Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wiedzą rodzice męża moja mama moja siostra i nikt więcej ..I tak zostanie dopóki pierwszy trymestr nie minie ..
Właśnie odrzucilo mnie od perfum męża.. eeee...
Mnie pobolewa czasami krzyż delikatnie no i te wzdęcia i gazy nie dają spokojuSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:U mnie wiedzą rodzice męża moja mama moja siostra i nikt więcej ..I tak zostanie dopóki pierwszy trymestr nie minie ..
Właśnie odrzucilo mnie od perfum męża.. eeee...
Mnie pobolewa czasami krzyż delikatnie no i te wzdęcia i gazy nie dają spokoju
Czyli najbliższa rodzina
Węch tez mam jak pies myśliwski... najgorzej na zakupach,m spożywczych, zapachy z półek i jeszcze ludzi wokółmasakra...
Ja na razie wzmożonych gazów nie mam...ale czasami rano budzę sie jakby z bólem żołądka i muszę do toalety iść szybko -
Karolamu89 najlepsze jest to ze on przy mojej becie widzial pecherzyk. Jeszcze mi go dlugopisem na wydruku zaznaczyl. Mam 2 torbielki na prawym jajniku a przed momentem gdzies czytalam ze torbiele czeato wyatepuja przy cp. Moze stad ta jego sugestia. Jeszcze poltorej tygodnia do wizyty. Umrę na zawal. Ale z 2 strony kak widzial pecherzyk to zastanawiam sie czemu mi mowil ze to moze byc cp. Odpuszczam te stresy. Słońce wyjrzalo zza chmur. Pojde chyba na spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 15:17
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Karolamu89 najlepsze jest to ze on przy mojej becie widzial pecherzyk. Jeszcze mi go dlugopisem na wydruku zaznaczyl. Mam 2 torbielki na prawym jajniku a przed momentem gdzies czytalam ze torbiele czeato wyatepuja przy cp. Moze stad ta jego sugestia. Jeszcze poltorej tygodnia do wizyty. Umrę na zawal. Ale z 2 strony kak widzial pecherzyk to zastanawiam sie czemu mi mowil ze to moze byc cp. Odpuszczam te stresy. Słońce wyjrzalo zza chmur. Pojde chyba na spacer
Ja się właśnie wybrałam w poniedziałek na wizytę bo mnie strasznie bolał i kuł jajnik przez weekend,jajniki mam czyste,lekarka powiedziała że może boleć ten jajnik z którego była owulacja,na szczęście już nie boli tylko od czasu do czasu trochę pociagnie resztą nie tylko jajnik ale podbrzusze też.A z tym pęcherzykiem to naprawdę dziwne że coś zauważył,ale mimo wszystko wydaje mi się że zbyt mądry to On nie jest że Cię tak od razu wystraszył,może poszukaj jakiegoś innego lekarza,bo się nerwów przy takim "najesz"
I nic się nie przejmuj na zapas,i przestań czytać te internety bo można na głowę dostać od tych wszystkich informacji,ja to się nawet zastanawiałam czy zostać na forum bo dziewczyny tutaj niestety różne smutne sytuacje przeżyły a ja mam bogatą wyobraznię,ale co ma być to będzie,myślę pozytywnie ze wszystko będzie Okniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:ja to się nawet zastanawiałam czy zostać na forum bo dziewczyny tutaj niestety różne smutne sytuacje przeżyły a ja mam bogatą wyobraznię,ale co ma być to będzie,myślę pozytywnie ze wszystko będzie Ok
Ana. lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
A u mnie wie mąż oczywiście;-)siostry i przyjaciółka, moje dzieciaki bo starszy podsłuchał ma 11 lat,powiedział młodszemu i już zdążył się pochwalić w szkole że będzie miał siostrę,nie wiem skąd mu to przyszło do głowy,spotkałam mamę kolegi z klasy od mojego Kacpra i mi gratulowała że teraz będzie córka,nie powiem trochę się wściekłam że chodzi i opowiada jak jeszcze nic na 100% nie wiadomo,ale to dziecko ,On tego nie rozumie czemu nie może się na razie pochwalić ehhhhhniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Iza_86 wrote:Ciekawa jestem tych jutrzejszych wizyt
Ja mam wizyte w srode o 19.40.
W tym tygodniu juz powinno byc duzo serduszek listopadowychtrzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
oby wszystkie były pomyślne
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Dzisiaj mam kompletnego lenia.
Za to wczoraj dzien byl intensywny, az mnie bolal brzuch ze zmeczenia i niestety musialam dzwignac coreczke i teraz martwie sie o te moje krwiaki...
Wczoraj wieczorem babcia zostala z mala i poszlismy do kina na Kobiety mafii.
Srednio polecam... Generalnie wybralismy ten film, dlatego ze we wrzesniu z coreczka krecili scene do tego filmu na placu zabaw, na ktorym akurat bylysmyi zostalysmy statystkami
Niestety nie bylo tej sceny w filmie
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
To jutro będzie dużo sprawozdań z wizyt
Iza
Nic się nie chwaliłaś, że taka sławna jesteś i grasz w filmach
Może nie wycięli, tylko nie zauważyłaś siebie na dużym ekranie
Karola
Ale cię dziecko załatwiłobez mydła
zawsze powtarzam, że dzieci mają gumowe uszy. Teraz już nic nie poradzisz, musisz wziąć na klatę albo udawać, że nie wiesz o co chodzi
Dzisiaj piękna pogoda byłaczułam wiosnę normalnie
karolamu89 lubi tę wiadomość