Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Słoneczko super!
Ana ooo jak pieknie. Podziwiam Cue za teoj spokoj, cierpliwosc. Chcialabym tak umiec ☺
Papierowka piekna fotka, gratuluje
Better-togother czyli dobre wiesci ☺ kiedy masz teraz wizyte?
Aleksander - 19/08/2015
Miłosz - 09/11/2018 -
Aga188990 wrote:Ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym.. wydawało się lekarzowi ze widzi maleńki zarodek ale nie był w 100% pewny
następna wizyta 27.03
Aleksander - 19/08/2015
Miłosz - 09/11/2018 -
Aria, trzymam kciuki!
Supergirl, chciałabym. Liczę na to, że usłyszymy już serduszko. Kurczę, tak bardzo nie mogę się doczekać, a do 19 jeszcze tyle czasu.. Wracam do pracy to może szybciej mi zleci.
Aga188990 - gratuluję kochana! Miło się czyta takie wiadomości.aria40 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
oj ciężko was nadrobić. Wczoraj powiedzieliśmy o ciąży rodzinie
a i w tym wszystkim zapomniałam dodać zdjęcie z wczorajszej wizytyale nic zbytnio nie widać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c733281a407.jpgSuperGirl_83, Nova87, aria40, Soldier-Woman, Mała_Mii, Iza_86, Kinaa, Ana., Justaaa, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Lolipop wrote:O nie nie.. Co do mnie to mialam dobre intencje i Zarowno moje wcześniejsze wypowiedzi jak i terazniejsze mialy na celu 'wesprzec' przed jak i po B. a nie udawadnianiu kto ma 'wieksza ' racje!inne wypowiedzi odebralam tak samo. Troszke sie naczytalam roznych reakcji..na dany stan rzeczy i tez prawda jest ze kazdy jest inny i kazdy zareaguje inaczej co nie znaczy ze przekreslam jedno czy drugie bo beta m.in. ma pomagac . ale prawda jest ze to dziala jak domino jesli wiecie co mam na mysli wymykajace sie spod kontroli ale to jak komu wygodnie i mi to ryba
Pierunem postapilabym tak samo to napewno
Zajze moze pozniej zobaczyc co u Was kiedy minie ten najbardziej streujacy okres pod warunkiem ze na forum bede czuc wieksza energię pozytywnego myslenia czy tez wiecej wiary!
Jestem tez na innym forum i tam inna atmosfera ale to wszystko jest zalezne od ludzkiego podejscia
Zycze Wam wszystkiego najlepszego bez wyjatkow!!
MuAaaa
Nie odchodź, no co ty:) To tylko luźna wymiana zdań byłaWszytkie mamy jedno pragnienie i jeden cel - urodzić zdrowego bobaska (albo dwa;) )
Wracaj!Kinaa lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj wpadlam w panike ze jak beda blizniaki to nie poświęcę wystarczajacej uwagi jednemu i bedzie mi to pozniej wypominac. Skad w ogole pomysl na blizniaki. Przeryczalam chyba pol godziny. Nie wiem skad to mi sie wzielo. Ciaza to dziwny stan
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Ja wczoraj wpadlam w panike ze jak beda blizniaki to nie poświęcę wystarczajacej uwagi jednemu i bedzie mi to pozniej wypominac. Skad w ogole pomysl na blizniaki. Przeryczalam chyba pol godziny. Nie wiem skad to mi sie wzielo. Ciaza to dziwny stan
-
aria40 wrote:Wieści ode mnie nienajlepsze, rano krew żywa na papierze teraz brunatne plamienie. Na usg nędza - pęcherzyk spłaszczony 1,58 na 0,85 cm, wielka pustka w środku. Mam przeczucie najgorszego, choć żarliwie się modlę o cud. Dziś jeszcze sprawdzę na lepszym usg, mam wizytę na 18stą. Trzymajcie się!!!
Myśl,pozytywnie u mnie przy drugim synku też miałam spłaszczony pęcherzyk,brałam luteinę i wszystko było dobrze,z tym że ja nie plamiłam,trzymam kciuki kochana żeby i u Ciebie wszystko było ok;-)aria40 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Ja w zeszla niedziele nie wiedzialam o maluszku, bylismy z mezem na mszy dla dzieci. Stalam przy wozku z noworodkiem i lzy ciekly mi strumieniami. Jaki zycie potrafi byc przewrotne
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
MonisiaK wrote:Obstawiam około tygodnia.
W dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł negatywny, potem miałam krwawienie, ale tak na prawdę jedno dniowe (podejrzewałam zagnieżdzenie, a teraz to już sama nie wiem...)
Po tygodniu był cień cienia, który chyba tylko ja widziałam.
Dopiero po 9 dniach były dwie krechy
Czyli raczej na pewno ovulacja Ci się przesunęła,a może zarodek się dłużej zagnieżdżał i dlatego ciąża młodsza niż wychodzi z ostatniej @,także nic się nie martw i nie stresuj na zapasniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Dziewczyny piękne zdjęcia;-)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty a widzę że jest ich też kilka i za wszystkie bety
Witam nowe koleżanki,ahhhhhhhhh już się pogubiłam z tymi wpisami hahaniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Lolipop, ja nie pisałam o Tobie, dżizas skąd ten pomysł? Ja mam tylko i wyłącznie pokojowe zamiary. Pozwólmy sobie żyć w przyjaźni i poszanowaniu, zarówno świry od bety jak i świry, które wolą nie wiedzieć.
Zresztą ja właśnie prawdopodobnie tracę ciążę, więc daruję sobie wszelkie komentarze. Kto może poproszę o jakieś kciuki, modlitwę... -
karolamu89 wrote:Myśl,pozytywnie u mnie przy drugim synku też miałam spłaszczony pęcherzyk,brałam luteinę i wszystko było dobrze,z tym że ja nie plamiłam,trzymam kciuki kochana żeby i u Ciebie wszystko było ok;-)
dziękuję kochana -
SuperGirl_83 wrote:Truskawka
Widać, ze coś tam jest:) mały groszek
I jak rodzina zareagowała?
Happywife
Wiem, jak czas się dłuży jak się czeka na coś z niecierpliwością..Ale dasz radę! To już dzisiaj!
ja mam jeszcze tydzień... I też dam radęSupergirl, masz na 20?
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶