Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe wrote:Ja dziś miałam tyle roboty, że nawet nie zwróciłam uwagi na objawy, dopiero jak córkę karmić przyszło to ałaaa... Na szczęście tylko wieczorem i w nocy. Parę dni temu miałam mdłości, ale przeszło na ten czas. Moją zmorą ciążowa za to jest syf na gębie jak u nastolatki... W poprzedniej ciąży tak nie miałam.
Witam wszystkie nowe listopadowego mamusie!
A ja właśnie jakoś dobrze wyglądam, coś tam czasem wyskoczy, ale to raczej pojedyncze sztuki.
Nawet dzisiaj mąż mi powiedział, że jakoś tak ładnie wyglądam, w sensie, że nic nie mam na twarzy, bo od jakiegos czasu zawsze po okresie to miałam wysyp. Jako nastolatka nie miałam takich problemów jak przed 30 -
Te objawy ciazowe tez mnie stresują bo np czasami piersi bolą i wygladaja na obrzekniete a np za godzine juz spowrotem robią sie mniejsze jakbym w ciazy nie byla... u was nieustannie te cycki i sutki takie nabrzmiale? Czy tez to sie zmienia iles razy w ciagu dnia? Zastanawia mnie czemu tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 22:11
-
karolamu89 wrote:Podobne wyniki do moich u mnie 5 marca 190 a 7 marca 480,wybierasz się jeszcze na jaką betę? jaj jeszcze w poniedziałek i środę zalecę
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych szybkich wizyt,ja dopiero w piątek się wybieram miałam iść 23 ale raczej bym nie wytrzymała
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Martusiaa wrote:Mam straszne wzdęcia i gazy.. wy też tak macie?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Mi to cyce spuchły mąż się śmieje ze wypadają mi ze stanika bolec zaczęły tak półtora tyg temu dopiero , a w poprzedniej ciąży bolały już przez rekinem miesiączki . Ale zauważyłam ze rano mniej bolą później zaczynaja bardziej mdłości wymiotów nie mam. Sikam często zaczęłam wstawać w nocy zgagę miałam krcinminsie w głowie i szybko się mecze , jakieś tam lekkie coś w brzuchu tez czuje ale to są wszytko takie objawy ze noe są takie straszne ze mi przeszkadzają odbija tez mi się i czasami zaparcia mam , niby chce mi się jeść ale jak już idę jeść to mi się nie chce bo na nic nie mam ochoty humor tez daje dużo do powiedzenia[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny te bez objawów - na spokojnie. W mojej ciąży jedynym objawem był rosnący brzuch - i to tez nie za bardzo bo dzien przed porodem było 97cm zero mdłości, cycki urosły dopiero na sam koniec i przy kp, zero zachcianek, humorów, ciągnięcia jajników itp itd
Nie każdy ma te same objawy, każdy organizm jest inny i bzdurą jest to, że im więcej mdłości tym silniejsza ciąża.
Pozdrawiam Was znad niedzielnej kawy, myślę intensywnie czy jechać dzos z synem na basen czy znowu idziemy na rower i chyba rower wygra kocham rower
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Czy mogę prosić o dołączenie do grupy?
Termin mam na 14 Listopada, ale wydaje mi się, że owulację miałam później więc ten termin pewnie się zmieni.
Dwie kreski na teście ujrzałam 8 marca w dzień kobiet, a dwa dni wcześniej test był negatywny więc spisałam cykl na straty, a później taka niespodzianka.
Moje wyniki Bety są ok.
8.03- 271
10.03 - 753
To jest moja druga ciąża, ale pierwszą niestety poroniłam. To było poronienie zatrzymane. W związku z tym tą ciążą będę się bardzo stresować i pewnie ciągle będę chodzić do lekarza. Nawet zapisałam się już na jutro, wiem że to za wcześnie, ale co tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 08:15
Iza_86, truskawka_oli lubią tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
A co do objawów to ja nie mam jeszcze żadnych mdłości. Zapach kawy też mi jeszcze nie przesadzarka. Może jeszcze na takie objawy za wcześnie. W pierwszej ciąży taki objawy miałam dopiero w 6 tyg.
Teraz tylko strasznie mi się chce spać i czuję taki lekkie ciągniecie w dole brzucha. Mam nadzieje, że to nic groźnego, bo nie mam żadnych plamień.
Poza tym ciągle latam do łazienki na siusiu
AleksandraW lubi tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Hej Joanna blondi to chyba w ten sam dzień praktycznie mamy bardzo podobna bete. Ja wkzyte mam 23 marca. Bylam w piatek ale nic nie bylo widac i lekarz powiedzial zeby spokojnie poczekac. Ale idz niech Ci powie jakie witaminy itd. Bedziesz spokojniejsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 08:14
Jezu ufam Tobie -
plemniczka wrote:Te objawy ciazowe tez mnie stresują bo np czasami piersi bolą i wygladaja na obrzekniete a np za godzine juz spowrotem robią sie mniejsze jakbym w ciazy nie byla... u was nieustannie te cycki i sutki takie nabrzmiale? Czy tez to sie zmienia iles razy w ciagu dnia? Zastanawia mnie czemu tak jest
Plemniczka ja mam tak samo i strasznie mnie to stresuje aż boje się iść jutro na betę
Cześć Joanna!Joanna_blondi lubi tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Joanna witaj
Aria mnie tez pare dni rozkladalo..az zaczelam czuć dyskomfort.jak oddychalam ..gardelko drapalo...wspomagalam sie
Mleko z czosnkiem i miodem
Plukanki z soli na gardlo ( alez mnie mulilo masakra)
Propolisku do ssania
Plusz wit. C
Na szczescie juz sie dobrze czuje ale mysle czy nie kupic sobie pylku pszczelego na wzmocnienie..
Dzieciom kupilam iskial z watroby rekina i 1 tab. Wzielam ale balam sie bracJoanna_blondi lubi tę wiadomość
-
Plemniczka mnie bola mniej a na drugi dzien znow b. Mocno i zauwazylam ze wtedy tez cos zacmi..zakluje na chwilę
Dzis Dzien Mamy! Ja juz dostalam prezenty a najlepsze z tego byly kupony na:
Sniadanie w lozku ( leze i czekam hi)
Ogromny przytulas
Buziak
I kapiel z babelkami
Zostal mi jeszcze kupon z kapiela do zrealizowania haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 09:01
happywife, plemniczka lubią tę wiadomość