Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mi się wydaje to bez sensu. Kreska z bety 900 była jaśniejsza niż z bety 445 więc nie ma się co sugerowacKir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺
Nowe rozdanie:
Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy
20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰 -
Dobra dziewczyny, mialam wiec zrobilam 🤭😂 testowa ciemniejsza niz kontrolna, wiecej testow nie robie, jakos przesladywal mnie ten dzien i musialam sie uspokoic. Wizyta za tydzien w piatek, trzeba cierpliwie czekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 09:38
-
Ja mam jeszcze 5 testów ale mam od męża zakaz zbliżania sie do nich
Ale też mam dzisiaj jakiej bardziej stresowy dzień. Niby mam jakieś subtelne objawy ale wolałabym t
akie jednoznaczne, żeby mieć pewność, że ciąża nie jest tylko w mojej głowieKir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
No, tylko jedno, ale za to ważne życzenie: zdrowych dzieci - i tych, które już macie w domku i tych, które rosną w naszych brzuszkach 😍
Kakadu, kropeczek lubią tę wiadomość
Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Ja mam dzisiaj kryzys. Zaczynam się stresować przed piątkowa wizyta. Sama nie wiem co mam myśleć. Popłakałam się z byle powodu, bo już mi się tak kumulowalo. Nie wiem jak dotrwam do piątku ((Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Roxie czasami i płacz jest nam potrzebny, wyrzucenie z siebie wszystkich tych złych emocji. Wierzę że będzie dobrze, jeszcze chwila i zobaczysz małą fasolkę 🤍
Roxie_eS lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Roxie_eS wrote:Ja mam dzisiaj kryzys. Zaczynam się stresować przed piątkowa wizyta. Sama nie wiem co mam myśleć. Popłakałam się z byle powodu, bo już mi się tak kumulowalo. Nie wiem jak dotrwam do piątku ((
Ta sa bardzo duze emocje ten caly stres zwiazany z rozwojem ciazy..nic dziwnego, ze w koncu eksplodowalas, lepiej tak niz zeby dusic wszystko w sobie. W ten piatek masz wizyte? Myslisz, ze bedzie widac cos wiecej niz pecherzyk? Troche wczesnie chyba jeszcze, mam nadzieje, ze ta wizyta nie zestresuje Cie bardziej, kurcze..wydaje mi sie, ze jeszcze moze nie byc widac serduszka -
Kamila84 wrote:Jutro chyba jeszcze raz ja sprawdzę jestem po poronieniu w styczniu 2022 i kilku ciążach biochemicznych. Lekarza mam 17.03
Chyba powtorzylabym jeszcze raz na Twoim miejscu, tak dla spokoju ducha znasz przyczyny swoich ciaz biochemicznych? Jakie mialas najwieksze wartosci bety przy nich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 19:54