Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiaa wrote:Biorę luteine dopochwowo mieszkam w Polsce
Boże to coś mi się pomieszało,myślałam że we Francji;-)Dużo nas tu można się pogubić
To może wybierz się do lekarza niech Ci dawkę zwiększy albo przepisze luteinę z tego co mi się wydaje to luteina jest mocniejsza 50mg albo 100mg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 19:58
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:Przy takich wartościach bety to już chyba raczej normalne że tak zwalnia,ja z ciekawości sprawdziłam bete z przeszło 4 lat,i pierwszą betę miałam 2760 a za 4 dni 7200
dzieki za pocieszenie:) u mnie i tak procentowo znacznie mniejszy przyrost:) -
karolamu89 wrote:Boże to coś mi się pomieszało,myślałam że we Francji;-)Dużo nas tu można się pogubić
To może wybierz się do lekarza niech Ci dawkę zwiększy albo przepisze luteinę z tego co mi się wydaje to luteina jest mocniejsza 50mg albo 100mg
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Mysz17 wrote:Ja mam podobnie jak ktoras dzis pisala: w ciagu dnia mi goraco a wieczorem zamarzam. Co do witamin to biorę duphavit pregna.
Dzis dzien pt "pomidorowa", ja tez sie zalapalam u mamusi:)
Poszalałyście z tą pomidorową,teraz mi się będzie w nocy śniła,buuuuuuuu;-)
Mnie cały czas zimno,ale przy niedoczynności to ponoć normalne,siedzę w 2 bluzach i grubym szlafroku,a stopy mam jak z loduniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Dziewczyny a ja byłam właśnie u lekarza internisty po zwolnienie na jutro z pracy bo jestem strasznie przeziębiona i wiecie co?
Zbesztal mnie ze tylko na jeden dzień.
Powiedział ze wirusy i zwykle przeziębienie jest o wiele bardziej szkodliwe dla płodu i ciazy niż np Angina. Powiedział ze angina przy przeziębieniu to pikuś!
Podobno bakterie nie przenikają przez łożysko bo są za duże a wirusy są maleńkie i bez problemu dostają się do płodu.
Kazał leżeć conajmniej tydzień i się ni ruszać z łóżka.
Uważajcie na przeziębienia bo jednak to bardzo niebezpieczne26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Martusiaa wrote:Zwiększył mi przez telefon na 2x2 w piątek tydzień temu . Jutro i tak mam wizytę na 12 . Luteine biorę 100
Do jutra już nie daleko;-)nie łam się
Moja mama będąc w ciąży z moją młodszą siostrą przez 4 miesiące miała normalnie okres,brzuch w ogóle jej nie urósł,jak w 5 m nie dostała poszła do gina i się okazało że za niedługo będzie rodzić,a skąd te krwawienia były nie wiadomo,siostra ma teraz 24 lataniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
aria40 wrote:Dziewczyny on nic nie widział w macicy. Jak to możliwe? Tydzień temu był pęcherzyk 3.5 mm. Przecież nie zniknął
Będzie Cię badał ktoś jeszcze? Zostalas czy juz jesteś w domu?
Może slaby lekarz z niego ze nie znalazł..
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Arashe wrote:Mysz ja też tak mam, za dnia gdzie nie wejdę to mówię "ale tu gorąco", a wieczorem zupełnie odwrotnie.
-
karolamu89 wrote:Ale wam smaka narobiłam tą pomidorową hahahah
Jedzcie dziewczyny na zdrowie;-)
U mnie dzisiaj,surówka i rybka z folii z piekarnika,pyszne było
Nie odpowiedziałyście na moje pytanie w sprawie witamin,chwalić się co tam która łyka bo zamówienie na Inofem będę robiła i jakieś witaminki chcę do tego domówićzamierzam na 1 wizytę wziąć opakowanie po koktajlu herbalife i dowiedzieć sie lekarza czy będę mogła to pic np raz dziennie, w formie śniadania. A herbalife, dlatego ze moja mama z tatem teraz jadą na tym i mega zadowoleni:)
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Hej. Przylaczam sie do was. Krotko o mnie. Mój cykl zaczal sie jeszcze w styczniu,26. Wg monitiringu owulacja mialabyc w 12 dc. Z tego co sie teraz okazuje to guzik prawda
odpusilismy bardzo. Nawet zrobilam bete w 29dc. Oczywiscie ujemna. Pozniej tj 39 dc szok i niedowierzanie. Na usg pecherzyk. Beta 202.4 wiec nie mam pojecia kiedy byla owulacja
wczorajsza beta ladnie przyrosla. Juz jestem spokojniejsza. Moje pytanie. Czy was tez boli brzuch jak siedzicie dluzszy czas? Bo to mnie troche martwi. Jak zmienie pozycje to jest lepiej. Bole ustają. Moja pierwsza ciąża ever. Stąd panika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 20:50
ams, Arashe, Iza_86, Marcelina85, truskawka_oli lubią tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
i uczucie zimna ! a w ciagu dnia wszystko okOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte