Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justaaa wrote:A ja zaczynam czuć się jak wariatka...
po powrocie do domu z przychodni prawie się poryczałam, że dzisiaj mam niższą temperaturę i napewno beta spada zamiast rosnąć...
I że będę złą matką bo w przychodni była kobieta w ciąży i druga z takim małym dzieckiem które powoli sobie chodziło i ludzi zaczepiało. I ta w ciąży zapatrzona w to dziecko, uśmiechała się i sama go zaczepiała. A ja tylko myślałam że to dziecko jest brzydkie i miałam nadzieję ze mnie nie będzie zaczepiać
Czy mi odbija? Zawsze uwielbiałam dzieci... W sumie to jeszcze do wczoraj
Justaaa widzę ze ty w 4tydzien i 2dzien, ja podobnie 4tydzien i 6dzien byłaś już na wizycie? Widać coś na usg czy za szybko?
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Aga188990 wrote:Justaaa widzę ze ty w 4tydzien i 2dzien, ja podobnie 4tydzien i 6dzien byłaś już na wizycie? Widać coś na usg czy za szybko?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Ja tez mam podobnie. 4tydzien i 4 dzien. Bylam 5 marca to moj gin z sokolim okiem dojrzal już pecherzyk.ale kazal zrobic bete bo nie wiedzial czy to przypadkiem nie pozamaciczna. Beta ladnie przyrasta pojde sobie zrobic jeszcze raz w nastepnym tygodniu.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ja byłam w środę na wizycie ale spodziewałam się ze nic nie będzie widać ale musiałam iść tak szybko bo jestem już po 2poronieniach, miałam badania genetyczne i wyszło ze mam trombofilie i mutacje mthfr także w tej chwili jestem na clexanie i duphaston 3x1 następna wizyta 13.03. Tez chciałabym powtórzyć betę ale robiłam wczoraj to dzisiaj będzie za szybko w jutro z kolei jest sobota i nigdzie nie zrobię
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Justaaa wrote:A ja zaczynam czuć się jak wariatka...
po powrocie do domu z przychodni prawie się poryczałam, że dzisiaj mam niższą temperaturę i napewno beta spada zamiast rosnąć...
I że będę złą matką bo w przychodni była kobieta w ciąży i druga z takim małym dzieckiem które powoli sobie chodziło i ludzi zaczepiało. I ta w ciąży zapatrzona w to dziecko, uśmiechała się i sama go zaczepiała. A ja tylko myślałam że to dziecko jest brzydkie i miałam nadzieję ze mnie nie będzie zaczepiać
Czy mi odbija? Zawsze uwielbiałam dzieci... W sumie to jeszcze do wczorajminie!
Justaaa lubi tę wiadomość
-
Aga188990 wrote:Ja byłam w środę na wizycie ale spodziewałam się ze nic nie będzie widać ale musiałam iść tak szybko bo jestem już po 2poronieniach, miałam badania genetyczne i wyszło ze mam trombofilie i mutacje mthfr także w tej chwili jestem na clexanie i duphaston 3x1 następna wizyta 13.03. Tez chciałabym powtórzyć betę ale robiłam wczoraj to dzisiaj będzie za szybko w jutro z kolei jest sobota i nigdzie nie zrobię
-
AleksandraW wrote:Ja tez mam podobnie. 4tydzien i 4 dzien. Bylam 5 marca to moj gin z sokolim okiem dojrzal już pecherzyk.ale kazal zrobic bete bo nie wiedzial czy to przypadkiem nie pozamaciczna. Beta ladnie przyrasta pojde sobie zrobic jeszcze raz w nastepnym tygodniu.
AleksandraW lubi tę wiadomość
-
Miałam badanie ginekologiczne i krew się polala...Jakbym jeszcze miała mało stresu, wszystko oglądali studenci... Czekam na usg i badania krwi, żołądek mnie już boli z głodu!
Tak mi smutno, boję się ; ("Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelina85 wrote:Miałam badanie ginekologiczne i krew się polala...Jakbym jeszcze miała mało stresu, wszystko oglądali studenci... Czekam na usg i badania krwi, żołądek mnie już boli z głodu!
Tak mi smutno, boję się ; (
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
AleksandraW wrote:Ja tez mam podobnie. 4tydzien i 4 dzien. Bylam 5 marca to moj gin z sokolim okiem dojrzal już pecherzyk.ale kazal zrobic bete bo nie wiedzial czy to przypadkiem nie pozamaciczna. Beta ladnie przyrasta pojde sobie zrobic jeszcze raz w nastepnym tygodniu.
Ale jak widział pęcherzyk w macicy to na pewno jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 10:06
-
Marcelina85 wrote:Miałam badanie ginekologiczne i krew się polala...Jakbym jeszcze miała mało stresu, wszystko oglądali studenci... Czekam na usg i badania krwi, żołądek mnie już boli z głodu!
Tak mi smutno, boję się ; ( -
Aga188990 wrote:Ja byłam w środę na wizycie ale spodziewałam się ze nic nie będzie widać ale musiałam iść tak szybko bo jestem już po 2poronieniach, miałam badania genetyczne i wyszło ze mam trombofilie i mutacje mthfr także w tej chwili jestem na clexanie i duphaston 3x1 następna wizyta 13.03. Tez chciałabym powtórzyć betę ale robiłam wczoraj to dzisiaj będzie za szybko w jutro z kolei jest sobota i nigdzie nie zrobię
ja biore dodatkowo steryd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 10:08
Kinaa lubi tę wiadomość
-
Tak mi smutno, boję się ; (
To Ci się trafiło, może lekarz coś naruszył i nic złego to nie oznacza, powodzenia na usg, nie przejmuj się
Marcelina85 lubi tę wiadomość
-
Oyeykova, ja bylam w Klinice leczenia nieplodnisci wiec sprzet mega
nie wiem jak on to chcial zbadac ale mam tez 2 torbiele w prawym jajniku kazdy 3 cm wiec moze sprawdzal pod tym katem czy wszystko ok. Ja w drodze do domu naczytalam sie o torbielach w macicy i juz dobre nastawienie mi poszlo. A tu wieczorem 3cyfrowa beta. Tego sie nie spodziewaliśmy. Maz nie dowierzal do tego stopnia ze zapytal mnie czy napewno on jest ojcem. Dostal po glowie za takie glupoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 10:15
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ana
Podziwiam cię za twój spokój, naprawdę. Cały czas trzymam kciuki za Was!
Marcelina
Rzeczywiście może ten krwiak pękł i tak się nieciekawie zrobiło.. Dawaj znać na bieżąco!
Martusia
Ty niedługo wizytujesz. Kciuki!
Justaa
Kochana, to hormony! W ogóle nie bierz tego do głowy! I nie mierz już tej temperatury, tylko się niepotrzebnie stresujesz! Głowa do góry, na pewno jest dobrze
Ana., Justaaa lubią tę wiadomość
-
SuperGirl_83 wrote:
Któraś pisała, że do dentysty musi isc. To powiem, że trzeba leczyć zęby, bo stan zapalny źle wpływa na ciążę. A stomatologowi wystarczy powiedzieć, że jest się w ciąży, to i znieczulenie da inne. Nie bać się dentysty!
-
Marcelina bedzie dobrze , trzymam kciuki
Justa hormony jak NIC ;p ja id wczoraj x Byle powodu płacze ;p
Marcelina85, Justaaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️