Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnej nocy dziewczyny, zjadłam śledzika i zagryzłam chlebkiem ze schabem;-) takie cuda to chyba tylko w ciąży smakują
Udanych jutrzejszych wizyt i samych dobrych wieści oraz porządnych przyrostów bety życzę Wam i sobie;-)
Trochę mnie pobolewa podbrzusze więc wzięłam nospę i idę nynać co by się już dzisiaj nie stresować przed jutrzejszą betą,a gdzie tam do piątkowej wizyty ehhhhhhhhhhhhhhniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
plemniczka wrote:Hmm Dzien Mamy? Przeciez w maju jest ☺ czy taki specjalnie dla Ciebie dzieciaki dzisiaj zrobily?
Totalnie zapomnialam. Ja w uk
Plemniczka i po to sobie wkrecasz ze nie jestes w ciazy???
Kazda ciaza jest inna. Nie pamietam.zeby mnie piersi bolaly w dwoch wczesnoejszych a juz napewno brzuch nie bolal mnie z corka po @ i w ogole bolalo duzo lzej niz teraz
Pamietam ze 2 dni przed okresem nie mialam zadnych objawow prócz wodnistego sluzu
A mdlosci zaczely sie po 8tyg
Ciekawe jak bede miec tym razem
Dzis sie zle czulam..piersi bolal..brzuszek zacmi co rusz a wczoraj gdyvy nie piersi to naprawde zwyczajnie
Glowa do.goryy i przestan o tym rozmyslac. To w niczym nie pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 21:50
Ana. lubi tę wiadomość
-
To tak jak w Holandii dzień matki jest na początku maja, jest to święto ruchome i zawsze wypada w niedziele :p
Jej ja dzisiaj założyłam jeansy , No zapiekam die bez jakiegoś problemu , ale brzuchol wzdety masakra jakbym była już wyżejśle z tego go pamiętaj w pierwszej ciąży tez tak miałam , wiec wydaje mi sie ze W pierwszych tyg to raczej wina zatrzymania wody , wzdęć , gazów , hormonów ..i jeśli ktoś jest jsk Patryk suchy a ja taka jestem yo będzie sie to odrazu rzucać w oczy ze brzuch wzdety bo jak ktoś ma troszkę tłuszczyku to się schowa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dzien dobry:) melduje sie na rozkaz, po weekendzie:) zabiegany trochę, w niedziele chrzest:) jak samopoczucie dziewczynki??
. Wcześniej któraś pytała skąd jesteśmy, i zobaczyłam tam dwa wpisy dziewczyn z Wrocławia:)) ja jestem z olawy:)
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Hej dziewczyny. Dzis czas na moja długo wyczekiwaną wizyte. Nie ukrywam że chciałabym już byc po. Strasznie się boję po raz kolejny usłyszeć że znowu coś nie tak. Wiem że nie ja sama mam takie problemy ale jest to moja trzecia ciąża i ani jednej do tej pory nie donosilam. Póki co wierzę że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jedynie od piątku przyplatalo sie jakies chorobsko i leze plackiem. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty.
Ana. lubi tę wiadomość
-
Sloneczko1909 wrote:Hej dziewczyny. Dzis czas na moja długo wyczekiwaną wizyte. Nie ukrywam że chciałabym już byc po. Strasznie się boję po raz kolejny usłyszeć że znowu coś nie tak. Wiem że nie ja sama mam takie problemy ale jest to moja trzecia ciąża i ani jednej do tej pory nie donosilam. Póki co wierzę że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jedynie od piątku przyplatalo sie jakies chorobsko i leze plackiem. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Witam. Ja dzisiaj juz na nogach od 5.30 ;/ Nie wiem czy to przez hormony czy jak ale dzien w dzien budzi mnie o 5.30 rozwolnienie
Nie boli mnie brzuch ani nic tylko pogoni na kibelek i spokój. Jedynie głośno pracują jelita rano;/ Juz nawet myślałam że to od dupka bo biore 3x1 ale nic takiego nie znalazłam u wujka google ;/
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Moja dopiero 22.03 a już nie mogę się doczekc -
Czesc. Ja wlasbie do pracy wychodze. Kiepski poranek mialam. Obudzilam sie z mysla ze nic mnie nie boli nie kluje, cycki miekkie male niewrazliwe, tsk hakby od wczoraj objawy minely. Nawet sobie poplakalam. Teraz jakies napiecie do cyckow przyszlo, ale jakos tak martwie sie i boje dzisiejszej wizyty.
-
Słoneczko
Będzie dobrze:) Mocno trzymam kciuki!
Mała_mi
Ja takie wzdęcia miałam w okolicy zrobienia testu, teraz już spokój. Gazów większych też jakoś nie mam:) Zobaczymy co dalej.
A co do lewatywy ja nie mówię, że przeszłam źle. Wszystko było szybkie, sprawne i miałam prywatność, bo mają takie specjalne pomieszczenie. Ale kurde no..ani to magiczne nie było, ani romantyczne ani cudowne doświadczenie hahaah no wymiotło mnie jak się patrzy haaha:) Ale może ja po prostu taka mało duchowa jestem, tylko bardziej pragmatycznaJa z łezką w oku wspominam ten ostatni moment parcia, gdy Młody wyskoczył i go położyli, to tak.. Chwila poznania i od razu miłość na całe życie
A tak w ogóle nie lubię poniedziałkówDobrze, ze wiosna idzie to jakoś inaczej, przyjemniej. W przyszłym tygodniu mam urlop i wyjazd na parę dni nad morze, to wypocznę i zrelaksuję się
-
plemniczka wrote:Czesc. Ja wlasbie do pracy wychodze. Kiepski poranek mialam. Obudzilam sie z mysla ze nic mnie nie boli nie kluje, cycki miekkie male niewrazliwe, tsk hakby od wczoraj objawy minely. Nawet sobie poplakalam. Teraz jakies napiecie do cyckow przyszlo, ale jakos tak martwie sie i boje dzisiejszej wizyty.
Plemniczka na pewno będzie dobrze! uspokoisz się w końcu może jak zobaczysz serduszkoalbo duży, dorodny pęcherzyk
-
Sloneczko1909 wrote:Wizytę mam na 13. Zastanawia mnie jedna rzecz wg bbf jestem w 6 tyg i 5 dniu czyli w 7 tc czy 6 tc. Jak to liczyc i czy mogę zobaczyć juz serduszko?
Wczoraj czytałam o tym u mamyginekolg.
Pokazała różnice między ciąża ma 6 tygodni a jestem w 7 tyg.
-
Sloneczko1909 wrote:Wizytę mam na 13. Zastanawia mnie jedna rzecz wg bbf jestem w 6 tyg i 5 dniu czyli w 7 tc czy 6 tc. Jak to liczyc i czy mogę zobaczyć juz serduszko?
Wiesz, może będzie:) jest szansa...To zależy też czy miałaś owulację wcześniej czy później, ale może zobaczysz serduszko dzisiaj -
Littlegirl wrote:Jest to szósty tydzień
Wczoraj czytałam o tym u mamyginekolg.
Pokazała różnice między ciąża ma 6 tygodni a jestem w 7 tyg.
Ale skończonym szóstym tygodniu, czyli rozpoczętym siódmym:) Lekarzy zawsze interesuje zakończony tydzień, ale trwa siódmyoyeykova lubi tę wiadomość