21:16
Kinaa, Lolipop, karolamu89, Loretka, Marcelina85, truskawka_oli, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam mam zdjęcie
co prawda długo szukał ale znalazł małą rozgwiazdkę 2,7 mm
na ten moment L4 do 22.03 i tego dnia kolejna wizyta po za tym duphaston w dalszym ciągu 2x2, Zastrzyki z heparyną 1x1, aspargin 3x2 i wit.D 4000j
na razie wszystko ok
karolamu89, Loretka, Marcelina85, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
AleksandraW wrote:Mi marzna stopy i dlonie. Zwalalam na tarczyce. Ale widze ze to typowe tutaj
Ide pojutrze do endokrynolog.
-
Mysz17 wrote:A czy Wam tez dokuczaja zawroty glowy? Nie dosc ze tak mi bylo goraco, to jeszcze kreci sie w głowie, a nie chcialabym znalezc sie w centrum uwagi w pracy mdlejac teatralnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 21:27
-
AleksandraW wrote:Hej. Przylaczam sie do was. Krotko o mnie. Mój cykl zaczal sie jeszcze w styczniu,26. Wg monitiringu owulacja mialabyc w 12 dc. Z tego co sie teraz okazuje to guzik prawda
odpusilismy bardzo. Nawet zrobilam bete w 29dc. Oczywiscie ujemna. Pozniej tj 39 dc szok i niedowierzanie. Na usg pecherzyk. Beta 202.4 wiec nie mam pojecia kiedy byla owulacja
wczorajsza beta ladnie przyrosla. Juz jestem spokojniejsza. Moje pytanie. Czy was tez boli brzuch jak siedzicie dluzszy czas? Bo to mnie troche martwi. Jak zmienie pozycje to jest lepiej. Bole ustają. Moja pierwsza ciąża ever. Stąd panika
Kochana ja tydzień temu pisałam o takich bólach, tylko przy siedzeniu, jak wstawałam i robiłam kilka kroków to odrazu odpuszczał a jak tylko siadałam to znowu wracal.
Trwało dwa tygodnie, przeszło z dnia na dzień
Lekarz kazał brać na to no spe, powinno przejść niedlugo
Gratuluję i witamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 21:27
AleksandraW lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Marta dziekuje za informację. Jak dobrze ze tu do was trafiłam
ja do lekarza mam sie zglosic 22 marca. Ale nie mogę sie dodzwonic. Bede probowac we wtorek
Lolipop lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Panienka z okienka Gratkiiii:)
Dziewczyny ja jak sie tule do Meza to on mowi..od kad zaszłas w ciaze grzejesz jak kaloryfer i noe wytrzymuje bo ja to sie jeszcze koldra opatulam..raz to juz myslalam ze mam goraczke hee ale widze ze to chyba objaw ciazy
Czuje sie troszke lepiek jesli chodzi o oddychanie i gardelko takze jestem pelna nadzieji ze mi to przejdzie
Oby!
Ide zrobic mleko z czosnkiem miodem imaselkiem ..odstraszacz na Mezulka haha -
aria40 wrote:Dziewczyny on nic nie widział w macicy. Jak to możliwe? Tydzień temu był pęcherzyk 3.5 mm. Przecież nie zniknął11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Soldier-Woman wrote:A powiedz czy to był ten sam lekarz który tydzień wcześniej znalazł pęcherzyk???
Aria byla na IP czyli mysle ze nie u tego lekarza co wczesniej hm -
Miłej nocy dziewczyny,ja już padam,z rana pełna wigoru a tylko minie 19.00 to ledwo na oczy patrzę,przydała by się może jakaś drzemka po południu ale jak tu spać jak mąż w pracy a po mieszkaniu buszują dwa smyki;-)niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Ja tez dziewczęta padam na pysio
Mąż mnie jeszcze przedchwila wymęczył ❤️ I już w ogóle oczy ciężkie ;p
Dobranoc[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
karolamu89 wrote:Miłej nocy dziewczyny,ja już padam,z rana pełna wigoru a tylko minie 19.00 to ledwo na oczy patrzę,przydała by się może jakaś drzemka po południu ale jak tu spać jak mąż w pracy a po mieszkaniu buszują dwa smyki;-)
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Właśnie obudził mnie ból taki jak menstruacyjny, poszłam do łazienki, zobaczyłam że krwawie i już nie mogę zasnąć...wzięłam Dupka i Nospę. Nie wiem, czy budzić męża, czy poczekać do rana i jechać na IP, czy już się pakować? W poniedziałek o 15.15 mam wizytę, boję się, że nie będzie już po co iść...
Ana. wrote:A jak bylo u Ciebie? Pewnie pisalas, ale zgubilam w natloku postow.. Tez wizyta 12? Ktory dpo bedziesz miec? Albo ktory dc?
W czasie wizyty będzie niby 40dpo / 7t4d, ale w praktyce ciąża młodsza o 2 tyg., bo miesiąc temu odstawilam Dostinex i chyba mi się owulacja przesunela. U mnie beta tydzień temu ok. 2300, ale już nie mierze, bo mnie to załamuje, 3 poprzednie wyniki były złe. To moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża i od początku mam pod górkę, wiec strasznie panikuje... Na pierwszą wizytę poszłam za wcześnie, przez co ginka wzięła mój krwiak za pęcherzyk ciążowy i nastraszyła mnie, że będzie się ronił. Tydzień temu poszłam do innej ginki, z lepszym aparatem USG, było widać 3-mm pęcherzyk i cień ciałka żółtego, okazało się, że wzrost bety hamuje 3-centymetrowy krwiak, który jest na poziomie pęcherzyka ciążowego. Powiedziała, że jest dobrej myśli i ważniejszy jest obraz na USG niż beta, i że krwiaki pojawiają się podczas zagnieżdżenia u co 5-tej ciężarnej i 90% z nich się wchłania (czasem nawet zanim się o nich dowiedzą).Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 03:07
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelinka nie czekaj ! Budź męża i jedz na IP ! Może to być nic i tylko spowodowane tym krwiakiem ale lepiej dmuchać na zimne . I dsj znsc CI tam
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Wstałam, piję kawę i jadę na powtórkę bety. Po drodze zostawię zostawię dziecko w żłobku. Czuję że się nieźle władowałam z tym drugim dzieckiem rok po roku ale cóż
Aria jesli nie było żywego krwawienia to niemożliwe, lekarz do dupy albo sprzęt dupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 05:48
-
Marcelina85 wrote:Właśnie obudził mnie ból taki jak menstruacyjny, poszłam do łazienki, zobaczyłam że krwawie i już nie mogę zasnąć...wzięłam Dupka i Nospę. Nie wiem, czy budzić męża, czy poczekać do rana i jechać na IP, czy już się pakować? W poniedziałek o 15.15 mam wizytę, boję się, że nie będzie już po co iść...
W czasie wizyty będzie niby 40dpo / 7t4d, ale w praktyce ciąża młodsza o 2 tyg., bo miesiąc temu odstawilam Dostinex i chyba mi się owulacja przesunela. U mnie beta tydzień temu ok. 2300, ale już nie mierze, bo mnie to załamuje, 3 poprzednie wyniki były złe. To moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża i od początku mam pod górkę, wiec strasznie panikuje... Na pierwszą wizytę poszłam za wcześnie, przez co ginka wzięła mój krwiak za pęcherzyk ciążowy i nastraszyła mnie, że będzie się ronił. Tydzień temu poszłam do innej ginki, z lepszym aparatem USG, było widać 3-mm pęcherzyk i cień ciałka żółtego, okazało się, że wzrost bety hamuje 3-centymetrowy krwiak, który jest na poziomie pęcherzyka ciążowego. Powiedziała, że jest dobrej myśli i ważniejszy jest obraz na USG niż beta, i że krwiaki pojawiają się podczas zagnieżdżenia u co 5-tej ciężarnej i 90% z nich się wchłania (czasem nawet zanim się o nich dowiedzą). -
oyeykova wrote:Wstałam, piję kawę i jadę na powtórkę bety. Po drodze zostawię zostawię dziecko w żłobku. Czuję że się nieźle władowałam z tym drugim dzieckiem rok po roku ale cóż
Aria jesli nie było żywego krwawienia to niemożliwe, lekarz do dupy albo sprzęt dupy.