Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:delikatne brudzenie,
Jak mąż wróci jedziemy na IP
Ja biorę luteine 2x2 (100)
Jutro wizyta A na ip by mnie odwołali do domu bo u nas brudzenia to nie jest powód by na ip przyjezdzac
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
aria40 wrote:delikatne brudzenie,
Jak mąż wróci jedziemy na IP
ja takie brudzenie, a dwa razy nawet krew mialam przez tydzien.
bylam na pogotowiu, nic nie zobaczyli i powiedzieli, ze mam sie nie martwic, a jesli mam poronic to poronie...
Mieszkam we Francji i mam wrazenie, ze nie ma tutaj checi ratowania ciazy,w razie gdyby dzialo sie cos zlego...
Na szczescie mialam wizyte tydzien pozniej i wszystko bylo ok, a ginekolog mi powiedziala, ze jesli to jest brudzenie, to jest to stara krew, gdzie gdzies sie zapodziala i sie teraz organizm oczyszcza....
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze :*Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
karolamu89 wrote:Ale wam smaka narobiłam tą pomidorową hahahah
Jedzcie dziewczyny na zdrowie;-)
U mnie dzisiaj,surówka i rybka z folii z piekarnika,pyszne było
Nie odpowiedziałyście na moje pytanie w sprawie witamin,chwalić się co tam która łyka bo zamówienie na Inofem będę robiła i jakieś witaminki chcę do tego domówić -
aria40 wrote:tak teraz sporo zwiększyłam. Czy to może być reakcja?
Od dwóch dni biorę 2 razy dziennie luteinę dopochwową i 3xdziennie duphaston. Dzis duphaston zwiększylam na 3x2 tabletki -
Dziewczyny pewnie nie robiłoby to na mnie wrażenia gdyby nie fakt, że oba poronienia tak się właśnie zaczynały.
Biorę dużo progesteronu bo ten z poniedziałku wyszedł 13,7Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 15:23
-
Ja podobnie jak SuperGirl biorę femibion 1, i tran piję bo karmię, swoją drogą od dwóch dni trochę bolą mnie sutki i wieczorem jak córa chce to ciężko z uśmiechem jej dać.
Teraz to ja się boję, bo zapisałam się na jutro na wizytę, ale.... Do dentysty. Od wczoraj czuję zęba, że też akurat nie mogło wcześniej wyjść, zwłaszcza, że ma początku cyklu byłam specjalnie u dentysty... -
Ja brałam ovarin a w momencie ujrzenia 2 kresek zaczęłam brać prenatal uno , później duo będę brać
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
oyeykova wrote:pewnie ze wskazan lekarza
Też biorę sporo prochów, codzienne zastrzyki, hormony itp itd -
aria40 wrote:Dziewczyny pewnie nie robiłoby to na mnie wrażenia gdyby nie fakt, że oba poronienia tak się właśnie zaczynały.
Biorę dużo progesteronu bo ten z poniedziałku wyszedł 13,7 -
Lolipop wrote:Mi zalezalo na rzezbie i przed siłownia zaczela ćwiczyć program p90x (3miechy jeden )..przeszłam to 2 razy..zamieniłam tłuszcz na Mięśnie i dzięki temu przybrała na wadze na czym mi zależało bo ja cale zycie patykiem bylam:/
ja trzy lata krav maga, Ok.1 roku boks, aikido, crossfit, siłownia z narzeczonym:) jeszcze ubiegłego lata miałam mega pocięte plecy i łapę nie proporcjonalna do reszty ciała:) na nogi brałam 200kg. Ale zaczęła sie praca i brak czasu, jednakże w pracy podstawa jest sport:)
Lolipop lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Ana. wrote:Domyslam sie ze ze wskazan, tylko np moj gin za max dawke uwaza polowe tego, stad sie zaciekawilam.. Ale wiem ze lekarze roznie maja.
A ja mam jutro drugą betę, strasznie podrożały ostatnio w diagnostyce, pamietam jak placilam 22 zł a wczoraj chyba ponad 30
W połowie maja robię też badanie nifty - jeśli ciąża sie utrzyma.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Czy nikt do nas jeszcze dzisiaj nie dołączył? -
oyeykova wrote:wiesz jak ktoś leczy się na niepłodność i boryka z poronieniami nawracającymi to już raczej do zwykłego lekarza ginekologa nie chodzi. Sama do samego końca ciąży bralam 3x100 luteiny oraz 3x2 duphastonu, dodatkowo codzienne zastrzyki z heparyny w brzuch. Teraz znowu biorę.
A ja mam jutro drugą betę, strasznie podrożały ostatnio w diagnostyce, pamietam jak placilam 22 zł a wczoraj chyba ponad 30
Czy nikt do nas jeszcze dzisiaj nie dołączył?
U nas beta 18! -
oyeykova wrote:pewnie ze wskazan lekarza
Też biorę sporo prochów, codzienne zastrzyki, hormony itp itd
6 cs
Beta hcg
-
aria40 wrote:Dziewczyny pewnie nie robiłoby to na mnie wrażenia gdyby nie fakt, że oba poronienia tak się właśnie zaczynały.
Biorę dużo progesteronu bo ten z poniedziałku wyszedł 13,7
6 cs
Beta hcg
-
oyeykova wrote:wiesz jak ktoś leczy się na niepłodność i boryka z poronieniami nawracającymi to już raczej do zwykłego lekarza ginekologa nie chodzi. Sama do samego końca ciąży bralam 3x100 luteiny oraz 3x2 duphastonu, dodatkowo codzienne zastrzyki z heparyny w brzuch. Teraz znowu biorę.
Czy nikt do nas jeszcze dzisiaj nie dołączył?ja robiłam za 40 ale dlatego że chciałam po 16 A w Alabie i diagnostyce tylko do 12
6 cs
Beta hcg