Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana. wrote:U mnie plamienia utrzymuja sie. Niewiele, ale sa. Zauwazylam ze po wysilku zwlaszcza.
Co do cc wkurzajA mnie te głupie teksty
Tak samo na mm itp
W ogóle jest straszna nagonka na młode matki jeśli chodzi o cc, mm i szczepienia.. A nie powinno to nikogo obchodzić poza zainteresowana.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i oczywiście czekamy na wieściSuperGirl_83, Ana., Justaaa lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
RedRose wrote:Mnie budzi pęłny pęcherz a piersi tez mnie nie bolą.. Za to jak nigdy jest mi gorąco a jestem zmarźluchem.
Mi w nocy tez jest okropnie gorąco, a zwłaszcza nad ranem. A znowu w ciągu dnia mi zimno, a wieczorem siedzę pod kocykiem.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i pamiętajcie myślimy pozytywnie.
Musi być dobrze. -
Pęcherz to podstawa ja tez sie budzę na siusiu, piersi... tak bolą ze na brzuszku nie idzie spać, brzuszek pobolewa jak na miesiączkę i czasem plecki. A poza tym chęć na pomidorowa kwaśna i ogórkowa11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶
-
Plemniczka, nie martw sie, objawy przychodza i odchodza i tak w kolko. Ja w poprzedniej ciazy mialam bardzo bolesne piersi z kilkudniowymi przerwami, kiedy to byly wlasnie miekkie i niebolesne. I urodzilam w 41tc
A teraz na przyklad obudzilam sie z mdlosciami, choc od dwoch dni ich nie mialam.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
A dzis mialam kropna noc, ech... myslalam, ze jak dziecko ma dwa lata, to juz sie nie budzi w nocy. Ladnie przesypiala noce, a od dwoch tygodni noce znow sa okropne. Jestem nieprzytomna i musze sie zmuszac, zeby byc dla wszystkich mila
Uroki macierzynstwa
dziewczyny, jak wy sobie dajecie rade z kilkorgiem dzieci? Czy to prawda, ze z kolejnymi dziecmi jest juz latwiej?Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza_86 wrote:A dzis mialam kropna noc, ech... myslalam, ze jak dziecko ma dwa lata, to juz sie nie budzi w nocy. Ladnie przesypiala noce, a od dwoch tygodni noce znow sa okropne. Jestem nieprzytomna i musze sie zmuszac, zeby byc dla wszystkich mila
Uroki macierzynstwa
dziewczyny, jak wy sobie dajecie rade z kilkorgiem dzieci? Czy to prawda, ze z kolejnymi dziecmi jest juz latwiej?oyeykova lubi tę wiadomość
-
Iza_86 wrote:A dzis mialam kropna noc, ech... myslalam, ze jak dziecko ma dwa lata, to juz sie nie budzi w nocy. Ladnie przesypiala noce, a od dwoch tygodni noce znow sa okropne. Jestem nieprzytomna i musze sie zmuszac, zeby byc dla wszystkich mila
Uroki macierzynstwa
dziewczyny, jak wy sobie dajecie rade z kilkorgiem dzieci? Czy to prawda, ze z kolejnymi dziecmi jest juz latwiej?
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
WItam wszystkich w poniedziałek!
Ja od kad jestem na zwolnieniu to tez szybko się budzę i spać nie mogę , a zawsze ciężko jest mnie obudzić taki śpioch ze mnie dzisiaj chwile po 5.. jestem zmęczona a zasnac już nie mogę.. zaraz się zbiorę i lece na betę
Trzymam kciuki za dzisiejszej wizyty! Będzie dobrze dziewczyny, musi być!Lolipop lubi tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Trzymam kciuko za wizyty. BĘDZIE DOBRZE! A tak wogole jak trzasnelam sobie wczoraj drzemke od 16.30 do 18 to tak zasnelam kolo 3.30 dzis. I na 8 do pracy. Bylo mi tak goraco w nocy. A dzis czulam jajnik lewy. Po Pregnie mi sie odbijalo rybą, fuuj.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
A mi w sumie te dolegliwości jak wzdęcia, gazy, bóle pleców czy podbrzusza jakby już minęły. Uspokoiło się. Czasem coś zakłuje ale ogólnie spokój. Za to mdłości mam już na full wypas. Nawet jedzenie średnio pomaga. W sobotę było trochę lepiej, ale wróciły... Na kacu cały czas jestem -
Supergirl ja tez musze przyznac ze gazy przeszly i wzdęcia. Nigdy nie bylam z tych wymiotujacych wiec mysle ze u mnie przejdzie to bardzo lagodnie. Ponad to moja mama miala tak samo. Działał na nia tylko zapach surowgo mięsa. Ja jak mi zapach nie pasuje to kicham. Na papierosy, na popsuty obiad sprzed 2 dni
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Supergirl ja tez musze przyznac ze gazy przeszly i wzdęcia. Nigdy nie bylam z tych wymiotujacych wiec mysle ze u mnie przejdzie to bardzo lagodnie. Ponad to moja mama miala tak samo. Działał na nia tylko zapach surowgo mięsa. Ja jak mi zapach nie pasuje to kicham. Na papierosy, na popsuty obiad sprzed 2 dni
Ja w całym swoim życiu wymiotwałam tylko kilka razy:) U mnie grypa żołądkowa to ból żołądka, mniejszy lub większy i tyle, albo częstsze bieganie do toalety. W pierwszej ciaży też nie zwymiotowałam ani razu. Ale niestety mdłości mam. Sama sobie współczuję Lecz dla Bąbla zniosę wszystko
Mnie też odrzucają zapachy...i to takie niespodziewane. Na przykład ser feta, który uwielbiałam. Albo ktoś wyperfumowany...ŁoJezu...Ciężko wytrzymać, trzeba uciekaćAleksandraW, Arashe lubią tę wiadomość