Listopadowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześka wrote:Tak to ja jak fajnie,że mnie ktoś zapamiętał bo pod koniec ucichłam i jak dziewczyny przeniosły się na zamknięty wątek to nie miałam już tam dostępu. Widzę,że już jesteś podwójna mamusią - gratuluje . Czyżby szykowało się trzecie czy tylko podczytujesz ??
ojjj nie, nie nie...
Ja tylko gościnnie
A co do listopadówek, to my kontakt nadal mamy Teraz już z dobre dwa lata na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 00:50
-
whitechocolade wrote:Termin wyznaczony przez Belly na 2 listopada ^^ coś wesołe będzie to święto zmarłych
To tak jak u mnie serdecznie witamyNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Bajkaaa wrote:Beta z poniedziałku 657,400 a że środy 942,900, idę dziś do swojego lekarza ale wiem że nie powie mi nic innego niż wczoraj usłyszałam za wcześnie żeby cokolwiek mówić, liczę tylko na Ti że obraz usg dalej będzie prawidłowy
Bądź dobrej myśli! Beta HCG rośnie Trzymam kciuki i daj znać po wizycie!
-
Cześć dziewczyny 1,5 roku czekałam, żeby przejść na fioletową stronę i w końcu się udało zajść w ciążę Ciąża potwierdzona dwoma betami - termin porodu wg Belly 8.11
Bajkaa trzymam kciuki za dobre wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 09:13
Dooti lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna gratulacje
Bajka myślę że pomysł z książką jest super, trzymam kciuki!
U mnie dziś spokojnie. Mam zapas herbatek owocowych. Polecam lidlowe lord nelson, są naprawdę dobre, skład ok i cena też.
U mnie króluje żurawina, imbir z limonką i truskawka.
-
Malamii26 wrote:Oj oj to rzeczywiście tu pewnie tylko lekarz pomoże. Dawaj nam tu znać jak się czujesz
U mnie dziś pierwsze nudności... Mam nadzieję że to nie będzie codziennie
całe szczęście że mam taką kochaną siostrzyczke to mi poogarnia dom i dzieci -
gosssiagabrysiowa wrote:a dzis byłam u gina i zalozyl mi juz karte ciąży...Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
NIEPOKORNA wrote:Dzień dobry!
Witam się i ja wobec tego. Termin wyznaczony przez belly na 4 listopada. Ale pewnie po USG coś się zmieni. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny spodziewające się maleństw w listopadzie
Witaj, niech nas będzie coraz więcejNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
Witam się i ja wobec tego. Termin wyznaczony przez belly na 4 listopada. Ale pewnie po USG coś się zmieni. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny spodziewające się maleństw w listopadzieNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie ale żaden pozytyw, jutro i w poniedziałek mam powtórzyć betę i we wtorek na kontrolę do niej cokolwiek by się nie wydarzyło, ogólnie powiem wam że trochę się już z tym pogodziłam, mój "błąd" że tak szybko zorientowałam się że jestem w ciąży bo nawet bym nie wiedziała o problemach. Pewnie dopóki nie poronie będę chodzić często na wizyty, dostałam instrukcje jak brać leki na tarczyce i tyle czekamy dalej
-
Bajkaaa wrote:Ja już po wizycie ale żaden pozytyw, jutro i w poniedziałek mam powtórzyć betę i we wtorek na kontrolę do niej cokolwiek by się nie wydarzyło, ogólnie powiem wam że trochę się już z tym pogodziłam, mój "błąd" że tak szybko zorientowałam się że jestem w ciąży bo nawet bym nie wiedziała o problemach. Pewnie dopóki nie poronie będę chodzić często na wizyty, dostałam instrukcje jak brać leki na tarczyce i tyle czekamy dalej
Wiem, że to nie łatwe, ale bądź dobrej myśli (bo po co być złej?). Co mówiła lekarka dokładnie? Wyrokowała coś, mówiła żeby było cokolwiek nie tak?
Witam się i ja wobec tego. Termin wyznaczony przez belly na 4 listopada. Ale pewnie po USG coś się zmieni. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny spodziewające się maleństw w listopadzie
Witaj w naszym gronie Im nas więcej, tym lepiej. Życzę Ci nudnej i książkowej ciąży, jak każdej z nas